• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2017

13:07

PS: Samo još Jeremić i Tahiri misle da je Kosovo nezavisno!

Politika

PS: Samo još Jeremić i Tahiri misle da je Kosovo nezavisno!

Podeli vest

Samo još dosovski kandidat broj dva i Edita Tahiri smatraju da su Kosovo i Metohija nezavisni, svi ostali znaju da to nije tačno, saopštio je danas Pokret socijalista

Upravo zbog toga se i dešavaju protesti opozicije u Prištini, i nezadovoljstvo Mustafine vlade, jer znaju da je uvođenjem telefonskog broja suverenitet Srbije potvrđen, ističe ta stranka, navodeći da je telefonski broj je vlasništvo Srbije, dobijen na zahtev Srbije, pod oznakom teritorije naše zemlje.

"Ali, (Vuku) Jeremiću nije teško da naškodi svojoj zemlji, to je činio nebrojano puta. U vreme kada je on vladao Srbijom, dešavali su se pogromi nad Srbima na Kosovu i Metohiji, i talas priznanja takozvane države Kosovo", navodi se u saopštenju.

Jeremić nije imao hraborsti da bude sa Srbima na Kosovu i Metohiji u teškim danima, otuda i toliko zavisti u svakoj njegovoj izjavi kojom opravdava ponašanje Prištine. Ništa novo, tako se ponašao i kada je vladao Srbijom, zaključuju u toj stranci.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
loki

pre 6 godina

Tadic samo ceka priliku da skrene paznju na sebe

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija