• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2017

14:40

ČEDA: Ne mogu kao neki da se krijem iza Jankovića i Jeremića - nemam obraz kao tenkovska gusenica!

Politika

ČEDA: Ne mogu kao neki da se krijem iza Jankovića i Jeremića - nemam obraz kao tenkovska gusenica!

Podeli vest

Predsednik Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je način na koji se opozicione stranke odnose prema predsedničkim izborima poražavajući

- Nema ničeg normalnog u politikama koje potiču isključivo iz ličnih frustracija i opsesija - rekao je Jovanović na pres konferenciji.

Jovanović je takođe uputio kritiku onima koji su ranije propagirali “bele listiće i Tomislava Nikolića, a sada se kriju iza Jankovića ili Jeremića”.

- Nemam obraz kao ''tenkovsku gusenicu'' da mogu 2012. da kandidujem bele listiće i Tomislava Nikolića, a da se danas krijem iza Saše Jankovića ili Jeremića. Možda neko drugi ima problem, ali ja svakako nisam taj koji će lagati ovu zemlju. Sada dobijamo račun za pet godina velike greške koja je napravljena - rekao je Jovanović.

Demokratske građanske snage moraju da počnu razgovore o predsedničkim izborima da bi postale alternativa politici premijera Aleksandra Vučića i presekle Gordijev čvor koji on ne može, rekao je lider LDP.

Kako je objasnio u kampanji postoje dve dileme - da li će na izborima pobediti Vučić ili neki njegov kandidat, odnosno da li će stranke koje su odgovorne za demokratski odnos prema budućnosti Srbije shvatiti da moraju da promene svoje ponašanje.

- Nema pojedinca koji može da reši probleme koji ''lome kičmu'' Srbiji. To ne može da radi ni Jeremić, ni Janković, neće moći sutra Vučić, kao što ne može ni danas, niti to može neko koga će on podržati. Moramo valjda jednom da čujemo jedni druge. Mene jedino u tom smislu interesuje ova kampanja - poručio je Jovanović.

On je naglasio da opozicija mora da postane konkurentna, sa jasnim programom, kao alternativa Vučiću.

- Mi moramo da budemo ti koji seku Gordijev čvor, jer on to očigledno ne može da uradi, da mi budemo ti koji će doneti mir u Bosnu, i tako da sčuvamo Srbiju, da mi budemo ti koji će konačno prelomiti i reći jasno ''Evropa, a ne Rusija''. Svaka čast Rusiji, ne želim joj ništa loše, ali svi naši interesi su na ovoj drugoj strani - zaključio je Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Тачно је да ОБРАЗ овог дебео као тракторска гума, - не може бити као... - "тенковска гусеница"...!

banat1952

pre 7 godina

Ceda smrkavac pominje obraz, ko o cemu kurva o postenju.

banat1952

pre 7 godina

A ti si kao Cedin drveni Advokat, pa ti onda glasaj za njega i zu tvoj glas mozda dodje do 1% .

lala iz Banata

pre 7 godina

Свака курва, на овом белом свету има светлији и часнији образ - од Чедомира Јовановића...!! Назвати Чеду - "курвом"....? Па то је увреда за све... - "ноћне даме" и "Кол-герле"...!! Најбољи назив за таквог човека је... - смеће у људском облику...!!

bubasvaba

pre 7 godina

Kad kažeš evropa ne RUSIJA misliš da se u eu može krasti nekažnjeno a u RUSIJI to nemože. Fidelikin uništitelj prodao miloševića ,karadžića i sad mu nestala sretstva jer je dužan i ružan čak i robnim rezervama šta je još ostalo da prodaš SRBIJU?????? ako ti ovaj narod DOZVOLI to bi bilo kolektivno ludilo vratiti DOS na vlast.

straja

pre 7 godina

Imam utisak da u nazivu Cedicine partijice ima vise SLOVA negu u partijici CLANOVA.

sasA

pre 7 godina

Ko, o cemu, kurva o postenju! Cedomir Jovanovic se poziva na OBRAZ!? Znaci, doslo je to "ZADNJE VREME"!!!

Mirko SH

pre 7 godina

Ma strpajte ga vec jednom u zatvor tu stetocinu i satanin sluga!

Mika

pre 7 godina

Cedo, pricaj u svoje ima. Moji interesi ne vide Srbiju u EU. Jasno!

Ljubo

pre 7 godina

Srbijooooo,kakav je tvoj obraz kada ovakvi jos hodaju po tebi ,jos imaju hrabrosti i javno nastupiti....

jeter

pre 7 godina

Cedo, da ti imas obraza ne bi se uopste pojavljivao u medijima. Sakrio bi se u misiju rupu i cutao. Pokusavas da se slihtas Vucicu ali pametniji je Vucko nego sto ti mislis...

Čiča Avalski

pre 7 godina

Čeda se više ne maskira u udavaču koju gospodar neće, sada se direktno nudi ...

KiM je Srbija

pre 7 godina

Несрећа по Србију је да овакви постоје, кад би Шиптар или Усташа радио против националних интереса, они су сви уједињени а у Србији бујају Чеде, Милићке и Аните, КАТАСТРОФА.

vlada

pre 7 godina

Tebe i dalje proganjaju aveti "šilerove", jednog kriminalnog vremena, koji je trajao, od posle puča dvehiljadite, punih dvanaest godina, kada ste "orgijali" po Srbiji i ostavili posledice, teže od "cunamija"! Račun vam je ispostavljen za te užasne godine, a da bi imao demokratsku državu, prvo moraš imati državu, što tebi, Čanku i sličnima i nije važno! Pogotovo kad pričaš o našim interesima, koji niti su naši niti Srbija misli tako, već su isključivo tvoji! NAŠI interesi su obrnuti, prvo Rusija, a Evropa - ako bude! I upamtite već jednom, da ste PROŠLOST!

rolex

pre 7 godina

A zasto Ceda placljivi misli da su svi nasi interesi u EU?Varaju nas na svakom koraku,ovde mislim na administraciju EU,koja jako dobro zivi i stvara probleme gde ih nema.Kada se razgovora sa svakom zemljom posebno,totalno drugaciji stavovi.Jer oni tada moraju zastupati kapital svojih ljudi.U protivnom,odose u proslost.

kiza

pre 7 godina

Ovakva medijska pažnja koju dajete Lepom Čedo samo odmaže SNS. Ali to nije ni čudo pošto se kroz žutu štampu i polupismene novinare provlače žute vesti gore nego ikad. Svi portali su danas žući čak i pd Tadića. Prvo antisrpski imformatibni portalz pa onda vaš informer pa kurir pa telegraf sve sranje do sranja. Ovo znam da nećete objaviti ali to je već vaš problem

Marko

pre 7 godina

ZASTO OVAJ POLUSVET NIJE U ZATVORU????????????????

cccc

pre 7 godina

Čedo kao boga te molim nemoj ti da se brineš o Srbskoj i Bosni, jer ti si zadnji od koga bi tražili pomoć za Srpsku.

aicm

pre 7 godina

pa neznam stvarno sto se pise o obom olosu dali je uopste vradan i jedne jedine raci?

Radovan

pre 7 godina

Čedo ti si verovatno poslednji čovek za koga bi Srbija glasala? Ti si isto iz krimi dosijea i jedna kupljena osoba !Vučicu niste ni ispod kolena po svemu!Imali ste šansu nista niste uradili ! Sem pljačke i prazne priče? Imaj malo obraza!

nati

pre 7 godina

Pa bi zarad Evrope, Kosovo dao siptarima,R.Srpsku bosancima i hrvatima,za to bi dobio pune dzepove evrica i dolara,sto ti je i jedini cilj, i sve bi po tebi bilo cakum-pakum za tren oka,a narod ako pocrkava,to nije ni vazno,rekao bi,pa neka ih, nek crknu sta ja tu mogu.Bio bi presrecan sto si pun ko brod,jel tako, prosto receno?Koji si ti sljam, kad mislis da je nekome stalo do tvog misljenja, koje bi na siledzijski nacin ugurao u mozgove narodu,ali na tvoju nestecu,to nikad neces moci da uradis.Najbolje bi ti bilo da odes u EU i zivis tamo,posto je toliko volis.Mi je ne volimo ali zato volimo ruse, svi do jednog u Srbiji,i sta ces sad? CRKNI......\n

ratko

pre 7 godina

za koga li ti lobiras i koliko para dobijas da pljujes srbiju.prikljuci se azilantima pa u azil ako ne volis srbe i srbiju.90.posto srba je ruse a ti se nasao da lupetas.ispravljas krive drine vuka i jeremica a u istom ste mulju.za sve sto si se uhvatio upropastio si.pokrali ste ovaj narod ti i tebi slicni kao jankovi i jeremic ,pa sve vam je malo.

Sandra

pre 7 godina

Bože, da li je moguće? Zar on zaboravlja da je pok. Đinđić izjavio da ne zna šta da radi sa Čedom jer se mnogo vezao za Šilerovu. A Čeda priča o obrazu!

Mihailo

pre 7 godina

Чедо ,што се тиче образа имаш га таман толико колико и њих двојица заједно...

Barbara Liry

pre 7 godina

Nemoj Cedo o onome sto nemas (obraz). Nekada si u pravu u tom sarenilu opredeljenja, oprecnih misljenja, konfuznih stavova, menjanja strana... ali nemoj o onome sto nemas, a to je obraz. Kako ujutru, kada se u ogledalo pogledas, znas sta si i ko si toga dana? Licis na jaje, a zapravo si mucak.

Mile

pre 7 godina

Ode moj vikend u qrc kad vidim ovog zlobnika Čedu.

Anka Balkanka

pre 7 godina

Ko o čemu ku..a o poštenju, Čedo poklopi se Fidelinkom koju si kupio poslije izručenja Miloševića.

Izbori 2024

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!
NBA

Jokić posvađao saigrače: Srbin te maltretirao!

Nedavno je Nikola Jokić odigrao fantastičan meč protiv Njujork Niksa, u kojem je predvodio svoj tim ka trijumfu rezultatom 113:100. Srpski centar je na toj utakmici ostvario svoj 22. tripl-dabl u sezoni postigavši 30 poena, uz 14 skokova i 11 asistencija.

29.03.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija