• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. A. - M. D.

31.01.2017

18:49

ŽELJKO CVIJANOVIĆ TVRDI: LAŽU! Ološ-elita falsifikovala izjavu 'Besnog psa', TRAMP NE OSNIVA VOJSKU KOSOVA!

Politika

ŽELJKO CVIJANOVIĆ TVRDI: LAŽU! Ološ-elita falsifikovala izjavu 'Besnog psa', TRAMP NE OSNIVA VOJSKU KOSOVA!

Podeli vest

Izjava novog ministra odbrane SAD Džejmsa Matisa u kojoj poziva na formiranje kosovske vojske čist je falsifikat. U pitanju je "specijalna medijska operacija" kojom se pokušava sprečiti napredak Srbije na međunarodnom planu!

Ovo tvrdi novinar Željko Cvijanović, glavni urednik portala "Novi standard" i odličan poznavalac međunarodnih prilika. On kaže da navodna izjava Matisa ne postoji ni u jednom viđenijem zapadnom mediju, da je istrgnuta iz konteksta i "zapakovana" samo za srpsko govorno područje.

Podmetačina ološ-elita
Srbija koja će ostati na dnu značiće još nekoliko godina udobnog života ovdašnjih ološ-elita
Željko Cvijanović, glavni urednik "Novog standarda"

Prema Cvijanovićevim rečima, navodna Matisova izjava je "tipična medijska operacija, kakvih je mnogo u našem javnom prostoru".

- Izjavu je u srpske medije ubacio Radio Slobodna Evropa i ona ne postoji ni u jednom viđenijem zapadnom mediju. To znači da je pakovana samo za srpsko govorno područje. Iz ovog spina stiče se utisak da Matis govori o budućoj Trampovoj politici na Kosovu. Međutim, ako pažljivo gledate stenogram predstavljanja pred Kongresom, odakle je izjava izvađena, vidi se da samo konstatuje stvari. Matis kaže da će se kosovska vojska osposobiti i da će joj se dati mandat pod uslovom da SAD nameravaju da povuku snage. Dakle, stvar je krajnje načelna. Inače, radi se o izjavi od pre skoro 20 dana, koju je Matis dao tražeći podršku Kongresa za funkciju ministra. Dakle, govorio je tada kao kandidat, a ne kao ministar odbrane - ističe Cvijanović.

 

 

Naš sagovornik dodaje da politiku SAD prema Kosovu neće odrediti ministar odbrane, već će ona biti proizvod rusko-američkih odnosa u Istočnoj Evropi i na Bliskom istoku, a Putin i Tramp se još nisu sreli.

- Medijska operacija je vidljiva i po tome što su vest Slobodne Evrope brže-bolje preneli mediji u Srbiji koji prilježno prenose sve lažne vesti o Trampu i brane status quo politike SAD na Balkanu. Smisao je jasan: u srpskim medijima i delu političke javnosti na delu je akcija kojom treba sprečiti Srbiju da ustane i počne da radi na sebi u trenutku kad se stiču globalni uslovi za to. Srbija koja će propustiti šanse i ostati na dnu značiće još nekoliko godina udobnog života ovdašnjih ološ-elita - zaključuje Cvijanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mangas

pre 7 godina

I mislio sam da zuti sljam pred predsednicke izbore hoce da omalovazi Vucicev ocigledan uspeh na svakom polju, ali nismo sisali veslo ! Procitani ste odavno !

zakeralo

pre 7 godina

e da mogu dao bih ti 105 pluseva.Zuti sljam je bio i ostao zuti sljm. Stize kazna ni cenzus ne viude

Tito

pre 7 godina

Jel vi sebe cujete sta pricate i pisete? Ko je Zeljko? A ko je Hasim Taci, Haradinaj i sl...Pa nasi politaicari se smeju sa njima u Briselu i zezaju i prave dilove ja tebi ti meni. Gradi se put do Alabanije, ej?????

GORDANA

pre 7 godina

NE L U P E T A J ( tito ne prljaj imena iza kojih stoji tvoja n e u k a pamet )

VLASNIK SLOBODNE EVROPE JE MED

pre 7 godina

Normalno i civutski Dojce Vele DW takodje filuje za siptare.

UFOLOG

pre 7 godina

Radio Slobodna Evropa. Samo u imenu je SLOBODNA. To je jedno pronacističko proustaško glasilo.

nati

pre 7 godina

U emisiji na Pinku se tacno videlo koliko je Ceda ocajan sto nema nikakvu podrsku u narodu za svoju nebuloznu politiku,cak je gospidinu Cvijanovicu i pretio kao pravi olos i kriminalac, sto on i jeste.Kad ce pravosudje da poradi na njegovom slucaju i da ga lisi slobode, da ga vise ne gledamo jer ga se svi gade. \n

nada

pre 7 godina

Sve sto se pise u pojedinim medijima ne interesuje me dok to od nase vlade ne cujem vec gledam napredak Srbije svojim ocima. Hostapleri i tako nece imati sanse da sruse Vucica ma koliko se trudili svojim gnusnim lazima !!!!!!!!!!! Srbi ne nasedaju na ovakve provokacije a pogotovo od laziranja afera i izmisljotinama kojima se propali politicari sluze uz podrsku zapada i Sorosa ili Miskovica ili.............. da ih ne nabrajam !!!!!!!!!!!!!

Zivko

pre 7 godina

Cvijanovic je 100% u pravu jer Tramp je veliki mirotvorac i bice sastanak Tramp-Vucic

nepoznati

pre 7 godina

Nije to toliko interesantno,nego infrastruktura koja je instalirana u svetu od te bukvalno satanisticke druzbe.\nAko nista,Trampova pobeda ih je sve razgolitina i izbacila na svetlost dana.Bice potrebno dosta vremena da se razmontina nesta na sta se mnogo vremena,truda i novaca potrosilo.\nSvi se nadamo da ce posle toga ova planeta i ljudski rod globalno manje patiti.\n

mile

pre 7 godina

Vojska Sorosevih zombija neumorno truje preko svojih medija.\n

mili

pre 7 godina

Malo je postala izlizana fora sa \"zutim sljamom\". Obican covek je tada ziveo sa vise para, boljim standardom i nije ovoliko dece odlazilo iz zemlje. A nakrali su se opasno. Sada smo nabili javni dug, porezi veci, a para sve manje. Da li ce neki ekonomski strucnjak da mi objasni kako?

Dragan Mandic

pre 7 godina

Radio Slobodna Evropa je Radio CIA, a pored toga sto je CIA koristi za specijalne operacije finansira je jos i Dzordz Soros. Da je Besni Pas dao drugaciju radikalniju izjavu pred Kongresom npr "Kosovo cemo vratiti Srbiji" rizikovao bi da u startu ostane bez njegove podrske i ne bude izabran za sekretara, madjutim ono sto ce se dogadjati na Balkanu kasnije zavisice u potpunosti od dogovora Trampa i Putina, a Besni Pas ce raditi onako kako mu gazda Tramp kaze. Citat iz izvestaja kanadskog sajta globalresearch koji pokazuje da RSE kontrolise CIA i Dzordz Soros: "Warren Zimmerman former ambassador “whose spell in Yugoslavia coincided with the break up of that country”; and Paul Goble, director of communications “at the CIA-created Radio Free Europe/Radio Liberty (which Soros also funds).”

Andja

pre 7 godina

Koliko sam ja shvatila vas jucerasnji naslov ..bice da ipak niste u pravu .. jer ako je ruski ' Spjutnik" pravio analizu i vi ste istu citirali mora da u tome ima dela istine ... recimo da Zapadni mediji podlezu manipulaciji ali da li i Rusi manipulisu ?... Sami sebi skacete u usta ..

NESA

pre 7 godina

Radio Slobodna Evropa je u rukama Iluminata kao i CNN, zatim FOX, i drugi medij spinuju i lazu! Matis ministar odbrane SAD nikada nije dao bilo kakvu izjavu u korist izmisljene republike Kosovo... Donald Trump treba vremena da smeni Obaminu administraciju... Dok su odredjeni veliki mediji u rukama Vladara iz senki koji su pripremali unistenje vise milijardi ljudi! Da li ste citali tajni plan Osmica koji je izasao u listu Zona Sumraka davne 1999 godine, gde je Putnik kroz vreme iz Nis-a do detalja opisao sve sto se sada zbiva ili odigrava...

darko

pre 7 godina

ma ko zna sta je on reko i da li je,treba sacekati..

pera071

pre 7 godina

Ne postoji veci sljam NVO i medija kao sto su u Srbiji, jos kada im se doda Jovanovic C, Canak, Kandicka, Biserko, BLIC i mnogi drugi. Zanimljivo, sta ih toliko dugo motivise na profasisticke ideje koje ne mogu tjajati vecnost. I njima ce jednog dana morati doci crni dani. Sta ce oni, kuda ce, ko ce ih uzeti sebi. Nisam siguran da ce moci mirno ni u crnoj zemlji.

bes

pre 7 godina

Zamislite:,, Kosovska vojska ce se osposobiti pod uslovom u slucaju da SAD nameravaju da se povuku``. Mislim da ova izjava vise ide u prilog Srbije a na stetu onih koji bi hteli vojsku Kosova. Jer, ako SAD povuku se (razlog je poznat) to znaci da su izdali navodno nazavisnu drzavu Kosovo. Odnosno, ostavljaju magarca da ih pojede vuk. Zaista Bog je stvorio coveka u naklepsem obliku, a kad covek izdaje Boga i cini losa djela, tada ga Bog vraca coveka u najnize nizine.

MAMA CECA

pre 7 godina

Slusam komentare cia bia...a najvaznija recenica koju niko nekomentarise je zuti olos koji ce jos koju godinu udobno da zivi...leleeee....pa Vucicu kad mogu patke da strajkuju onda cu i ja....

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija