• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.02.2017

17:26

ZMIJA PONOVO UJEDA: Tači optužio Beograd za 'propagandnu kampanju'!

Politika

ZMIJA PONOVO UJEDA: Tači optužio Beograd za 'propagandnu kampanju'!

Podeli vest

Kosovski predsednik Hašim Tači izrazio je zabrinutost zbog, kako je rekao, "propagandne kampanje Srbije"

Kako je rekao, tom kampanjom se u zajednici na severu izaziva "strah i međuetnička mržnja".

On je, istovremeno, nastojao da srpsku zajednicu na Kosovu uveri da joj se "nikada ništa loše neće dogoditi" od strane bezbednosnih institucija Prištine, i pozvao Evropsku uniju i NATO da upozore Beograd da se uzdrži od "izazivanja novog sukoba na Kosovu i regionu".

- Razočaran sam i zabrinut sam u vezi sa propagandnom kampanjom u starom stilu Srbije, koja nastavlja da izaziva strah i međuetničku mržnju kod srpske zajednice koja živi u severnom delu Kosova -kaže Tači u pisanoj izjavi. 

Prema njegovim rečima, ta propaganda je "orkestrirana iz Srbije" i teži zastrašivanju građana Kosova koji žive na severu i ometanju procesa njihovog "potpunog integrisanja u institucije Republike Kosova".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joca

pre 7 godina

Ovaj covek je cist zlocinac, salje tenkove na voz i onda sme da se javi

mihajlo

pre 7 godina

Priča o lažima a on sam veliki licemer i lažov!

vojvodjanin

pre 7 godina

Tači optužuje i napada Srbiju da bi prikrio svoje zločine i namere!

Boki

pre 7 godina

Mi gradimo mostove, drugi ih ruše.Mi želimo mir, drugi traže sukobe. Naši ljudi moraju biti obazrivi, Šiptari su skloni smicalicama i podvalama.Na kraju oni ispadnu mučenici, a mi nasilnici.

John Holiday

pre 7 godina

Vi Gradite Zideve oni hoce da i rushe. Vi blokirate mosteve oni hoce ta odstrane blokade. Vi hecete da zivite u getto. oni hoce da vi ne zivite u geto.

Glas Istine

pre 7 godina

К'о магарац у кантар се разуме!

rocky

pre 7 godina

Vi šiptari, zidate ograde 4 metra oko vaših kuća a smeta vam ograda od 80 santimetra!? U krvi vam je da se ograđujete i da zidate ograde, što je samo vama šiptarima svojstveno! Bolje se pokrijte ušima, da imate iole obraza, ne bi tako pričali ali nemate obraza, to je više nego očigledno, niti će te ga ikada imati, obraz se ne kupuje, nego se stiče čovečnim ponašanjem o kojem kad ste vi šiptari u pitanju nema govora o čovečnost! Primili smo vas na Kosovo, dali vam sve besplatno, struju, vodu, televiziju, škole na Albanskom i dnevnik na TV na Albanskom, što Srbi nemaju u Albaniji a vi ste nam pišali u limunadu, u burek, semenke, leblebije, sunciokret itd... trovali ste nas lebom, da bi nam izazvali beli kugu a vi ste se kotili kao pacovi, dok smo vas mi hranili, da se što više nakotite i sad je kao vaše Kosovo, koje nikad nije niti će biti vaše, samo ste upamtite GOSTI na Srpskom Kosovu u Srbiji a ne u Albaniji, Kosovo je u Srbiji a ako će te da budete domaćini, idite u vašu lepu Albaniju, niko vas ne drži na silu!!! Kartu u jednom pravcu nepovratnu i sretan vam put bez povratka! Amin.

nada

pre 7 godina

Ko si ti nego zlikovac koji i dalje bi da ubija Srpski narodi i da se napija Srpskom krvlju ! Koja li te je majka zadojila ! Nadam se da ce te neko koknuti kad tad prodana duso belosvetska !!!!!!!!!!

Bole

pre 7 godina

Srbija je uvek fer u tim pregovorima, samo da Evropa shvati šta Šiptari rade. Uvek su okrivljivali druge za svoje kvarnr radnje.

Vaske

pre 7 godina

Odseces zmiji glavu i onda samo mrda repom ne grize.

milan lala

pre 7 godina

Nema nikakve "republike kosova" Srbija je nepriznaje tu nakazu kvazi drzavu nastalu kao poledica agresije NATO na Srbiju. Srbi se nece u tu kvazi drzavu integrisati . Rezolucija 1244 je vazeca i morace se ispostovati na KiM. Po rezoluciji KiM je integralni neodvojivi deo Srbije . Na svaki pokusaj primene sile nad Srbima bilo gde na KiM od strane Pristine / "Rosu" , Srbija ce odgovoriti vojnom interevencijom. Neka u to niko ne sumnja posebno to da zna Pristina , Brisel i Berlin . Nece vise biti tolerisano Albansko nasilje nad Srbima na KiM.

Pavle

pre 7 godina

Tačiju je mesto u zatvoru iza debelih rešetaka. Jedan od najvećih zlikovaca na Balkanu a i šire. Stekao veliko bogatstvo nelegalnom trgovinom organima i drogom. Najveći krivac za novonastalu situaciju na Kosovu i veliki krivac za težak položaj Srba na Kosovu.

tvigi

pre 7 godina

A sta Taci trazi u delu gde zive samo srbi,da nije poslao ROSU na tortu i kafu ?

Elena

pre 7 godina

Kome ti da pricas da seje strah i da siri mrznju kad je sve to tvoje maslo.

aleksandra60

pre 7 godina

Pa ne bih bas rekla da su Srbi krivi jer zna se ko je uvek inicijator problema na Kosovu Taci ovakvom izjavom daje ,,zeleno svetlo,, svojim borcima da krenu u napad.

boki

pre 7 godina

Ne poštuješ sporazume,iznosiš u medije ono što je rečeno d ase ne govori i onda se usuđuješ još da prozivaš nekoga.

boki

pre 7 godina

Više niko ne naseda na to što kriminalac izgovara samo još da krene i međunarodna reakcija pa da se ovaj idiot ukloni jednom za svagda.

Sanja S

pre 7 godina

Albanci treba konačno da prestanu da provociraju, vreme je.

zora

pre 7 godina

Prosla su vremena kada ste namestali afere, danas vas svet bolje zna i neveruje vam.Vi ste ZLO.Ovo je zadnji momenat da jos nesto ucarite zato ovako i "gurate".

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Ja sam jos vise zabrinut zbog zmije i ratnih zlocinaca koji umotani kao kamikaze paradiraju Srpskim selima i gradovima, zabrinut sam jer ne shvataju da je Kosovo i Metohija Srpska zemlja teritorija i sto ne postuju Ustav i zakon, sto se ni nakon 70 godina od kad su ilegalno naseljavali Kosmet nisu civilizovali i integrisali u drustvo. Pokusava Taci ubediti svet da su Srbi manjina u vlastitoj drzavi, Spasi Boze, neznam ko je naivniji, ovi siptari ili oni tutori njihovi. Ne brini Taci uskoro ce i tebe stici crna ruka pravde. Znas uvek se na kraju svi racuni plate.

Srecko

pre 7 godina

Jedina propaganda si ti Tači , ostavi srbe na miru , srbi žele mir i slobodu kretanja na Kosovu , ako to ne možeš da im obezbediš onda se lepo povuci.

Ana

pre 7 godina

Bas tako, zmija! Kakva propaganda? Kakvu korist ima nasa vlast od sukoba? Uvek smo se zalagali za mir i stabilnost.

vlada

pre 7 godina

Vučićeva kooperativnost, niti je podržana niti je nagradjena, dok šiptarski "predsednik" /po zanimanju - zločinac/, može da se zaje..va do mile volje, i to uz prećutnu saglasnost Brisela! Na šta još treba da Srbi pristanu, da ne bi bili "krivi"? To se zove "Rambuje" u malom!

milos rankovic

pre 7 godina

Nedoti bog da nesto uradis Srpskom narodu na Kosovu veruj siptare Srbi bi se slozili da svi izginemo za Kosovo da sam ja neko i nesto dao bi referendum pa nek narod odluci sta ce biti velika podrska nasem naroduna Kosovu drste se cela Srbija je uz vas

bucko

pre 7 godina

Lepo poredjenje je napravljeno,Taci jeste zmija.

slavko

pre 7 godina

Mislim da posle pobede Trampa siptari vise nece imati podrsku Amerike kakvu ocekuju.

milan306

pre 7 godina

Zmiji ce sada Vucic da stane na glavu.nema vise.

Sima

pre 7 godina

Očigledno je da su Albanci u panici, jer je pobedio Tramp, a onisu podrćžavali Hilari, pa sada znaju da više Amerikanci neće biti na njihovoj strani.

Glas Istine

pre 7 godina

U panici su jer znaju da dolaze Trampovi Ambasadori, menja se politika potenciranja i tolerancije separatističko fašističkog terorozma u svetu, zarad koristi fašista kolovođa, Vatikana i Nemačke! Nema više anj - cvaj policaj, KiM je Srpska kolevka još pre Hrista, ne mogu šiptari da nam ga otuđe jer Kosovo je Srpska kuća u kojoj su samo gosti a ne domaćini, nikad ni neće biti domaćini u našoj kući! Albaniju im ne tražimo, iako je i Albanija Srpska sveta zemlja, oduzeta nam od strane fašističke Nemačke i Austrije, pod bvođstvom fašističkog Vatikana a podržano od strane genocidne Amerike!!!

Ekrem

pre 7 godina

Samo neka nastavi da ujeda Tači, neće još dugo, jer će nova Američka administracija da bude na našoj strani.

Deki

pre 7 godina

Odakle vam samo ideja da ce nova administracija da prestane da ih brani kao sto je to do sada cinila??? Mnogo lobista je tu i mnogo para. Vrana vrani ne kopa oko, a oni svi u istu frulu sviraju u Vasingtonu,pa koja god marioneta tamo na vlasti bila.

lici

pre 7 godina

Znam da je ovaj monstrum zastranio,ali ova paranoja je vrh,zar nasem premijeru treba ovakva kampanja,svasta,da ga je pljunuo,ili nokautirao da,ovako......svasta.

lici

pre 7 godina

Ovo izvaljivanje gluposti je strasno,cak i za ovakvog koljaca,i ratnog zlocinca,koji je zreo za zatvor.

knez

pre 7 godina

nema dzabe taj nadimak,najobicniji prevarant,znamo mi i sa takvima,resice se sve u nasu korist

Ruža

pre 7 godina

Sa kriminalcima ne treba razgovarati i tačka...

Lara

pre 7 godina

Treba da ga je sramota ovakvih besmislenih optuzbi!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija