• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2017

19:51

NENAD KATANIĆ SNS: Janković ćutao 10 godina

Politika

NENAD KATANIĆ SNS: Janković ćutao 10 godina

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nenad Katanić podsetio je danas Sašu Jankovića da je bio zaštitnik građana i u vreme kada je usvojeno zakonsko rešenje o doprinosima za osiguranje poljoprivrednike, ali da je tada - ćutao

- Kao što ste tad ćutali i niste obavljali svoj posao zaštite građana, tako ste danas kandidat istih onih koji su upravljali agrarom upravo kada su ove obaveze za penziono i invalidsko osiguranje i uvedene, istakao je Katanić.

Janković je, ranije danas, izrazio duboku zabrinutost zbog najave početka prinudne naplate duga za doprinose i obavezno socijalno osiguranje poljoprivrednika koji ukupno iznosi preko 90 milijardi dinara. 

- Poštovani lažni zaštitniče ili kandidatu, već nekoliko puta, u poslednjih nekoliko dana, obavestili smo javnost da intenzivno tražimo rešenje za ovaj problem- navodi se u Katanićevoj pisanoj izjavi.

On je primetio da Janković nije reagovao tokom 10 godina "navodne zaštite građana", iako baš toliko, nažalost, traje zakonsko rešenje za plaćanje skoro 100.000 dinara po osnovu doprinosa PIO za poljoprivrednike.

- Naš cilj je maksimalna zaštita poljoprivrednika i njihovog zemljišta, i to ćemo uraditi, a da ste Vi radili svoj posao u vreme donošenja zakona pre 10 godina, danas ne bismo bili ovde- ističe se u saopštenju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
orao57

pre 7 godina

Pa nije bila predsednicka kampanja pre 10 godina sad jeste.

jelena

pre 7 godina

Pa ovo mi je dobro doslo da iskoristi za svoju kampanju. Da je to rekao pre deset godina sta bi imao sada da prica.

Katić

pre 7 godina

Ma Janković je komedija. Sve vreme vodio svoju malu prljava kampanju a skrivao se iza javne funkcije tzv. zaštitnika građana. Konačno je pokazao svoje pravo lice.

Jovica

pre 7 godina

A predstavlja se kao zaštitnik građana.....Smešno, koga on može da zaštiti

aa

pre 7 godina

čovek radi za lični interes. boli ga za običan narod

Nikola

pre 7 godina

Pa tako je, e, neka si mu rekao. Kada je trebao da radi svoj posao - nije nikad, krio se iza funkcije zasttnika gradjana, ali nevesto, pravo lice mu je izaslo na videlo.

Radomir

pre 7 godina

Janković je odavno pročitan lik, ali isto tako taj zakon bi trebalo revidirati , jer onaj koji ga je donosio u vreme DOS-a nije iskreno brinuo za seljaka.seljaku se mora pomoći maksimalno, ali isti mora da izmiruje svoje obaveze.

senci

pre 7 godina

Poštovani lažni zaštitniče ili kandidatu, već nekoliko puta, u poslednjih nekoliko dana, obavestili smo javnost da intenzivno tražimo rešenje za ovaj problema broblem nikako da se resi

Furtula

pre 7 godina

Čekajte bre ljudi, ja ću sigurno glasati za ovog čoveka jer se osećam sigurnim otkad je on moj zaštitnik i jedini je čovek kome istinski verujem. Šta je tu loše?

sneki

pre 7 godina

Nije lose,nego tuzno sto si gluv i slep kod ociju!

Petar

pre 7 godina

Janković je uvek šutio i šuti kada je interes DS u pitanju , a kada se oglasi oglasise po interesu DS koji mu i kaže kad treba i koga napasti.

knele

pre 7 godina

Covek radi 10 godina i ja tek sada cujem za njega,pred izbore,i to da ima platu od 3000 evra

vojkan

pre 7 godina

Jankovic je jedna naj obicnija secikesa,tada su mu Demokrate placale da cuti sad mu placaju da prica.

Laza

pre 7 godina

Sada je kandidat, pa mora da vristi na sadasnju vlast, to mu je program, drugog nema, a onomad je cutao da sacuva fotelju i dobru platu.

aleksandra60

pre 7 godina

Pre 10 godina na vlasti je bio DS i onda su doneseni svi ovi sramni zakoni koji se danas na grbacu stavljaju SNS i onda Zastitnik gradjana nije imao nikakvu primedbu.

Sanja S

pre 7 godina

U opoziciji su svi lopovi i prevaranti, Vučić je najbolji kandidat za predsednika i ima ogromnu podršku naroda.

Mile

pre 7 godina

Jankovica su instalirali zuti. Valjda ce mo ga se konacno resiti za koji dan na toj funkciji. Bio je zasticen ko "bosanski medjed". Nista nije radio a primao enormnu platu.

mk

pre 7 godina

Naravno da je ćutao, jer da je potezao tu priču, ne bi mogao da profitira od nje.

Dalibor

pre 7 godina

Pa naravno d aje ćutao 10 godine, lepo se zarađivalo tih 10 godina, sad kada je stislo frka odmah!

Darko

pre 7 godina

Lazni zastitnik je sada progovorio posle decenije, umesto da je uradio nesto kada je bilo vreme

Volim_Srbiju

pre 7 godina

Tada je bio mlad i neiskusan i član JULa. Zatim je prešao u žute i omudrao.

Higija

pre 7 godina

Kao što ste tad ćutali i niste obavljali svoj posao zaštite građana, tako ste danas kandidat istih onih koji su upravljali agrarom upravo kada su ove obaveze za penziono i invalidsko osiguranje i uveden. Ni Jeremić ni Jankoviću ne bi trebalo da padne na pamet da se kandiduje.

Sima

pre 7 godina

Janković tada nije mogao da se buni, jer je morao da štiti svoje stranačke kolege. VIše nego očigledno je kome on pripada i koga podržava od kad je došao na funkkciju zaštitnika građana.

Aleksa

pre 7 godina

Jankovic je na funkciji zastitnika gradjana ali on ne stiti gradjane,tj. ne obavlja svoju duznost.Bori se za fotelju,a Vi gradjani borite se sam.

Ekrem

pre 7 godina

Samo neka se ovako ponaša Janković, to je dokaz da ulazi strah u gospodina zaštitinka građana, jer zna da sigurno gubi i da više neće imati toliko veliku platu.

kockalone

pre 7 godina

dosadila coveku fotelja zastitnika gradjana sada bi da proba predsednicku ali na njegovu zalost to je ne moguce jer se zna koga gradjani biraju i podrzavaju

Sebastijan

pre 7 godina

svi bi hteli da se vrate na vlast da dopune dzepove i skrenu srbiju sa puta oporavka pa tako i ovaj prevarant Jankovic..

tvigi

pre 7 godina

Ucestvovao u donosenju takvog resenja a sad to koristi protiv vlade u svojoj kampanji,koji licemer .

TheRiddler

pre 7 godina

Sasa Jankovic je obican pozer i covek koji nema ideju sta bi uradio sa Srbijom. Obican je lazov i licemer. Narod ne treba da veruje ni rec onoga sto on kaze.

Tirion

pre 7 godina

Jankovic je neko ko nije vredan pominjanja. Obicna marioneta i figura koja je usla u DS. Ustvari,on je oduvek bio clan DS-a, samo sto je to krio. To su te njihove seme i dilovi. Zato ih je narod i skinuo sa vlasti.

lepotica

pre 7 godina

Ma Jankovica samo zanima kandidatura i fotelja, za narod ga bas briga!

rille33

pre 7 godina

Nije prvi put da Jankovic skriva svoje a i poslovne stvari tako da smo na to navikli.

Stefan

pre 7 godina

Subvencije za poljoprivrednike oborili se sa 14.000rsd na 4.000rsd po hektaru. Sada zahtevate svoje naplate pod pretnjom prinudnog izvrsenja. Srpskom seljaku nikada nije bilo lako, a vi ste ga doveli na rub propasti i pitate se odakle reakcija zastitnika gradjana?

Peca

pre 7 godina

Klasičan prevarant! Šta drugo da se očekuje od takvih ljudi

maja

pre 7 godina

Pa lepo je kad primate 300.000din i tada nemate vremena da se bavite poslom zastitnika gradjana...a onda vremenom covek postane jos halapljiviji, sto vidimo na primeru Jankovica

Tinja

pre 7 godina

Bilo bi mu bolje da cuti i narednih 10 godina...

Sale

pre 7 godina

Tada nije jurio predsednicku fotelju, sada juri.

Nemanja Lukic

pre 7 godina

Mogao je da cuti bar dok jos prodju iozbori.

petar

pre 7 godina

Bolje mu je i sada da cuti, jer prvi put od kako su izbori ja ne vidim da ima bilo kakav plan i program sem ogovarackog stava.

Radoslav

pre 7 godina

Kako pred izbore propriča Janković a što je do sada ćutao?!

Bole

pre 7 godina

Nije Janković bio zaštitnik građana, bio je zaštitnik građanina, tj, samog sebe. Krio je svoje afere iza funkcije.

jovan

pre 7 godina

On ne zna da radi kao zaštitnik građana, ne smem ni da pomislim kakva bi nam bila država da on bude predsednik.

Nikola

pre 7 godina

Jasno je kao dan da je Jankovic samo paravan DS-a. Cush DS ga odmah podrzao. Nije nego!

vojvodjanin

pre 7 godina

Janković je ćutao jer ga je bilo baš briga za poljoprivrednike. 3 soma evra u džep mesečno i kakvi ono poljoprivrdnici?

loki

pre 7 godina

Da se pre deset godina pobunio a ne sada, do ovoga ne bi ni doslo.

Mladen

pre 7 godina

Jankovic ili bolje reci zastitnik svojih interesa!

paramonte

pre 7 godina

Ako zelimo da budemo kao ostali svet,moramo da imamo iste zakone za one koje ne placaju doprinose,prema Jankovicu ,ispada da su oni koji placaju,budale.

Jelica

pre 7 godina

Mnogo se utripovao ovaj Jankovic... Bas dobro sto se kandidovao... Posle izbora nece vise biti ni kandidat, ni zastitnik gradjana!

mila

pre 7 godina

Cutao je jer mu tako tada odgovaralo..sad je puno poceo da prica jer mu tako sada odgovara...covek radi kako mu se kaze..sve za svoje interese...

Deran

pre 7 godina

Zasto bi Jankovic ista radio kad mu svakog meseca leze plata od 3000 evra?

Vidoje

pre 7 godina

Mi smo monarhisti i koji ce nam andrak presednik.

swedo84

pre 7 godina

Jankovic je pudlica zapada i covek koji stiti samo sebe a ne gradjane.

Aca

pre 7 godina

Jankovic je sam sebe pokopao, jer nije obavljao funjciju posteno i da radi u interes gradjana vec radio u svoj licni interes

slobodan

pre 7 godina

Jankovic treba da podnese ostavku jer odavno ne vrsi svoju funkciju.

Snezana

pre 7 godina

Vise je nego ocigledno da je Jankovic oduvek bio pristalica Demokratske stranke.Odtuda i ne cudi sto bas njega podrzavaju.

magda

pre 7 godina

Odavno je on zreo za ostavku,unazad godinama on uopste ne obavlja posao za koji je placen , vec se samo bavi politikom.

boki

pre 7 godina

Janković je ološ koji se igrao našim novcem i koristio svoj položaj za svoju reklamu.

Sale

pre 7 godina

Ćutao je jer su njegovi lični interesi bili zadovoljeni.

bubamarica

pre 7 godina

Jankovic kad je trebao da radi nesto za drzavu,on je cutao i primao platu.Odjednom se on toliko inteesuje za gradjane.. Zasto se tada nije interesovao?

mina

pre 7 godina

Pa kud bi on protiv svojih. Nece grom u koprive.

dejan

pre 7 godina

cutao je, i sad bolje da cuti jer nista pametno i ne zna da kaze!

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija