• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović - M. Dobromirović

26.01.2017

20:24

ŠIPTARI NAPADAJU! RAZOTKRIVEN PAKLENI PLAN: U februaru će pokušati da osvoje SEVER KOSOVA!

Politika

ŠIPTARI NAPADAJU! RAZOTKRIVEN PAKLENI PLAN: U februaru će pokušati da osvoje SEVER KOSOVA!

Podeli vest

Hašim Tači, Isa Mustafa i Kadri Veselji dogovaraju munjeviti, iznenadni napad na Srbe... Žuri im se da osvoje sever jer se plaše nove Trampove politike... Na ovaj pakleni plan naše vlasti upozorile ruska i još jedna prijateljska obaveštajna služba

Šiptarski ekstremisti planiraju da sledećeg meseca iznenada napadnu i osvoje sever Kosova, otkriva Informer!

Napad na Srbe na severu pokrajine, uz prećutnu podršku zapadnih centara moći, mesecima unazad tajno dogovaraju predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači, premijer Isa Mustafa i predsednik skupštine Kadri Veselji!

 

 

Ove dramatične informacije, kako saznajemo, naše vlasti dobile su od ruske i još jedne prijateljske obaveštajne službe. Prema poverljivim podacima u koje je urednik Informera juče imao uvid, Tači, Mustafa i Veselji planiraju 'blic-krig' upad jedinica ROSU i Kosovskog zaštitnog korpusa na sever Kosmeta.

Šiptarskim vođama se žuri da osvoje sever, jer se plaše politike novog predsednika SAD Donalda Trampa, koji bi mogao da Balkan prepusti Putinu i Rusiji.

Noćni prepad

Obaveštajni podaci koji su dostavljeni Beogradu ukazuju na to da Šiptari planiraju brzi, noćni prepad na sever koji bi izveli pripadnici ROSU i KZP.

- Sve je zamišljeno tako da bukvalno u jednom naletu, u roku od 24 sata "počiste" Srbe i zauzmu sever Kosova sve do Jarinja. Akcija bi bila pravdana nekim izrežiranim incidentom u kome bi albanski policajci bili teško ranjeni ili ubijeni. Onda bi se akcija predstavila kao legitimna reakcija na ratnohuškačko delovanje Beograda, odnosno kao zaštita Albanaca od srpske agresije! Obaveštajci koji su došli do ovih informacija tvrde da bi pokušaj napada mogao da usledi već u prvoj polovini februara, jer se Prištini žuri zbog straha od nove Trampove politike na Balkanu... - prenosi jedan od naših sagovornika.

 

 

Naša saznanja indirektno je juče potvrdio i sam Hašim Tači, koji je odmah posle nastavka pregovora u Briselu bez ikakvih dokaza rekao da Srbija "naoružava narod na severu Kosova u okviru plana za podelu"! On je čak rekao i da je u vozu koji je išao od Beograda do Kosovske Mitrovice bilo sakriveno oružje!

- Imamo informacije da je u vozu na relaciji Beograd - Kosovska Mitrovica bilo oružja i paravojnih formacija čiji je cilj bio da uđu da destabilizuju Kosovo. Znamo za srpski plan za podelu Kosova! Srbija naoružava narod i koristi isti model koji je Rusija primenila u Ukrajini. Šalju civile i vojnike na sever kako bi bili spremni da se odbrane od navodnih albanskih napada - poručio je Tači, koji ovom izjavom očigledno sprema teren za napad na sever.

Tači je na ovaj način prekršio i dogovor postignut preksinoć u Briselu da i Priština i Beograd prestanu sa davanjem provokativnih izjava i da "spuste retoriku".

- Tači je maltene čim je izašao iz sale za sastanke u Briselu uradio sve kontra od onoga što je dogovoreno na sastanku sa srpskim državnim vrhom. Odmah je nastavio da provocira Srbiju i najavljuje rat! On se očigledno sprema za veliko zlo! - kaže sagovornik Informera iz vrha Vlade Srbije.

On napominje i da je premijer Aleksandar Vučić zatražio da EU jasno i glasno osudi Tačijeve ratnohuškačke izjave. Ipak, do zaključenja ovog izdanja nije bilo nikakve reakcije Brisela.

Stanje pripravnosti

I dok u Vladi Srbije juče niko nije hteo da komentariše naša saznanja, šef skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun kaže da Albanci ne bi imali šanse čak i kada bi došlo do sukoba.

- Tačijeve izjave u kojima optužuje Srbiju za nekakve planove o podeli mogu samo da se protumače kao povod i opravdanje za opasne planove Prištine. Ipak, za Albance bi bila jako rizična operacija nasilnog zauzimanja severa Kosova jer bi sigurno doživela neuspeh! To i oni sami znaju... - podvlači Drecun.

 

 

Na drugoj strani, Aleksandar Petrović, penzionisani pukovnik vojne kontraobaveštajne službe, kaže da moramo biti oprezni.

- Treba pažljivo da pratimo poteze Albanaca. Vojska mora biti na jugu i motriti na svaki njihov potez, pogotovo što se zna da iza nedavne intervencije ROSU na severu Kosova stoje Amerikanci... - upozorava Petrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sargarepac

pre 7 godina

Ma uspece, da udju par.metara dok ih ne sacekaju SAJ ili ne dao im Bog Kobre...pitanje je onda ko ce biti pociscen sa Srbskog Kosova.\n

lavica

pre 7 godina

Gamad nikad nisu ni prestala kriti da zele da nas uniste,a sta je sa nama mi zelimo kod te gamadi (zapad) pa zasto dizemo tenzije pustimo da uzmu sto hoce jer nista nije prece od EU...

Sasa

pre 7 godina

Da budemo realni...oni o tome mastaju sigurno...ali znaju da je to samubistvo...za 24 sata oni mogu samo da nas napale da ih mi sve za 12 istrebimo sve zajedno sa bazom bonstil...glupi jesu ali nisu bas toliko...znaju da nebi imalo te sile da nas spreci da i u albaniju napadnamo i osvetimo...pa nismo mi Francuzi eli Nemci...kod nas narod uzima oruzije i ide ne treba nam vojska...

oladi čoveče

pre 7 godina

ti bi i Albaniju da napadneš, a ni sopstvenu pokrajinu ne možemo da zadržimo

Zoran

pre 7 godina

@oladi covece Dali si zaboravio kako su Bugari prosli posle 1. svetskog rata. Nabijena negativna energija u narodu je jako opasna. Nasi vojnici nisu palili Bugarska sela samo zato da Bugari nebi znali gde je vojska i da ne stignu da pobegnu, tako da je vojska mogla sto vise Bugara da pokolje. A ubijali su sve Bugarsko, zene, decu, starce, krave, svinje, kokoske .... Bukvalno da nebese Francuza da zaustave Srbe, iskorenili bi mi Bugare. Plasim se da je i sada ista situacija prema Hrvatima i Siptarima. Zato nije pametno cackati mecku po onu stvar.

Teodor

pre 7 godina

Siptarcine samo probaj te da napadate Srbe na severu Kosova. Sa Siptarcinama samo preko nisana !\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Наш Министар одбране, на ову шћиптарску провокацију, одговорио је "оштро"... - са : " Блиц - Криглом " ...!!

deftones

pre 7 godina

novene ne znaju drugo nista nego da izmisljaju i da seju strah medzu nraod naravno sada idu izbori pa bi politicari da sakriju svoje greske a anarod ako je buadla neka ratuje za svih 4 neka salju svoju decu u rat

Sasa

pre 7 godina

Me s*er* mnogo i ne pametuj...jeste da se oni vade cesto put iza nekih stvari i poteciraju druge da bi dobili glasove...ali u tom slucaju je pretnja realna...da te potsetim da nebi bilo prvi put da siptari nas napaduju koju eli pokusavaju...zato malo cuti pre mali si ti za takve stvari..

Trampavi

pre 7 godina

Podići preko noći žičani zid, angažovati Mađare koji su to radili na Horgošu i Kelebiji.

ugljesa

pre 7 godina

taci kaze srbija zeli podelu kosova zasto srbija ne kaze da zeli to? ako ne zeli to zasto onda brani da taci osvoji sever i pitam se odakle srbiji ideja da deli kosovo kosovo je celo srpsko pustio bi ja tacija da trazi sever i tako ce izgubiti i celo kosovo

Srb

pre 7 godina

КиМ је цело српско, да би Србија успоставила суверенитет над њим, прво треба да ликвидира шиптарске главешине попут Тачија,Харадинаја као и остале терористе ОВК па је после лако. Србија греши што уопште и води преговоре са тим убицама, све треба да ураде велики, тј. Америка и Русија, кад од њих добијемо зелено светло, онда креће АКЦИЈА.

mileva

pre 7 godina

Lepo kad ti unapred kazu kad je konacno priznanje,obozavam ove pripreme naroda

jovica

pre 7 godina

ma kakav rat ma kakav napad u svakom slucaju i taj deo je u granicama starog jugokosMeta.

PAVLE

pre 7 godina

Sta se lozite, mislite da ne bi oni do sad to pokusali da neznaju da bi tada sigurno izgubili glavu, a uz to bi se pojavila jedna Ruska baza cisto onako da vidi svet ko je naj zajebaniji😁n

sasa

pre 7 godina

Ako to pokusaju onda neka znaju da Pristina nece vise biti glavni grad srpske pokrajine Kosovo i Metohije vec cemo pokrajinu prosiriti pa ce glavni grad pokrajine biti Tirana a gamad moze ici u Saudijsku Arabiju.

Sudija

pre 7 godina

Ovaj put ih treba pomesti zajedno sa Amerikancima i osloboditi Srbiju od okupatora. Za tri dana sve ce biti cisto na Kosovu.

Miki

pre 7 godina

Sve po principu sprzena zemlja i do kraja bez zaustavljanja. Odabrati generala koji ce to da zavrsi i bude spreman da ga posle operacije razapinju zuti

Djokaj

pre 7 godina

braco moja karpacanska vi izgleda da zaboravljate kad ste dosli na ovim prostorima...necete valjda dole kao u 7 vjeku : )) hrvati i bugari su vam rodjena braca drzite se vi juzno slovenkim korenima... mi shqiptari smo dojaja narod sem ovih kosovara malo su napaljeni i pomesali se malo vise sa vama i tako.... i da cestitam zvezdi na pobedi protiv PAO ...ne volim grke. poz braco

Crnogorac

pre 7 godina

Evo samo što nisu druže oficiru šiptari se grupišu. Hehe

Furtula

pre 7 godina

E, ne serite svega vam, ubiste vise sa gluposcinama.

selja

pre 7 godina

Vidim ovde sve FORUM junake, a kada pocnu da stizu pozivi za mobilizaciju, nigde nikoga.

Velja

pre 7 godina

Lako je moguće da će Tači i komp.dobiti na kraju produženi letnje-zimski boravak u Sibiru.

Zoran

pre 7 godina

Samo priželjkuje rat,i to isti oni koji ne znaju gde je Kosovo ni na karti (čast izuzecima ).Zar vi mislite da su od 99-te siptari sedeli skrštenih ruku.Nisu,dobili su od sveta sve i svašta, spremaju se i naoruzavaju,a šta radi naša vojska (čiji sam i ja pripadnik)!!!!! To znaju samo oni koji rade u Vojsci Srbije.E moj Dikovicu, Djordjevicu i ostala kliko. Samo se vi zanosne.

Ivan

pre 7 godina

Pripremiti vojsku i samo ako išta pokušaju, počistiti sve do Skadra i Tirane.

lale

pre 7 godina

Zaboravljate na siptare u dosovskim redovima.Ima ih dosta koje bi odmah trebalo pocistiti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija