• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2017

11:35

PS: U vreme Tadića i Jeremića dileri vladali državom!

Politika

PS: U vreme Tadića i Jeremića dileri vladali državom!

Podeli vest

Pokret socijalista saopštio je danas da su u vreme vladavine Borisa Tadića i Vuka Jeremića, Srbijom vladali narko-dileri, a država je bila tretirana kao privatno vlasništvo

U saopštenju tog pokreta se navodi da su se u to vreme pitali Šarići i Zemunci, oni su odlučivali, sprovodili kriminalne privatizacije, vladali političarima i zemljom.

"Niko ih nije hapsio, niti im se suprotstavljao, baš naprotiv. U vreme vladavine Borisa Tadića i Vuka Jeremića, mafija i narko-karteli imali su svoju državu, prava i zakone", navodi se u saopštenju.

Danas, poručuju iz PS, u Srbiji se hapse i krupni i sitni dileri, danas u Srbiji nijedan kriminalac nije zaštićen i niko i ništa ne može nekog da zaštiti od pravde.

"Ponosimo se činjenicom da je Srbija nakon Tadićeve vladavine, dilera i političkih marioneta, konačno postala bezbedna, uređena i pravna država", stoji u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pol pot

pre 7 godina

A ko je vladao državom za vreme JUL-a i Radikala 90-tih?

XXL

pre 7 godina

Koja sprdanja sa ovom sekcijom i saopštenjem "u vreme Tadića i Jeremića dileri vladali Srbijom", a šta su im Oni - PREVOZNICI?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija