• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2017

23:50

SERIJA LAŽI BAHATOG JEREMIĆA: Mene finansiraju građani, a ne tajkuni!

Politika

SERIJA LAŽI BAHATOG JEREMIĆA: Mene finansiraju građani, a ne tajkuni!

Podeli vest

Predsednik CIRSD i budući kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić uveren je da će u drugi krug predsedničkih izbora ići zajedno s Aleksandrom Vučićem

Jeremić je gostujući na N1 tv rekao da Srbija nikad nije bila bliže personalizaciji države i vlasti, što je, kako tvrdi, uradio Vučić, te da je spoljna politika amaterska, i da i nju vodi premijer.

- Mene je sramota koliko nam je loše- naveo je on.

Jeremić smatra da u Srbiji stvari idu u pogrešnom možda, kako kaže, i opasnom pravcu, i ovo je jedan od poslednjih trenutaka da to zaustavimo i da je to razlog zašto je odlučio da se kandiduje.

MILENKO JOVANOV: Politički program Vuka Jeremića svodi se na mržnju prema Vučiću

Osvrnuo se i na sastav Vlade Srbije: 

- Opis Vučićevog ministra počinje i završava se na Aleksandru Vulinu. Mislim da je on najbolja personifikacija ključnih karakteristika ministara Vučićeve vlade, osim možda jedne - nije kupio diplomu i nije prepisao doktorat, u tom polju od njega ima većih štihova, ali to je danas slika i prilika onoga koji vodi Srbiju.

Jeremić kaže da veruje da će kandidat vlasti na predsedničkim izborima biti Vučić i da on može ga pobedi.

SPS: Jeremiću, okani se jeftine demagogije, NEGO RECI ODAKLE TI PARE ZA KAMPANJU!

Govoreći o SPS-u Jeremić kaže da ta stranka nikada nije ponižavana i gažena kao danas kako to čini lider SNS.

PALMA ODGOVORIO JEREMIĆU: Nije čudo što ništa ne znaš, Srbija nikad nije bila popularnija!

Jeremić takođe kaže da Vučić vodi amaterski i nekompetentnu spoljnu politiku.

Upitan kako finansira kampanju, Jeremić kaže da će jedan deo biti iz budžetskih sredstava predviđenih zakonom, a jedan deo, kako tvrdi, iz donacija velikog broja građana Srbije, među kojima, kaže,nema tajkuna.

BILJANA SRBLJANOVIĆ PROZIVA JEREMIĆA: Vuk ima gomilu keša sumnjivog porekla, OPASNIJI JE NEGO ŠTO MISLITE!

TAJNA JEREMIĆEVIH MILIONA! ODAKLE, BRE, TOLIKE PARE: Vuk već spiskao 2.000.000 evra!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sergej

pre 7 godina

Tvor Jeremić kaže da ga finansiraju građani a Bule a Bakir a stara nana i mnogobrojna familija iz Turskih serija.

milan

pre 7 godina

Ma , namazan je taj tajkun sa svim farbama. Ko zna ko njega finansira i sta stoji iza tog "finansiranja" ? Mozda je on Srbiju i prodao , uzeo avans, a mi to jos ne znamo.

Beloica

pre 7 godina

Da li postoji debil u Srbiji koji zeli ovog narkomana za predsednika drzave stvarno mi nije jasno

mali fica

pre 7 godina

Bezobrazni mali lazov.Kod njega je,sve za vlast,vlast nizasta.Kojim parametrima bi se on suprostavio Vucicu?Dok je on metar i zilet,nedorastao,pati od kompleksa manje vrednosti.Takvi ljudi su opasni po drustvo.

darsi

pre 7 godina

Чуди ме да не говори шта би он урадио за Србију и српски народ. Таквих издајица има доста . Мора да је друговао са Вуком Драшковићем лоповом станова по Србији.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17