• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2017

16:28

ŠLJIVANČANIN: Inicijativa LAŽE, sramota je to!

Politika

ŠLJIVANČANIN: Inicijativa LAŽE, sramota je to!

Podeli vest

Haški osuđenik Veselin Šljivančanin izjavio je da mu "strani plaćenici" ne mogu zabraniti da govori istinu i tvrdi da iz Inicijative lažu da su prebijeni na nedavnoj tribini u Beški

Objašnjavajući šta se desilo tom prilikom, Šljivančanin je rekao da je odmah po početku njegovog obraćanja Anita Mitić iz Inicijative mladih za ljudska prava, sa još nekima, počela da zviždi, da su podigli neki transparent, a onda počeli da beže, usput psujući srpsku majku i dovikujući "Šta vi izbeglice slušate ratnog zločinca". 

Dodao je i da je kada je izašao sa tribine sve bilo mirno, a da su iz Inicijative pričali kako su prebijeni. 

- Sramota je tako lagati - dodao je Šljivančanin. 

Na pitanje da li ga je iznenadila informacija da je ta organizacija dobila oko milion evra stranih donacija, Šljivančanin je rekao. 

- Nimalo. Znam kako se to radi, posebno u SAD - kaže i dodaje da "imaju timove plaćenika koji okupiraju zemlje i uče ih kako se provocira i pravi haos".

- Sada još optužuju SNS kako bi meni zabranili da se pojavljujem. E sad ću jos glasnije da govorim. Poginuću, ali umreti nikada neću. Oni se boje istine - rekao je Šljivančanin. 

Na prebacivanja zbog učešća na toj tribini, Šljivančanin odgovara pitanjem zašto ne bi podržavao ljude koji su mu pomogli. 

Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej su došli da me brane kada su me hapsili. Takav je bio i Aleksandar Vulin. I sad treba sve da zaboravim? I desetine hiljada Beograđana koji su došli da me podrže? Položio bih život za one koji su mi pomogli - rekao je Šljivančanin. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

Žalosno je što država ne reaguje i hapsi ovaj "srpski šljam", koji je gori od kriminalaca svake vrste, a Vama svaka čast na dostojanstvenom držanju! Što se tiče Amerike, njima i ne treba "inicijator" sa strane, sami će se pobiti!

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Jadna je država u kojoj ljudi bez morala, podložni svim dekadencijama i ponašanjem koje, u najmanju ruku, nije pristojno, upiru prstom u čoveka koji je bio spreman da žrtvuje život za otadžbinu kojoj se zakleo na vernost. Znamo mi svi, a mislim da znaju i ovi plaćenici, kakav je ratni zločinac Šljivančanin, Biljana Plavšić, Šešelj, Krajišnik i drugi osudjenici u Hagu. Poenta je njih predstaviti zločincima a izdajnike i fukare poput ove žene, koja se usrećila sa nekim šipcem u Prištini, uglednim i oglednim ličnostima. Po njenom ponašanju se vidi koliko vredi i šta su joj ciljevi. Novac i.....?!

vlada

pre 7 godina

Sljivancanin je jugosloven a ne srbin kao i izdajnik slobodan milosevic.

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Časno poneo u odbrani interesa srpskog naroda. Ako se ima onaj iskonski osećaj pripadnosti, sva izjašnjavanja i sva papirologija vezana za državljanstvo je bespomoćna. U svakom slučaju njegov integritet, lični i nacionalni je htela da ospori, i to na jedan huliganski način, ova žena kojoj su novac i "one" stvari jedina sfera interesovanja.

NIKOLA

pre 7 godina

sLJIVANCEVIC JE,PRIJE SVEGA, CASTAN VOJNIK, COVEK, IZNAD SVEGA Srbin!!!

Beloica

pre 7 godina

Na zalost oficir kao sto ste vi morao Je u zatvor bili ste mi Komandant kasarne na Dedinju sve najbolje mislim o vama a ova zuta krmaca sto vam zvizdi sta da joj radimo prodala je dusu i sve sto moze za siptarke pare a sa njom cela DS stranka , Ceda narkoman ,Milicka i da vise ne nabrajam ali najveca zalost je to sto u Srbiji ne postoji kao nekad Goli OTOK za takvu bagru i za takve antihriste , izdajice itd.

David

pre 7 godina

Boriti se sa gadovima kao što je navedena žena je teško.Samo organizovani narod se može uspešno suprostaviti ovom zlu.Takvi kao što je Šljivančanin su potrebni da svojom verom,znanjem i energijom motivišu i pokrenu narod u akciju zaštite Srbije i naroda.

CICKA

pre 7 godina

Она се само смеје, је*бе се њој када има паре .Како јој верују када јој дају толики новац или су ти у великој паници па верују свима

Dragomir

pre 7 godina

Шљиванчанине,седи,бре,код куће или у стану?Шта ти треба под старе дане да тумараш када ћеш све више и више да доживиш да те ,,тамбурају,,?Па,бре,када би код мене у београдско село дошао да митингујеш ја бих те одбио као члан месне заједнице.Био си војно лице и одслужио си оно на шта си био осуђен и уживај у шетњи.Него,ајд па ту убеди петокраку да је његово време прошло.

Milan Jankovic

pre 7 godina

Da li Sljivancanin zna kad je zauzeo bolnicu u Vukovaru i omogucio njenu evakuaciju da je vecina evakuisanih odvedena vojnim kamionima na Ovcaru gde su svi streljani ...

Pjer

pre 7 godina

Ovakve spodobe treba naglavačke izbaciti iz Srbije !!!

Peca

pre 7 godina

Komandante ovaj put idemo do Drača pa uz obalu dokle stignemo

Pop

pre 7 godina

Zašto pišete "Haški optuženik" čovek je odslužio kaznu i sad je redovni građanini Srbije sa svim pravima kao i mi, ne vidim svrhu davanja tog epiteta, Haški. Da li će te Marinka Rokvića zvati prebijač,

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija