• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.01.2017

20:26

SVINJARIJA! EVO KOLIKO JE PARA DOBILA ANITA MITIĆ: Stranci joj dali 1.004.237 evra da pravi HAOS ŠIROM SRBIJE!

Politika

SVINJARIJA! EVO KOLIKO JE PARA DOBILA ANITA MITIĆ: Stranci joj dali 1.004.237 evra da pravi HAOS ŠIROM SRBIJE!

Podeli vest

Objavljujemo ko sve plaća soroševsko-šiptarsku Inicijativu mladih za ljudska prava da u našoj zemlji zavodi najcrnji fašistički teror

Inicijativa mladih za ljudska prava, soroševsko-šiptarska organizacija koju predvodi Anita Mitić, od početka 2014. do januara 2017. godine dobila je od zapadnih vlada, ambasada, fondacija i institucija čak 1.004.237 evra, pokazuje dokumentacija do koje smo došli.

Strane agenture

Po ovoj logici i NATO bombarder bi mogao da nas nekažnjeno bombarduje, samo ako plati porez! Ovakve NVO isključivo služe za rušenje Srbije
Milorad Vučelić, glavni urednik nedeljnika "Pečat"

Ove silne pare Inicijativa je dobila da bi pravila haos u Srbiji i sprovodila najcrnji fašistički teror kakav je viđen nedavno u Beškoj kada su aktivisti ove organizacije upali na skup SNS na kome je govorio pukovnik Veselin Šljivančanin i prekinuli ga pritom prisutnima psujući majku srpsku!?!

'Sve je istina'

Anita Mitić, šefica Inicijative mladih, preksinoć je u emisiji 'TV debata' na Pinku pritisnuta dokazima koje je iznosio naš glavni urednik Dragan J. Vučićević priznala da dobija milionske donacije sa Zapada.

Ona je, međutim, odbila da kaže koliko je ukupno para u poslednje tri godine dobila od stranaca. Informer zbog toga objavljuje spisak svih NATO-EU donacija koje su uplaćene na račun ove neofašističke organizacije.

Prema dokumentaciji koju posedujemo, Inicijativa mladih je veliki novac dobijala od američke fondacije NED, Ambasade Velike Britanije, Maršalovog fonda, ali i direktno od Evropske unije...

printscreen

Anita Mitić juče se nije oglašavala ovim povodom, ali je još u emisiji, suočena sa brojnim dokazima, priznala da je plaćaju strane ambasade i ustvrdila da je svaku uplatu uredno prijavila državi i platila poreze.

- Mogu da pogledam papire i potpišem da je sve to istina! Jedna od tih uplata potrošena je na "Samit mladih u Sarajevu", kad se okupilo oko 400 mladih iz regiona. Želimo da niko ne mrzi komšiju, već da ga upozna. Mi plaćamo poreze i zapošljavamo ljude... - ustvrdila je Mitićeva, ne želeći do kraja da otkrije kako su tačno i na šta konkretno potrošene milionske donacije.

Voli Tačija, Haradinaja i lažnu državu Kosovo

Anita Mitić je tokom emisije na TV Pink rekla da se na prvi pogled zaljubila u lažnu državu Kosovo i da se ona i njeni saradnici redovno sreću sa Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem!
Istovremeno je, podržana od lidera LDP Čedomira Jovanovića, rekla i da priznaje "nezavisno Kosovo", a više puta je istakla da je danas u Srbiji sve nenormalno!?!

Bivši oficir JNA Veselin Šljivančanin, koga su fašisti iz ove organizacije napali u Beškoj, kaže da nije ratni zločinac iako ga tako nazivaju, već da je u Hagu osuđen za "pomaganje u mučenju zatvorenika nereagovanjem".

- Mene su osudili na osnovu svedočenja lažnih svedoka, čoveka nalik Aniti Mitić. Osuđen sam samo zato što nisam vikao na vojnike. Dakle, nikakve zločine nisam počinio, a sve i da jesam, kaznu sam odslužio i imam pravo da govorim. Ovim plaćenicima, međutim, smeta istina. Oni moraju da pravdaju silne pare koje dobijaju sa Zapada - podvlači Šljivančanin.

Rušenje države

Glavni urednik nedeljnika "Pečat" Milorad Vučelić ističe da bi država trebalo da se pozabavi ovim pitanjem.

- Po ovoj logici i tuđinski bombarder bi mogao da nas nekažnjeno bombarduje ako plati porez! Ove i ovakve organizacije isključivo služe za rušenje Srbije i ništa više. Treba primeniti ruski model i naznačiti na svakoj NVO 'finansirana od toga i toga' ili kao na Zapadu u SAD označiti ih kao "strane agenture" - zaključuje Vučelić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nemke

pre 7 godina

ouukej, sve i da jeste dobila pare iz inostranstva, jel to nešto nezakonito??? jel se odgovara za to?? šta je problematično u svemu ovome???

Miroslav

pre 7 godina

Sta ima lose? Pa kad neko iz stranih drzava placa rusenje ustavnog poretka i organizovanje nemira i protesta to je spijunaza. Zamisli da uhvate nekog u Nemackoj da je placen da rusi Nemacku drzavu i organizuje antivladine demonstracije. Pa odma bi bio zatvoren. Tako da ne se..ndaj vec mrs iz Srbije!

Dragan

pre 7 godina

Problem u svemu ovome je što je ona plaćena da vrši destabilizaciju u zemlji. Video si njihov fašistički čin kad sau prekinuli tribinu i posle vikali kako su oni žrtve.

igorx3

pre 7 godina

šljivančanin nit je država nit neki faktor, a još je fašista... nema tu nikakvih problema, problem je informer i istomišljenici.

sasa

pre 7 godina

Problem je kada se taj novac koristi za destabilizaciju sopstvene zemlje.

Lazni bot

pre 7 godina

Problem je u tome sto prica protiv vlasti, a pare su samo sporedna stvar

Dera

pre 7 godina

Ti na celu sa ne znanjem i pokvarenoscu si problem ! Raditi u korist stete sopstvene drzave je svuda u svetu ne dozvoljeno ! Preporucujem i tebi i ovoj protuvi da malo koristite mozak jer kolo srece se okrece , gazde kada im vise ne trebas okrecu ledja - ne stite te vise , a onda ??? Ne , nema tih para koje te mogu zastititi , cesto te gazde nadju nacin da uklone sluge onako " reda radi " , jer ako izdas svoju zemlju izdaces i njega , pa da ne reskira . dace sada nekoj drugoj protuvi pare da te pocisti .

ninooo

pre 7 godina

Za trenutak pomislim da uđem u polemiku sa tobom, a onda se setim da si obcan bot, pa odustanem.

igor

pre 7 godina

a sto, jel si imao nesto pametno da kazes? recimo da znas da je u svakoj zemlji kaznjivo delovanje protiv svoje zemlje pogotovu upotrebom novca dobijenog od zemalja i teritorija sa kojima smo bili u ratu? ili da ti je maaalo sumnjivo kako ovakve deluju uglavnom na tlu Srbije a tek poneko u zemljama okruzenja?

branko1

pre 7 godina

To što ti pitas može da pita samo ograničeno-bolesna osoba I budala

M2

pre 7 godina

Evo da ti ilustrujem: zamisli da necija mama zivi sa muzem i decom, a prima lovu od sponzora i pod izgovorom za prijetnje i porodicno nasilje krije to i pravi se fina, iako svi znaju i od muza i djece pravi budale. Oni su svo losi, a jedini olos i protiv porodice je ona. Da li si sada shvatio ili pitaj svoje ukucane da li primaju donacije od sponzora? Mozda ih sponzori kasnije odvedu sa sobom pa saznas jer si slijep kod ociju.

ilija

pre 7 godina

Cinjenica dana: U Sjedinjenim Americkim Drzavama je 1936. uveden zakon o STRANIM AGENTIMA. Svaka organizacija i firma koja je finansirana iz inostranstva, smatra se potencijalno opasnom za stabilnost zemlje. 1936!!!

srecko

pre 7 godina

Zaprepashcen sam koliko su mladi ljudi spremni da za novac rade protiv interesa svoje zemlje, ovog puta za veliki, ali mnogi mladi su spremni da za stotinak eura rade isto, obradjujuci 'zadate teme' iz inostranstva. UZASAVAJUCE..

Srb

pre 7 godina

Лоше васпитање, деци треба од малих ногу усадити патриотске вредности, кад Србију буду носили на срцу неће им пасти на памет да раде за туђе интересе и против свог народа.

Nikola

pre 7 godina

A nisi zaprepascen koliko je losih stvari zadnjih 30 godina ta drzava uradila za mlade To ti ne smeta za ove bogate tajkune politicare za krvave ratove za to da diploma ne vredi ako nisi clan partije i za to su ti predpostavljam krivi izdajnici i soros???

djole

pre 7 godina

U redu drzava nije "ucinila" za mlade.Sta su ovi paraziti ucinili za tebe?Koliko su ti dali od milion eura?Oni rade direktno protiv ustava Srbije, sto je valjda kaznjivo.Drzava treba to da zabrani,kao usa, ili debelo da oporezuje kao extra profit tako da njij ostane 0,0001%.A sta se i montenigriani ucipljuju?To treba pokupiti i poslati u vojsku dok ne zavole svoju drzavu.Kazu radi protiv srbije? rade protiv tebe, mene i ...To se zove uznemiravanje javnosti i podlozno je zakonu.

srecko

pre 7 godina

Da li zbog toga treba raditi protiv svoje zemlje i naroda, ne oznachavam krivce, to uradite Vi na izborima..

Dragan R

pre 7 godina

Шта очекујете од младих у земљи у којој се близу двадесет година издаја слави као државничка мудрост и плаћа боље од било ког посла, где се страним плаћеницима подижу споменици, где се грле и сољу и хлебом дочекују најгори непријатељи и убице, где се ,,патриотизам не сипа у тракторе,, и где се људи којима је до морала шаљу у цркву? Шта очекујете од младих у земљи у којој они који отворено раде против њених интереса и пљују је где стигну, гостују на свим телевизијама, чак и заједно са премијером, а оне који се боре против лажи о свом народу називају фашистима, националистима и хулиганима, хапсе их и показују у црним хроникама? И не знам због чега објављујете списак оних који плаћају ову госпођу? Прво, списак је некомплетан јер сам убеђен да су паре добијали и од државе Србије. Друго, сви ми добро знамо и ко су и шта су и ко их плаћа и шта раде. Право питање је зашто они и њима слични кад направе неко криминално (не) дело као у Бешки, нису у затвгору него на телевизији? А то је питање за власт а не за народ.

gago

pre 7 godina

Ceda je uvek tamo gde ima para.Nisu to neke pare za njegove prohteve ali kad nema bolje daj sta das!

nesa

pre 7 godina

ne podržavam ovu svinjsku glavu. ali da ova ima nekakav ozbiljan posao i solidnu platu nebi ova primala mito od soroša i ostalog ludskog otpada koji žele haos u srbiji

sergej

pre 7 godina

Zakon kalifata prodajte je na kilu ali sitno sečenu ali ne verujem ne jede se meso svih ptica.

nati

pre 7 godina

Mala zabludela, misli da se jede sve sto leti.U njenom mozgu dva i dva nisu cetiri,ona ima suzeno polje svesti i vidi samo ono sto joj je ispred nosa,dalje nista za nju ne postoji.Njena interesovanja su ogranicena na ono zbog cega prima novac i to je sve sto ona moze,nazalost takvi su svi iz bivse vlasti.Jadnici i bednici koji misle da nesto znaju i da nesto vrede a u stvari glavni pokretac svih njihovih interesovanja je novac.Zbog novca bi prodali i rodjenu porodicu,samo kad bi im se stavilo da biraju.n

Milan

pre 7 godina

A ti kad bi birao između sendviča i tvoje porodice, šta bi izabrao?

amigo

pre 7 godina

doneti putinov zakon,,i svi koji su placeni da mrze sopstveni narod,da idu tamo odakle su placeni,,tako da ne moraju nista da rade a imace dosta love,,,

branislav

pre 7 godina

Шта је тужилаштво предузело против лица која су ометала скуп људи међу којима је био и Шљиванчанин? Молим Информер да и о томе пише.

Mikica

pre 7 godina

Da li te barabe placaju porez na te pare. Sta radi bia

amon

pre 7 godina

Imenovana ocigledno radi protiv svoje drzave.Mene cude mladi u Srbiji koji dozvoljavaju da se jedna organizacija koja radi protiv Srbije oglasava a da 99 posto mladih patriota ne odgovara na ovakve provokacije stranih lobista.Nasa omladina je izuzetno patriotski raspolozena ali se ne poziva ni na jednom mediju ili oglasava u novinama sto je tuzno ili je pak to zbog toga sto je skoro 70 posto medija u rukama stranaca.

lala

pre 7 godina

Mala ima toliko glupu njusku a i nista nije znala vazno da kaze ,sem da je dobila pare,oni olosi bas takve trebaju.

Dragana

pre 7 godina

izgleda da je bar pola para pojela...samo sto ne pukne buckica

Mirohito

pre 7 godina

Iste takve nevladine organizacije rade i protiv hrvatske države. Mogao bi Informer pokazati listu srpskih plaćenika koji djeluju protiv Hrvatske iznutra i koje su organizacije. Npr. Documenta, Antifašistička liga, Inicijativa mladih za ljudska prava, Radnička fronta, Antikorupcijska liga, bivši KOS-ovci, pojedinci poput Pusićke, njenog brata, Terselicke, Markovine, Ante Tomića, Margitića, Rkmana, Leskovca, itd... i koliko ih tko plaća.

ziva

pre 7 godina

pa ona ima u facu na albanke i tako se sminka kao aljbanke sram da te bude

Faca ko kaca

pre 7 godina

Poređenjem agresivnosti, bahatosti i fizičke sličnosti između haradinaja i vučićevića došli smo do frapantnih istorijskih podataka da je deo porodica Mitrović i Vučićević pod Bajazitom posle kosovskog boja na silu promenio veru i prezime u Haradinaj i Tachi.Znate ono dođe turčin u srpsko selo i kaže ili ćete promeniti veru ili vam sečemo glave. Danas još ne seku glave nego kao ova Anita prodaju veru za večeru.

ivan

pre 7 godina

I koliko vidim vecinu para je potrosila na klopu :) \n

Siniša Škarica

pre 7 godina

OK, dobila je mnogo para, ali mene interesuje koje su joj reference da bi dobila novac, tj. pošto je mlada šta je pre radila da bi zaslužila da joj neko da toliko novac. Takođe, interesujeme ko su joj roditelji i čime se oni bave, odnosno iz koje familije potiče? Objavit članak o tome da bi se stekla kompletna slika. Ovako može da se svati da je u pitanju vaše spinovanje pošto du juče potpuno nepoznata osoba odjedanput ima toliki uticaj i još veći novac.

prazanfrižider

pre 7 godina

poznavao sam mnoge patriote, ali, kako je vreme prolazilo, a mi sve više videli kako se ovi iz NGO bogate i kako nas sa podsmehom šutiraju iz naših profesija, a imaju podršku države srbije od 5. oktobra i sada...mnogi su se okrenuli, šta će?, počeli da sarađuju sa soroševcima, pa sada, i oni, napreduju na društvenoj lestvici. videli ono što je očigledno, ugledali se na ove sa punim džepovima, poželeli da i oni putuju, da se oblače firmirano, da se neguju, da kupuju stanove, da se njihovo ime pojavi u srpskim medijima kada nešto kažu i profesionalno urade. inače...ništa od toga ne bi imali, da su ostali patrioti i dosledni. na svojoj koži osetili strašno poniženje. dakle, nisu svi isti pa da im seku struju i da gladuju i pored rezultata i pameti, samo zato što nisu ''pametni'' da pristupe sorošovcima i državi kosovo.

Anka

pre 7 godina

A koliko para vi dobijate iz Rusije da sirite mrznju prema svemu sto dolazi iz Evrope ili Amerike?

Srbin

pre 7 godina

Vucicu - zatvaraj te strane placenike . Pocni vec jednom . Ne boj se - svi smo uz tebe.

Krivi Stojko

pre 7 godina

Svaka joj cast, neka ih muze, sta fali?!  Ti kao ne bi, da pitam Stojka?! \n

MILE

pre 7 godina

OVE TREBA ZABRANITI ,A NA VLAST DA DODJU OZBILJNI KADROVI KOJI CE SRBIJU OPORAVITI .INACE CE BITI OVE SAPUNICE DECENIJAMA

Istina

pre 7 godina

Očigledan dokaz da država nema nikakvu moć. Premjer priča nebuloze a ustvari ništa neradi samo zamlaćuje narod. Zašto je nehapse ako je izdajnik i ruši državu. Verovatno se neko talisa dotičnom.

exSer b

pre 7 godina

Mala uzima legalno pare. Nije ona kriva nego Vucic sto ne menja zakon. Ostavite je na miru. Na kraju i nasi politicari uzimaju pare od istih.

Starina

pre 7 godina

Ko je ovde glup??? Zar stvarno neko misli da moze da se srusi drzava sa pisljivih milion evra...pa toje suma koju svaki nas politicar inkasira u prvih sest messeci vladavine. Drzava se rusi korupcijom sudstva i policije, losim zdravstvom i obrazovanjem, sumnjivim privatizacijama, konstantnim izborima na svake dve godine, mahinacijama politicara i vlasti, prodajom zemljista, iznosenjem novca na tajne racune, unistavanjem poljoprivrede, rasformiranom vojskom, priznavanjem granica KOsova, davanjem saglasnsoti na policiju Kosova, medijima u sluzbi politike...a sve to rade nase vlasti godinama. Ovo je odlican dokaz kako se okrenu teze i optuzi neka osoba, dok pravi krivci plivaju. Mi glodjemo kosti u nasoj ostrascenosti i sve vise tonemo...Pojedinac rusi drzavu sa milion evra...pa ako je to tako onda i neka je srusi.

sasa

pre 7 godina

Ovo nije svinjarija o stoka koja se prodaje za velike pare...sramota šta sve demokratija dozvoljava...n

vladan

pre 7 godina

kakva je to drzava kad moze da je srusi Anita Mitic...jesmo li mi u Africi ili nam je drzava banana republika,opasniji po narod i drzavu su ovi ,,nezavisni novinari,,sto uvek blate naruceno...samo platis a sve ostalo je njihov posao...zalosna Srbijo!!!\n

Srpkinja

pre 7 godina

Svak je rodjen da po jednom umre, cast i bruka zive dovijeka. Sta reci na ovaj jad... Mene je sramota umesto ove krmace. Na primer, uclanjivati decu u 1389 cim progovore da ne bi iznikli u ovakve spodobe... Zgranuta sam.

Sudski veštak

pre 7 godina

Premijer Mađarske je zabranio rad svih nevladinih organizacija na čelu sa Soroševim plaćenicima. Ista mera neka bude i kod nas. Ali, šta se dešava kod nas!? Premijer Srbije (koga ja iskreno cenim) na ova događanja ipak gleda skroz drugačije (što ja ne mogu da verujem, prosto ne liči na njega!!). Premijer izjavljuje kako nema ništa protiv tih organizacija, ne mogu nam one ništa, BITNO je da na njihov konto stižu pare,jer te pare u Srbiji ostaju!!!! Strašno!

zoran miljkovic

pre 7 godina

Називати некога фашистом,на страницама штампе и тв која је јавни сервис,говори да међу нама постоје сакривени Хатрадинаји,који би чим им се укаже прилика исто секли људима физички главе,ако овако покушавају да их поставе као мете.Највећи злочинци ове земље су баш ти гадови,који завијени у плашту националних интереса,издадоше све за рад сопствених,али да има закона,били би у мишјој рупи.Разумеће Премијер једном да сте му ви у ствари највећи непријатељи,рецимо ГОТОВ ЈЕ, ко ће нормалан то да напише за свог Премијера,али очито он није ваш.

Duško

pre 7 godina

Koja je sad pa ovo mustra? I odmah u udarni termin na nacionalnoj televiziji. Kao i ona kreštalica što je glavni EPP za NATO. Zamajavala se sat i po sa premijerom, opet na istoj TV. O Bastilji ovog puta ni reči. Dobili su para, imaju za trošak i baš im je fino.

milos

pre 7 godina

Kapiram treba da bude demokratija ali ovakve treba ZABRANITI kao sto su zabraniti I Natasu Kandic Biserko to je moje misljenje I ako mozda nije demokratsko ....izvinite ali i ovu podguznu muvu Dragana J Vujosevica takodje treba zabraniti koliko on lupa zarad slihtanja vlasti sto je on meni smesan hahahaha....kune se u Putina a da je Putin ovde pocistio bi ga samo tako

momir

pre 7 godina

Njoj ocigledno nije lose. Dobro je uhranjena.\n

Gocka

pre 7 godina

Proterati petu kolonu, ali prvo im treba sve konfiskovati.

Radovan

pre 7 godina

Devojka i ovako deluje debilno, jasno je da ne razume šta radi i da su novac jedini motiv. Tu je slični i Čeda Jovanovic, ko se sve kod nas ne bavi politikom. Pa neka ide ka zivi u Podujevo gospodjica i sprečava demokratiju. Ja razumem da ima normalnih Šiptara i poštenih ali ova klika kriminalaca koju Ameri finansiraju to třeba sve staviti na svoje město. I Amerima ce se ugasiti sveca i tu bazu koju su bez dozvole organizovali sve ce to proci i šta onda?

golas

pre 7 godina

Ima ovakvih olosa jos puno u Srbiji,ali kriva je drzava sto ne procesuira ovakve i njima slicne!

Mikica

pre 7 godina

Goli otok je za ove da tucaju kamen lek medicina, nema bolja. Samo da im se pridruze ceda govanovic, one zvoncice, biserko, pa natasica kantic, pa ona nato promoterka ne mogu da se setim svih ovih imena drzavnih neprijatelja. Sto bi to bilo lepo lecenje toplo mere topli zec sve po jus-u milima bozija.

Deda Zvonce

pre 7 godina

Колико је само деце и омладине могло бити збринуто и живот им учињен подношљивијим за те паре? Овако, спрцали су их на своје куплераје!

sele

pre 7 godina

Treba da zakonom zabranimo NVO organizacije !!!!!\n

sremac 7

pre 7 godina

Kakav bezobrazluk,kakva drskost, da je tako nesto uradila na zapadu brzo bi bila iza brave.Izdaja i klevetanje svoje rodjene zemlje.Sram da te bude rugobo jedna.Mnogo mi licis na "MISS PIGY"

Mikica

pre 7 godina

Vecina tih probisveta koji su protestvovali protiv sljivarcanina ne znaju sta je moral i kako se kaznjava kad neko pogazi vojnicku zakletvu. Za takve je samo jedna kazna u svim vojskama sveta je ista.

Nemanja

pre 7 godina

Gospodin Vucicevic je dobro rekao da Srbiji treba Putinov zakon protiv nevladinih organizacija. Treba nam jaci zakon sto se tice spijunaze. Ali pre svega nam treba Rusija kao pravi saveznik u svakom smislu,kako ekonomskom,politickom tako i u vojnom smislu. Pozdrav

misko

pre 7 godina

Ovakve stvari se desavaju samo kod nas u Srbiju. Ova zena Mitic Srbomrzac trebala bi da odgovara pred sudom, a posto je nase tuzilastvo dno dna, ondak se u nasoj drzavi nezna ni ko pije ni ko placa.

mileta

pre 7 godina

Vidim da je u uplatama inicijativa mladih iz cg.vrlo aktivna,evropejska.Kada ce Cedu neko demistikovati javno,on je tvorac zla u Srbiji.To sam ocekivao od tebe Vucko ali mozda nije bila tema ceda.OCEKUJEMO.POZ.

Slobodan

pre 7 godina

Da li je Srbija pravna država? Ko u njoj donosi i menja Zakon? SVI ONI KOJI O OVOME NAPRED ODLUČUJU -TREBA DA SNOSE, OSIM KRIVIČNE I POLITIČKU ODGOVORNOST. Da li se iko oseća odgovornim zbog omogućavanja rada fašističkih plaćenika na tlu Srbije? Delovanje državnog neprijatelja nikako se ne može smatrati demokratskim pravom slobode govora. Dokle će mo biti izloženi tim plaćeničkim stranim ološima, zar nema niko u Srbiji ko nas može zaštititi od njih?

XXL

pre 7 godina

Mogu da rade šta hoće kad NEMAMO Zakon. Donesite zakon kao što rusi imaju i još RIGIROZNIJI jer je država imala u okruženju ratne sukobe i neprijateljski nastrojene pojedine države, a i sama bila napadnuta i ZBOG toga MORA imati rigorozne zakone oko stranih agentura. Ponašamo se kao Kazablanka za vreme II svetskog rata gde su se upoznavali agenti štirom planete i razmenjivali 'informacije' k'o na buvljaku. Dobro ono kad se pogleda i dođemo k'o buvljak samo što Sem ne svira klavir.

sekira

pre 7 godina

i tuzno i smesno da ovakve osobe,organizacije i postoje a da ne govorovimo o delovanju....brankovica srpstva uvek je bilo,ali leka,obilica ima,,,,srpstvo je vecno dok su mu deca verna,,,da bi srbija bila zdrava,mora se znati ko kosi a ko vodu nosi,,,,vodu gaze al dolaze...obilicevi zavetnici,,,,,,

antonio dragica

pre 7 godina

Mene ne zanima samo Anita takvih ima puno u Srbiji,pitam samo zasto im se ne uskrati gostoprimstvo,zar nema ko da to ucini???,lepo brate das im pasaport i nek idu tamo gde im se svidja,krivi smo i mi sto komentarisemo svakog izdajnika,gledam seriju na studio B,Suljiman Velicanstveni i mislim da je yaista velicanstveni !!!,stari kazu izvinite na izraz,ko pisa uz vetar,neka ga vetar nosi,tako i ove protuve koje placaju porez drzavi,a ne pitaju se ko im daje i zbog cega?pa nas narod nije lud da veruje u njihovo dobrociniteljstvo,sramota za sve Nas u Srbiju,kad bi svaki gradjanin radio tako,sta bi bilo od nase drzave,ako su oni izgubili obraz mi nismo jos.....

mikas

pre 7 godina

Odakle vise nicu ovakvi srbomrsci.Nicu ko pecurke,nakaciki se na Sorosa,tu je lova.Da brane Srbe,nebi imali ni kintu.Onaj jadnik Simo Spasic,godinama trazi pravdu za kidnapovane Srbe,i vidimo kako prolazi,smestaju mu zatvor,stavljaju ga na interpolovoj poternici.Tako prolaze oni koji traze istinu za Srbe.A ova bagra od ljudi,bez imalo stida,zgrce pare od Sorosa,i blati i ponizava Srbe gde god stigne.Rade po ucinku.Fuj proklete vam te pare bile.

Jeremija

pre 7 godina

Nije sto dobija pare iz inostranstva,nije sto placa danak,i zaposljava mlade ljude.Problem je sto zastupa neprijateljske interese,siri laz i neistinu.

Dmitri

pre 7 godina

Ako nije sramota da radis za onoga ko je lobirao ubijanje tvoje nacije,vidjas se sa teroristima kao prijateljima!npr ako joj hvali srce zato sto je svinja bez dushe i srca !ta se jebala na pristinskoj autobuskoj za 10maraka pa je nekome palo napamet da od kurve stvori nvo piuna!glupa je kao sto ste i vidjeli na suochavanju!cheda narkoman je brani! Narkomani,lopovi i kurve na televiziji

inostranstvo

pre 7 godina

kazniti,novcano...posle najuriti u ameriku.Srbija,zabraniti razne,kandicke,mihic,mitic.jedno 100 god.

petrovgrad

pre 7 godina

Толики износ новца није припао само њима. То је класика и школски пример прања новца. Они њима уплате, затим ангажују своје активисте из тих фондова за некаква предавања и дружења, наравно њима се дебело плати и тако извуку легално свој новац преко наших НВО. Баш ће стране фондације да се расипају новцем за наше НВО. Познајем неке из НВО, слушао сам њихове приче, кукају што за ситну лову морају да пљују своју земљу. Њима плаћају закуп, режију, трошкове путовања, материјал за пропаганду, реквизите и сл. и дневнице не веће од 150 евра. Реално шта може да нашкоди ова НВО. Кад би Србију рушиле овакве организације, одавно би нестала. Нису могли да је покоре ни по 500авиона бомбардера за једну ноћ 1999 год, а они да је сруше. То да су штетни и провокативни јесу, нешто озбиљније нису.

Viktor

pre 7 godina

Tolike pare, a ni liposukciju da priusti sebi...

Lancelot

pre 7 godina

Cim nju podrzava Ceda to je jasan znak da tu ima para a to sto se radi protiv svoje drzave to i njemu i njoj nije vazno.

miki delija

pre 7 godina

sve te sa njome biserko milic i onu smrdulju pohapsiti zauvek i u zatvoru zabraniti im da se bave tom izdajnickom politikom kandicku isto sve to taj sljam smrdulja strpati u kavez zauvek

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija