• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.01.2017

17:00

NIKOLIĆ SA PREDSEDNIKOM PORTUGALSKOG PARLAMENTA: Imamo mnogo toga zajedničkog, prošititi saradnju!

Politika

NIKOLIĆ SA PREDSEDNIKOM PORTUGALSKOG PARLAMENTA: Imamo mnogo toga zajedničkog, prošititi saradnju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas, drugog dana državne posete Portugaliji, sastao se sa predsednikom Parlamenta Republike Portugalije Eduardom Ferom Rodrigesom koji je podržaoSrbiju u procesu evrointegracija

Nikolić je rekao da dva naroda imaju mnogo toga zajedničkog i da postoji značajan prostor za saradnju, pre svega u oblasti ekonomije.

Govoreći o nedavnim razgovorima u Briselu, Nikolić je još jednom istakao da je Srbija posvećena miru i da će nastaviti da vodi dijalog sa administracijom u Prištini, kako bi se poboljšali uslovi života svih građana Kosova i Metohije, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.

Predsednik portugalskog parlamenta je podržao Srbiju u procesu evrointegracija i istakao da je human odnos Srbije prema migrantima doprineo podizanju njenog ugleda u Evropi i svetu.

ČAST ZA SRPSKOG PREDSEDNIKA: Nikoliću ključevi Lisabona

On je naglasio da je poznato da je predsednik Nikolić značajno doprineo snaženju bilateralnih odnosa Srbije i Portugalije.

U Knjigu počasnih gostiju Parlamenta Republike Portugalije, predsednik Srbije je zapisao: "Počastvovan toplim prijemom na koji sam naišao u Portugaliji, otići ću u Srbiju uveren da je prijateljstvo naše dve stare evropske zemlje, koje smo pre 135 godina označili uspostavljanjem odnosa, sjajan temelj za razvijanje dalje saradnje".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija