• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Anđelković

28.01.2017

18:59

NASTAVLJA SE TORTURA NAD OLIVEROM IVANOVIĆEM! Sudija na odmoru, presuda odložena!

Politika

NASTAVLJA SE TORTURA NAD OLIVEROM IVANOVIĆEM! Sudija na odmoru, presuda odložena!

Podeli vest

Drugostepena presuda lideru SDP Oliveru Ivanoviću, koji pune tri godine nevin leži u kosovskom zatvoru, biće saopštena tek za dve nedelje jer je jedan od sudija Apelacionog suda u Prištini, i to albanske nacionalnosti, iznenada otputovao "na odmor"!

Kako su saopštili iz ovog suda, presuda će biti napisana do 31. januara, ali neće biti saopštena pre 10. februara.

EVROPO, STIDI SE: Oliver Ivanović tri godine nevin u zatvoru! Punih 1.097 dana traje silovanje zakona i pravde!

Da bi presuda bila konačna mora da je pročita lokalni sudija, koji je trenutno van zemlje i vratiće se do 10. februara. Odluka ima više od pedeset strana i tek nakon toga Apelacioni sud će moći da je podeli strankama, stoji u odgovoru Apelacionog suda portalu Insajder.net.

Pravi skandal!
Ovo je skandalozno! Moraju da nas obaveste kakva je presuda i ko je od sudija kako glasao
Nebojša Vlajić, Ivanovićev branilac

Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić kaže da je ovakvo ponašanje kosovskog suda neprimereno.

- Koji to sud informacije o predmetima saopšti prvo medijima, pa tek onda okrivljenom i odbrani?! To je skandalozno! Neka nas onda obaveste i kakva je presuda i ko je od sudija kako glasao - podvlači Vlajić.
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je da je u Ivanovićevom slučaju dosad politika odnela prevagu nad pravom.

- Euleksovo pravosuđe stoji pred svojim možda najvećim testom do sada. Ako presude po pravu i pravdi, Oliver će u najskorijoj budućnosti biti slobodan čovek - poručio je Đurić.

Informer

mojugao

BORIVOJE BOROVIĆ
ADVOKAT

Ovo sve je deo političke igre, koja će, slutim, imati nepovoljan ishod po Ivanovića. 


 


ĐURIĆ: Očekujem da Apelacioni sud hitno oslobodi Ivanovića
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nada

pre 7 godina

Sve ovo sto se radi sa Oliverom Ivanovicem je cista namestaljka i teror jos jednog Srbina koga ce osuditi a da nije kriv !!!!!!!!!!!! Ukoliko ga osude moramo im uzvratiti istom merom i svim sredstvima kojima raspolazemo !!!!!!!!!!!!DOSTA IZIVLJAVANJA !

vlah alija

pre 7 godina

tolike masovne grobice zrtava srpskog terora a svi osudjeni nevini pa gdje su vam onda ti odgovorni

gorila

pre 7 godina

Srbija je po dolasku kostunice iz zatvora pustila 200 terorista iz pobune u b. m. i presevu.Odavno je bilo vreme da se te optuznice ponovo aktiviraju.Koga je srbija ikad osudila?Moraju oni osetiti kako srce boli da bi razumeli.Eulex napolje!Vratite sve u UN.Srbiju i srbe j..e svaka susa.Sada kada su otisli lesinari klintoni i dosao TRAMP valja nesto ciniti.Sta radi nasa dijaspora u usa?Ili samo brinu o sebi?A mi ovde jos gori. pola srbije kupio soros jos od vremena Slobe velikog.Imali smo za protivnike zapad plus domaci vuk, mvelja djindjic...koji po sopstvenom priznanju unese 80 miliona dol. i "podelise sa narodom.Naravno i veliki doprinos u ratu sa ....Zato smo i izgubili.

SasaV

pre 7 godina

Dokle god nam siptari mese hleb srece tu nema....dokle god nevratimo vojsku i policiju na KiM srece za srbe na tim prostorima nema,niti slobode za Olivera....

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija