• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2017

11:16

TAČI NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE: Zid u Kosovskoj Mitrovici srušiće oni koji su ga podigli!

Politika

TAČI NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE: Zid u Kosovskoj Mitrovici srušiće oni koji su ga podigli!

Podeli vest

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači tvrdi da će potporni zid, koji je podignut uz reku Ibar u severnom delu Mitrovice, biti srušen, te da će ga srušiti oni koji su ga i podigli

Gostujući na RTK, zajedno sa premijerom Albanije Edijem Ramom, Tači je rekao da pritom neće biti nemira.

- Srušiće ga oni koji su ga izgradili. Sinoć smo o tome razgovarali i sa evropskim vlastima. Iskreno, oni koji su ga izgradili su u težem položaju - kazao je Tači.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 7 godina

Pa Vucic juce rekao da je pristao da se srusi zid samo mir da bude. Sutra ce da da Gazivode samo mir da bude... i tako redom. Ponizenje za ponizenjem ali mir nema cenu kaze Vucic, samo ne znam sta cemo kad im sve damo.

Sasa

pre 7 godina

Ja sam.na ivici da pozovem moje drugare rodake da uzmemo opremu i da se soustimo na laznu granicu s'kosovom...znaci jako malo mi fali....nek nas bude 150 ali cemo toliko naprvaiti probem da ce se morati vlast Srbije pokrenuti...veruj te mi...nisam klinac ozbiljan sam otac i muz...a imam i lepu karijeru u kegiju stranaca a i u kriminalu....ne salim se ni malo...ako nastvai ovako ja i moji krecemo privatnim autima ka Kosovo.

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Ha ha ha Saso bolan !!! kreni sto brze i nemoj da gubis vreme. Ti si jedna obicna budala i nista vise. Dobices metak u glavu i nema vise Sasu ! Budala si ! Pa sta briga Vucicu i Tacijiu za tebe ili za mene?!!

mica

pre 7 godina

Zemljo, otvori se! Zar smo mi dotle dogurali da nas svaka protuva ponizava i lupa nam cvrge.

Mladjo

pre 7 godina

Moguce, ace cinimi se uskoro taj zid da zamene "cickovi" zandarmerije i vojske Srbije. Bice da si ti Hasime u tezem polozaju

lilit

pre 7 godina

Kako stvari stoje i kakvi su nam "prijatelji" u svetu, šiptar će izgleda da bude u pravu

ccc

pre 7 godina

Što stavljate slike ovih imbe... da iritirate narod. Pišite šta hoćete ali ne pojačavajte gnev naroda. Koga zabole za njihove njuške biće dana kad se neće smejati sigurno i kad će se vratiti u mišju rupu odakle su izašli.

JABLAN

pre 7 godina

Ovim zlikovcima treba poskidati šrafove sa jednog točka od automobila kako bi se zakucali svom silinom u neko drvo ili odleteli najvećom brzinom u neki kanal i tako se osloboditi zlikovaca.Samo tako će se ovaj svet osloboditi spodobe zvane tači i rama samo tako će se krenuti u mir i prosperitet, ljudi će tada početi mirno da žive, Žao mi je mekog stava našeg premijera, pre svega prema Rami da li ga je pitao da li Srbi u Albaniji imaju prava koja imaju Albanci u Srbiji.i da li poštuju zakone i ustav Srbije ili Albanije gde i žive i da li imaju i oni pravo na svoju državu na teritoriji Albanije. Vratiti se rezoluciji 1244 UN koja nam garantuje suverenitet na celoj našoj teritoriji naravno sa KiM, po njoj vratiti našu vojsku i policiju ,a Albancima garantovati sva prava koje imaju i ostale manjine, Niko njima ne brani da budu Albanci ali su državljani Republike Srbije i moraju da poštuju zakone i ustav Republike Srbije, a ako žele svoju državu PUT POD NOGE PA PRAVAC ALBANIJA.

kentaur

pre 7 godina

Nazalost tako ce i biti, jer to je deo dogovora na koji smo pristali, da zid porusimo a da se na mesto njega stave zardinjere i pokretni studici.Ja licno slusao Vucica kada je to saopstio.

nati

pre 7 godina

Samo se male,sitne i beznacajne duse, slade svojim zlodelima i uzivaju u tome,veliki i ne razmisljaju da cine tako nesto drugima a jos manje da se slade i pune svoju praznu dusu time.\n\n

buda

pre 7 godina

Okupali se gliboci i obukli bijele kosulje,sada su glavni...

zoran

pre 7 godina

hocemo...srusicemo ga da bi mogli nasi tenkovi da prodju bagro siptarska.

Dragana

pre 7 godina

SLIKA GOVORI VISE OD HILJADU RECI. OVA BICA SU TEK NA POLA EVOLUTIVNOG PUTA!!!!!! U NAJBOLJEM SLUCAJU!!!

Nikola

pre 7 godina

Pa zar neće?! Nije li to dan posle i naš premijer rekao!

Rodoljub

pre 7 godina

Врло вероватно да ће тако и бити јер он сигурно прича оно што му његови пријатељи из ЕУ/ДУ обећају.Само нама који искрено волимо Србију није јасно шта ми тражимо у тој Демонској унији,која нас је бомбардовала,која нас готово редовно уцењије и увек и готово увек се лицемерно и дволично односи према нама понижавајући нас и третирајући као безкичмењаке.Ваљда то само АВ зна,и неће да нам каже а хвали се демо(н)кратијом и то европском.Да ли се у тој целој причи народ третира само као проста стока,која је сила само кад је гласање!!!

cica draza

pre 7 godina

KO SE ZADNJI SMEJE NAJSLADJE SE SMEJE ; SPREMITE SE DA TUGUJETE LESINARI

bubasvaba

pre 7 godina

Nećete se dugo tako slatko smejati !!!! jer RUSI dolaze nemate više podršku od klintonovih bandita vi šiptarski banditi.

Sile

pre 7 godina

Dođi ti šiptare da ga srušiš, sruši će tebe bog za sva zverstva koja si napravio. Pravda je spora al uvek stigne krvnika.

NAUCICE VAS NEMCI PAMETI

pre 7 godina

DANAS SAMO SU NEMCI REKLI HOP NEMA VISE TONE KOKANINA A NECE BITI NI VAS USKORO.

kukavice

pre 7 godina

Ko se zadnji smeje najslađe se smeje.n

Alf

pre 7 godina

Taci je u pravu.Zid ce srusiti oni koji su ga izgradili.Zato sto nas premijer nije za zidove,On je za evropske integracije,za napredak Srbije,za investitore i ako je zid problem,ako zid stoji na putu boljem zivotu gradjanima srbije Vucic ce to objasniti srbima u mitrovici i oni ce za radi visega cilja srusiti zid,odvesti otpadni materijal i pocistiti tern sva po evropskim standardima.A mi svi cemo onda zivjeti bolje.

biber

pre 7 godina

Samo se vi smejte... KOSOVO JE SRBIJA I U UVEK CE DA BUDE.. Mi trpimo i trpimo dok nam ne pukne film, pa ce da vidite ko se najsladjije smeje...

KiM je Srbija

pre 7 godina

Ови су као рођени за хорор филм, два зликовца.

marko

pre 7 godina

MASU NAM ISPRED OCIJU NEKIM ZIDOM A IZA LEDJA SPREMAJU ORUZANI UPAD NA SEVER KOSOVA. ZAPAMTITE STA SAM REKAO.

BAba Sera

pre 7 godina

Tači,giv mi ljopata.Rama,džast moment,guram koljica!!! P.S. a ko je tu sljastićar?

deda Raša

pre 7 godina

Srusice njega Putin, zivi bili pa videli.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija