• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.01.2017

08:55

(FOTO) PRLJAVA KAMPANJA CIA TELEVIZIJE N1: Na portalu odobravaju komentare u kojima se vređa premijer Srbije!

Politika

(FOTO) PRLJAVA KAMPANJA CIA TELEVIZIJE N1: Na portalu odobravaju komentare u kojima se vređa premijer Srbije!

Podeli vest

CIA televizija N1 nastavlja sa bezočnom kampanjom protiv premijera Aleksandra Vučića

 

Posle skandaloznog teksta u kojem premijera optužuju za gušenje slobode medija objavljenog pre dva dana, na internet portalu N1 nastavlja se prljava kampanja protiv premijera Srbije Aleksndra Vučića i SNS.

Naime, u komentarima na vest poid naslovom "SNS u kampanji koristio Internet tim specijalaca iz Rumunije", objavljen je komentar sa uvredom koju mrzitelji Vučića ponavljaju kao mantru.

printscreen

Ono što jeste problematično, baš kad je reč o slobodi medija, je činjenica da svi komentari koji se objavljuju na portalima moraju da dobiju dozvolu administratora, što znači da je komentar sa uvredom namerno i svesno odobren. 

Da li je to ta demokratija i sloboda medija za koju se zalažu na TV N1?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 7 godina

Samo neka laju sve sto ga vise napadaju mi ga vise volimo.Svi sad znamo ko je ko i ci je ko.Uzalud trose i vrijeme i novac nece im uspjet da oslabe Vucicevu poziciju, naprotiv njihove kritike jacaju njegov autoritet.

Marija

pre 7 godina

Sramota, ova televizija je prešla svaku moguću granicu!!!

Dr

pre 7 godina

Vec vidim konferenciju za stamu zbog ovog komentara.

Drca

pre 7 godina

Za tu vrstu bezobrazluka ima leka.Zahvaliti se na saradnji i ugasiti prpagandnu mašineriju CNN.Isključiti im frekvenciju i mirna Bačka.

deus

pre 7 godina

Tek ce da prsti. Koliko cujem, istrazivanja govore da je Vucic zavrsio karijeru. Dolaze nove snage.

miroljub

pre 7 godina

"Nove snage" ? Verovatno Tadić Šutanovac, Čeda, Čanak, Jeremija, ............. Sve moj do moga.

milan

pre 7 godina

Mislim da je krajnje vreme da se neke prema nama neprijateljske televizije zabrane , pa da pustaju njihov program u njihovim zemljama odakle su i dosli.

Nenad

pre 7 godina

Svi kablovski distributeri pod hitno da izbace ovu fasisticku televiziju !!!

Goran

pre 7 godina

i sve kanale sport kluba, jer je to isto njihovo!!!

mija

pre 7 godina

Vučiću,unapred ste sigurno znali šta se može očekivati od N1.Zašto ste im uopšte dali frekvenciju- zbog pritisaka,zar ne.E sada izmislite razlog da ih eliminišete.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

TV N1 je frenkfvenciju dobio kada je Tadić bio predsednik Srbije. Ako mi ne verujete, onda na Guuglu proverite kada su i u vreme koje vlasti dobili frenkvenciju.

putko

pre 7 godina

Rusofilski banditi i olos vredjaju inteligenciju svaki dan na stranicama Drukare.

Mržnja

pre 7 godina

Mnogo znači da održavamo ali i unapređujemo odnose sa ovako velikim priajteljem naše zemlje. Belorusijom.

deda

pre 7 godina

pod hitno dati rusima kanal na srpskom jeziku.ako moze cia moze i kgb

Rade

pre 7 godina

Sve sto se budu priblizavali izbori izacice na videlo svi oni izdajnici koji 26 godina rade protiv Srba i Srbije i onih koji ih podrzavaju.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija