• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.02.2017

21:36

PUTIN UPOZORAVA NA OPASNE PLANOVE ALBANACA I HRVATA: Priprema se napad na Srpsku i sever Kosova!

Politika

PUTIN UPOZORAVA NA OPASNE PLANOVE ALBANACA I HRVATA: Priprema se napad na Srpsku i sever Kosova!

Podeli vest

U najvećoj tajnosti pripremaju se koordinisani napadi na Srbe u južnoj pokrajini, ali i u zapadnom delu Republike Srpske... Plan je da u jednom danu napadnu i Albanci i Hrvati, a kao povod biće iskorišćeni izrežirani incidenti

Albanci se najozbiljnije spremaju da u naredne dve nedelje napadnu Srbe na severu Kosova, dok istovremeno Hrvati pripremaju invaziju na zapadni deo Republike Srpske!

Albanci i Hrvati ovo rade u koordinaciji, a plan im je da u napad krenu istog dana kako bi onemogućili Srbiju da adekvatno reaguje i zaštiti svoje sunarodnike.

 

 

Kao povod za napad bili bi iskorišćeni izrežirani incidenti na terenu, a cilj jeste da se u roku od 24 sata "stvori novo stanje na terenu", odnosno da šiptarski specijalci izađu na Jarinje, a da hrvatska vojska i policija preseku RS na dva dela. Računa se da bi, nakon toga, Srbi bili u podređenoj poziciji i morali bi da pristanu na bitne ustupke.

 

 

Sve ovo stoji u informaciji koju su početkom nedelje srpskim službama dostavili ruski obaveštajci. Našim bezbednjacima su, kako saznajemo, dostavljeni i konkretni dokazi koji čak ukazuju da su u planiranje zločinačkih akcija umešani i pojedini funkcioneri NATO pakta!

Dramatična situacija

Ruski obaveštajci u svojoj informaciji navode i da se Albancima i Hrvatima žuri da iskoriste "stanje bezvlašća" u trenutku dok američki predsednik Donald Tramp još ne drži sve konce u svojim rukama, ali i dok je EU u velikim unutrašnjim problemima.

Public

Oni se, s druge strane, plaše i eventualnog saveza predsednika Trampa i Putina, ali i sve jače vojne, političke i ekonomske pozicije Republike Srbije.

Zbog toga procenjuju da im je ovo možda poslednji dobar trenutak za napad na Srbe na severu Kosova i u Republici Srpskoj, navodi se u informaciji u koju je juče urednik Informera imao uvid.

 

 

Da u saznanjima ruskih službi i te kako ima istine, juče su ponajbolje dokazale informacije koje su stizale iz južne srpske pokrajine. Tenzije su rano ujutro započele patroliranjem šiptarske specijalne policije ROSU kroz srpska sela južno od Kosovske Mitrovice. Srbi na Kosovu strahuju da je to samo priprema terena za ostvarenje zločinačkog plana o etničkom čišćenju severa pokrajine.

Da je situacija i te kako dramatična, pokazuje i činjenica da je premijer Aleksandar Vučić juče najpre na hitan sastanak pozvao ministra odbrane Zorana Đorđevića, a zatim helikopterom sa njim i ministrom policije Nebojšom Stefanovićem odleteo u Rašku na sastanak sa predstavnicima Srba sa Kosmeta.

Tanjug

Prema Vučićevim rečima, i te kako ima razloga za zabrinutost, ali Srbija će učiniti sve da se tenzije na Kosovu smire.

 

 

- Da li sam zabrinut? Jesam! Da li je situacija napeta? Da, ali ne zavisi sve od nas! Dajemo sve od sebe da se tenzije smire! Mi u Brisel nismo išli da se svađamo, već da konstruktivno razgovaramo. Situacija je kompleksna, ali od Prištine ne očekujem ništa... Srbi su opravdano zabrinuti. Oni od 1999. godine nisu imali mnogo razloga da budu spokojni, a mi želimo samo da ostanemo na svojim ognjištima i živimo mirno - poručio je Vučić, uz opasku da je u sredu uveče u Briselu dogovoreno da se u javnosti ne iznose detalji sastanka.

Neophodan oprez

Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević tvrdi da je pitanje Kosova neodvojivo od ukidanja sankcija Dodiku i ustašizacije Hrvatske.

 

 

- Na KiM imamo simbiozu šiptarskih pretenzija i islamističkog elementa, a na čelu države je narko-kartel bivših komandanata OVK. S druge strane, Hrvati traže svoj entitet u BiH, a Bakir sprovodi Alijine ratne ciljeve... Jedino što sve njih ujedinjuje je antisrpstvo. Ovo je ozbiljan signal za bezbednosne službe i Vojsku Srbije da pokušaju da smire tenzije, ali i da budu oprezni jer svaka varnica može dovesti do krvavog rata - upozorava Galijašević.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milance

pre 7 godina

Slobina vojska je mogla na tri fronta da se pruzi.Pitanje je sta sad moze upola manja vojska da ucini da zastiti narod.Rusi bi mozda opet samo verbalno podrzali Srbiju.Ne zelim ni da pomislim na to.Ali u slucaju 1na 1 mislim da nasa vojska moze da izadje na kraj sa bilo kojim susedom.

Rossia

pre 7 godina

Стиже опрема из Русије и Белорусије, зато се западним фашистама жури, они би блицкриг да заврше са Србима, само потцењују они нас сваки пут и сваки пут добију по зубима, држава треба само у војску и полицију да улаже, јер без њих нема ни државе.

dragomir

pre 7 godina

Ma,plasim se,,SAMO,da nam,"Oprema ne zakasni'!? Ma,j, im mater,bez pardona,ovaj put!!!

LESA

pre 7 godina

K. o to mi . Ti bi bolje mogao da se raspitas na koji nacin mozes biti od koristi a ne da se ovako prepucavas kao malo dete.

Nikola

pre 7 godina

Ne mogu oni nista. ako neko razmislja o ovome,..onda iskreno nema pojma o ratu i ovakvim aktivnostima. Da li je vama jasno kolike ne snage na terenu,.. nego logistika je potrebna za tu kampanju??? "Specijalne snage"???!!...dajte ljudi,..pa to vam je isto kao kada bi rekli idemo da cepamo drva sa skalpelom!!! Za ovakav vid napada bi bila potrebna mobilizacija i u hrvatskoj i na Kosovu,..sa sve direktnom NATO podrskom od logistike pa nadalje. Kako vi zamisljate da se osvojena teritorija DRZI??? Cime???

Jovan bez zemlje

pre 7 godina

Ех Миланче. Дај Боже, да си у праву! Ја сам војник, а нико као војник не жели мир, и нико као болестан човек не жели здравље. Наша је трагедија што смо једно време имали психолога на челу државе, који је јавно говорио: "Нама више не прети никаква опасност. Уништавај Војску, изручуј генерале, топи тенкове." А где је сада? Било би потпуно исправно, ако до напада ипак дође ( а није искључено) да њега мобилишемо и ставимо у прве редове?

dragansd971

pre 7 godina

Aj ne drmaj vise kavez ovom jadnom I priglupom narodu gde ce ti dusa ??

Ljubo

pre 7 godina

,,," u svakkom slucaju ,ostati miran ,po cenu svega "",zbori nas Premijer ,nasa ekonomija je u porastu ....smesno .Dosli smo u corsokak ,da ne znamo ko ce biti premijer ,ko predsednik ,a zveri nam jamu kopaju .Biti optimista ,da li je isto biti i lud?!...

007Bond

pre 7 godina

Па и сад нам је војска добра...Имамо 225 тенкова (а са Републиком Српском радимо модернизацију домаћег тенка м-84 у верзију 2001), 30 Нори, 130 Огњева, 4 Оркана, 348 БМ 21 Града, и осталих бар још 100, Бумбара (неколико стотина), црне стреле,застава оружије (и остале) ,барем 520 оклопњака, 10 нових немачких хеликоптера, 6 наручених из Русије + 4 наша мига, и 10 наручених из Белорусије, па 30 тенкова, домаћи авиони: 24 Галеба г-4, 28 орлова, па домаће дронове врапца, пегаза, и тако даље, и тако даље, и тако даље, домаће роботе деминере...Па 82 000 професионих војника, школован војни врх...И можемо и ми да се пружимо на 3 фронта, али нема ништа од тога, јер рата овде неће бити...А Хрвати се наоружавају, јер се на крају 2018-те у Р.Српској спрема референдум за независност, па ће после тога Хрвати покушати да одвоје и своју Херцег Босну...А што се тиче Косова- ту ће се највероватније радити подела. А нови ракетни систем Морава је у развоју, и само што не започну производњу...А Југоимпорт, и остале фабрике раде пуном паром, а сад скоро је отворена и фабрика оружија у Р.Српској која је у нашем и Р.Српској власништву.А наручен је и С-300, и неколико Букова... (А у будућности је могуће и Крајина поново да се успостави).

Istina

pre 7 godina

82000 професионалних војника!!!! не лажи народ да мисли да постоји нека Српска Војска, има их укупно око 30.000,н све са кафе куварицама и портирима, а од тога 11.000 војника. То није довољно ни Београд да брани...

saha bre

pre 7 godina

зашто си,бре, открио све информације о бројном стању људства и технике,сад ће то да искористе против нас

denny

pre 7 godina

Pa sto vas nije sram pisati ovakve gadosti.....Vjerovatno se povodite za činjenicom da sto puta ponovljena laz, postaje istina....Ali bez obzira na to , vi zaista vrijedjate inteligenciju svojih čitatelja, jer ne znam tko bi normalan povjerovao u ove gluposti. Imate pravo biti propagandno glasilo neke politicke opcije, ali ovo je dovedeno do granica pucanja i totalnog apsurda. U današnje vrijeme, covijek dodje do prave informacije sa dva klika, ako zeli......Vi možda računate na citateljevu lijenost, da neće posegnuti za drugim medijima, pa pokušavate progurati notorne neistine, kao činjenice......Ja bih volio da vi zadrti desničari u Srbiji, ukrstite maceve sa zadrtim desničarima u Hrvatskoj, ali samo vi sa njima, nas ostale lijepo ostavite na miru.......Ja želim da moj sin prozivi život bez puske u ruci, a isto želim i vašoj djeci. Samo sto je nekome tko pise ovakve tekstove ova zelja, nažalost, zapravo uvreda.....

Srb

pre 7 godina

Лако је вама Хрватима причати, ви сте вашу земљу почистили од Срба, увећали за српске делове, и свуда прошли некажњено и опет вам је мало, и још кажете маните се глупости, РОСУ није глупост, НАТО није глупост, ваше наоружавање балистичким ракетама није глупост, све је то претња и мач над нашим главама, док Србија не буде као Белорусија под руском чизмом ви се нећете зауставити јер само силу признајете.

Nikola

pre 7 godina

Ovo sto se ovde pise JESU planovi,..i to je nesporno! Ne bitno kako se oseca koji hrvat ili siptar,..stvari se nikada nisu odvijale ni siptarskom ni hrvatskom voljom. Ti planovi se prave izvan Balkana,..a hrvat i siptar kao vjeciti konjusar okupacionih svih sila koje su bile na Balkanu, ce da povije glavu. Ono sta je fantazija je to da ce oni MOCI da ostvare te planove. Ni hrvatu ni siptaru u nekoj njihovoj cauri sada nije do frontalnih ratova. Okupator moze poznavati DO METKA sta druga strana ima,..ali ne moze poznavati volju protivnika...PRIMJER,...Ukraina ima 45 miliona stanovnika,...ali u 6 mobilizacija nisu mogli sa sve placenicima(i domacim i stranim) da skupe 40,000. I tako im je kampanja u Ukrajini propast. Sadase NATO jasno pita,..koliko bi se hrvata i siptara zapravo diglo na oruzije da napadnu RS ili Severni deo Kosova. E to je ona X nepoznata U SVAKOM RATU. Kolika je "volja"! Oni znaju da i kada bi uzeli te teritorije to bi kostalo preskupo i da nema strategije ni izlaza ni strategije da se te teritoriji drze uzete. Ali OVE price Medija,..kako ce neke "specijalne snage" uzeti ovo ili ono,..e to su price za malu decu. Na mapi sve to izgleda sitno,..ali kad se prostor pruzi pred tobom REALNO,..tek tada vidis kako je tesko nesto zauzeti a posebno drzati. Njima treba MINIMUM 50,000 ljudi da bi nesto i pokusali sa kompletnom NATO aliansom u zaledjini

Dragan

pre 7 godina

Dakle Susjede izvoli u tvom vecernjaku komentirati . Ovo je Srpsko glasilo i ti nemas prava pisati gluposti o njemu....

Goran

pre 7 godina

Zar nisu juce iz hrvatske porucili da treba formirati treci entitet u bih i da u njega ulaze Brod, Derventa i Modrica. To su gradovi u r. Srpskoj. Iz toga se vidi da nam hrvatska zeli oteti teritoriju. Mirom ih sigurno nece dobiti. Kao i ti i ja zelim da ne bude rata i nadam se da do toga nece doci. Politicari nece ginuti, nego mi.

pacifista

pre 7 godina

DENI ONO STO JE JASNO U LJUBLJANI DANAS U BEOGRADU JE JASNO 2038 GOD.A TO JE TEK ZA DVADESET GOD.DOKAK STA JE PRICAO VUCKO PRDVODNIK 1998 DOD I SVE TI JE JASNO NEMOJ TI U VUCICEVICEVIM NOVI NAMA DA POKUSAVAS PAMETNO NESTO ON TI JE ZASTITNIK GRADJANA AL SPOLA MOZGA....

Car Putin

pre 7 godina

Овај оркестрирани напад на Србију, Украјину и Републику Српску је провидан, све је то масло Запада и директна претња Русији. На потезу је Владимир Владимирович, треба што пре да се види са Трампом и да му каже само једно, "Или ћеш ти да уништиш НАТО или ћу ја. Бирај". Конец.

Nikola

pre 7 godina

Ako Srbija ima nameru da cuti i "diplomatise" kao sto je to radila sa onim foteljasem-bankarom Milosevicem 90-tih....onda znajte da bilo ko moze da dodje od Srbije na Beogradski pasaluk,....dok drolje tresu dupetima na Grandu i Pinku,..ori se sa splavova i diskoteka, RSKrajina i Kosovo su padali. Da je Srbija 90-tih usla u rat,..ne bi imala ni priblizno stete koliko su je sankcije i bombardovanje KASNIJE a "zuta bagra" jos kasnije unistili!!!! Izvolite gospodo,...ako niste radi svi u vojsku za Kosovo, nemojte ni misliti da je IKO IKADA ISTA uzeo a da nije za to odratovao. Vi vase bajke prosipajte ovoj deci,..Kosovo se vratiti nikada nece ni perom ni pregovorom, nego puskom i bajonetom. A vi me demantujte,..pa mi recite ko je sta ikada osvojio ili vratio BEZ SILE

darko82

pre 7 godina

ovo delite svuda,da se rasiri i da sto vise ljudi procita,vrlo poucno i jasno..bravo,svaka cast...

slavonac

pre 7 godina

Istočna Slavonija vraćena je bez uporabe sile, mirno integracijom. Dakle ima primjera.

Nesa

pre 7 godina

Nije Slobina nego narodna vojska. Ni jedan sused ne bi dobio borbu protiv nas da im nisu pomogli NATO i EU. A Sloba nije smeo da se preda vratio sam se iz inostranstva da im se nacestitamo nove godine a on predao rat,djubre.

Goran

pre 7 godina

To da neko misli da može da napadne Srbiju i zauzme teritoriju i da se smeje zajedno sa natom, osudjen je na propast več u startu. Ovog puta svi ćemo se ujediniti i uništiti to svetsko zlo anglosaksonaca i njihovih sluga u korenu i ne prestajemo dok ih sve ne potamanimo po celom svetu.

Viktor

pre 7 godina

ovo je i nama poslednja prilika da od albanaca napravimo nacionalnu manjinu u albaniji i od hrvata u hrvatskoj , jedino tako bicemo mirni

Miki

pre 7 godina

Koja glupa teorija od strane Galijasevica. Hrvatska je dio NATO snaga i nemoze samovoljno poduzimati akcije Dalje upad u BiH je agresija kojoj bi se oduprla Armija BIH Takodje Kosovari nemaju kapacitet da okupiraju dio Srbije.

Sargarepac

pre 7 godina

Dobro..svi znamo da bi se Siptari usrali pred nasim kobrama a kamoli pred PTJ-om...ne zna se sta bi im bilo brze, noge ili dupe. Sto se tice Hrvata ne verujem da im je volja tako nesto da urade...znaju da su Rusima na zulju i da jedva cekaju povod da ih poravnjaju...s druge strane ne verujem da je nasa v.s. slaba sto se tice naoruzanja a da ne pominjem sposobnost...i na kraju, koji Srbin nebi ustao iz kreveta da razbuca nekoga ko ga godinama iritira...mislim da tu sansu ne bih propustio...\n

Hajduk

pre 7 godina

Браво за коментар, свака реч на МЕСТУ!

Jure

pre 7 godina

U planu sigurno je i ne treba tu biti posebno pametan ali to če se desiti isključivo ako dođe do nekoga ozbiljnog razbijanja BiH. RH je ta koja podupire cjelovitost BiH i članica je NATO. To nemogu spriječiti niti Rusi jer automatski ulaze u rat sa NATO a BiH je pod protektoratom zapada. Možda vam nešto govori stacioniranje američke vojske u veličini 5500 tisuća vojnika na Slunj i aerodrom Udbina čije je planiranje aktuelno.

Cro

pre 7 godina

Znaci napadamo RS :-) Ovaj članak ni pas sa maslom ne bi progutao

Lucky

pre 7 godina

Pusti Dinu Derlina i taj citat iz njegove pjesme,komšo. Kod nas psi uveliko ne jedu mast :). Moji psi,hvala Bogu,jedu bolje nego mnogi ljudi a i manje su zvijeri od mnogih iz okruženja :).

ujo1971

pre 7 godina

Ma nigdje veze HR da će napasti RS gluposti.

Rajko

pre 7 godina

..pa mi vas cekamo jos od 1995 ...gdje ste ????armija RSK-ALFA centar.

Jurica

pre 7 godina

Fakat nisam znao da napadamo :-) Srećom imamo ovaj srpski list da nas obavijesti kada krećemo.

Barbara Liry

pre 7 godina

Posle svega sto se zna i sto se od naroda skriva (jer, je puno ozbiljnije nego sto mi kojih se tice treba da znamo), nemoj da nam "prodaju" neke nove Markale. Nemoj da nismo znali. Nemoj da smo iznenadeni. Preventivno delovati nije pozivati narod: "..."Останите мирни по сваку цену, будите достојанствени, поносно чувајте своје српско име и презиме, не напуштајте огњишта, ми ћемо се борити за вас". ...". Narod cenu lose vodene politike placa i narod mora da zna istinu koliko god "crna" bila. Jer, isti taj narod ce biti zrtva, a politikanti ce i dalje putovati i politicariti kao i do sada, pregovarati i smanjivati tenzije i pravdati se da nismo mi nego vi i vec i poznatom stilu, bla, bla, bla... Ode narodu koza na siljak.

Bure Baruta

pre 7 godina

Nije tačno da Hrvati, Bošnjaci i Albanci žele samo zapadni dio RS i seever Kosova, oni žele celu Bosnu, Sandžak, celo Kosovo i celu Vojvodinu. Ako to ne mogu da urade odjednom to će da urade u fazama. Prvo će da uzmu sever Kosova, onda će da uzmu Brčko, posle BL i zapadni deo RS kao sankcije za Dodika. Tada će malo da se stane da se pogleda kako reaguje Rusija, kako Srbija. Ako Rusija bude zauzeta sopstvenim probemima Krim, Luganska i Donjecka oblast, ako Srbija bude mnogo suzdržana zbog pregovora sa Unijom, onda će se preći u novu fazu i kreniće se sa Sandžakom, sa zapadnom Makedonijom, pa sa nezavisnom Vojvodinom i naravno sa čitavom BiH pod upravom Zagreba. Vojvodini će da ponude neki savez i bolji standard pa ne bi me iznenadilo da se Lae na referendumu odcepe i prisajedine Zagrebu.

marko

pre 7 godina

A Jans Stokabre je izjavio da nato misli da rosu ima pravo da ide gde hoce. Dao im je zeleno svetlo. Natou je cilj da negde isprovocira ruse na prvi potez i onda eto belaja.

Djokaj

pre 7 godina

braco moja karpacanska..hrvati su vasa juzno slovenska....nemamo mi puno poverenja u slovenska plemena nbt ko je u pitanju... "we shqiptars are first ARYAN white race in europe"

lovac

pre 7 godina

Ovo je samo halabuka. Nikome se ne ide u propast. Ratom se ne resavaju stvari, nego politikom.

mile

pre 7 godina

ko ce napast srpsku heheheh ? kod nas su sve Obilici , nema kod nas Brankovica ko kod brace sa druge strane drine , cast izuzetcima

cok

pre 7 godina

Za Kosovo ne znam imaju li šiptari u planu kakvu ratnu opciju ali za Rep.Srpsku sam gotovo siguran da HRV. neće i nema u planu napasti...to su čiste špekulacije, pali se vatra nepotrebno.... zna se dobro da su Hrvati održali Srpsku na životu (nafta)kad su bili pod teškim sankcijama i da su oni to vratili tako što se nisu mješali u Oluji...

mostarac

pre 7 godina

kakav rat i otcjepljenja, tu je završena priča. Pa na garancijama uredjaja već 5 godina piše prevod Srbija BiH Hrvatska Crna Gora Slovenija Makedonija Kosovo....njedino kroz nekih 20 godina ocekujem kosovizaciju Hercegovine, jer su se iz onih brdskih hladnih područja Bosne  iselili i doselili hrvatski živalj te napravili Suskovo, Bobanovo ka granici....nda ne zaboravim i napomenem.... svi su bili branioci, i srbi i bošnjaci i hrvati.... pa ko nas napade u Bosni?n

Hajrudin

pre 7 godina

@ sargarepac za tvoju informaciju ptj ne postoji vise.\n

Goran

pre 7 godina

Čuj kordinisani napad siptara i hrvata , pa ko vas placa da plasite narod i sirite bespotrebnu paniku kao da ovom narodu nije dosta "gureme"

Sargarepac

pre 7 godina

@Cro od vas ne mozemo hleba da ocekujemo...\n

XXL

pre 7 godina

Ako su nas rusi o tome obavestili, a jesu li dodali i ono da ne sme niko da nas dira?

pomoc

pre 7 godina

Nadam se da bi nam pomogli strani placenici iz bratskih zemalja, iz rusije, belorusije, kine, kazahstana i ostalih koji se protive novom svetskom poretku. Nadam se da bi svi koji mrze amere i siptare poslali barem po nekog placenka, pa bi nam bilo lakse. Ipak su i nasi pomagali u ukrajini koliko smo mogli.

miiki

pre 7 godina

Ma nema nista od toga,sve je to teorijski ok,ali gde ce sutra

Dragojlo

pre 7 godina

To na Kosovu i Metohiji je ustaska skola!!!

sale988

pre 7 godina

I ŠTA SADA ... GDE SU SADA ŽUTI, GDE JE SADA VLAST DA POHVATA TU IZDAJNIČKU BULUMENTU ŠTO U JU ES STILU UNIŠTI ONOLIKU TEHNIKU NA REČ ZAPADA ... DA LI ĆE IKADA IKO ODGOVARATI ZA IZDAJU SRPSKOG NARODA I POGREŠNU POLITIKU ILI JE OVAJ NAROD PROKLET DA IZDAJE SVOJE HEROJE VOJVODU MIŠIĆA, GENERALA LAZAREVIĆA I DRUGE ZARAD IZDAJSTVA I PODANIŠTVA ?????

srdjan

pre 7 godina

sad kad dodje seselj za predsednika pozacacemo mi ustasama i siptaru rami koja je carapa na koju nog orice se pesmom oj vojo samo nam spremi salate bice srbija do zagreba i do tirane

Penzionerj

pre 7 godina

Sve je to potpuno istinito ali je problem sto mi nemamo osposobljenu i obucenu vojsku. Redovni vojni rok je davno ukinut (zuti djavoli). Vojni kadar koji je sluzio Vojsku je ostario a mladi ni obicnu pusku neznaju rasklopiti a kamoli neke ratne vestine. Pod hitno i ako nije kasno vratiti redovno i obavezno sluzenje Vojnog roka najmanje 9 meseci a placenike smanjivati i ukinuti.

ANTE BAN

pre 7 godina

Komšije; vi ste šašavi! Drugim riječima; vi ste skroz odlepili!

ujo1971

pre 7 godina

Onda nato napada zapadnu RS smanji te doživljaje.

vlada

pre 7 godina

Mislim da je sve moguce da postoje neki planovi da li sad ili u buducnosti to je sad pitanje..takodje znam da ni jedni ni drugi nece nista preduzeti bez podrske zapada i to u svakom smislu te reci...a ako i dodje do neceg takvog da nas napadnu,svi treba da ustanu na noge i rese tu stvar jednom dosta su nas srbe gazili i ugnjetavali,otimali ko je sra zeleo vreme je da se cela srbija digne na noge ako odlucen da nas napadnu...direktno napasti srbiju i cutati i gledati dokle vise!dok se i jednima i drugima ne pokazu zubi kako treba provocirace i otimace!srbija kao cela zemlja za 48h moze da mobilise petsto hiljada vojnika,ako treba i vise...u takvim kriznim sitvacijama proglasiti opstu mobilizaciju pa biste videli kako od plana nema nista i kako niko lud nebi se usudio ni da proba ista.do god smo neslozni nasi neprijatelji ce to koristiti.nisam za rat ali ni u ludilu alli ako nas diraju branicemo se.

Jure

pre 7 godina

Kad nismo sa avijacijom JNA i onolikim tenkovima nista napraviti u BiH kako da sada bez icega odbranimo dio Kosova.

Jure

pre 7 godina

Kad citam ove "vučije" komentare stvarno vidim koliki smo mi primitivci. Kad mislimo poceti pricati o lijepom životu. E moj narode. Samo jos Milosevic i Tuđman fale da ponovo ode sve u pm. Krivi nam prvo slovenci, pa rvati, pa maslemani, pa arnauti, sad nevolimo crne gorce, makedonci nam mrski, a mi uvek u pravu.

Jure

pre 7 godina

Moramo voditi racionalnu politiku, a ne iracionalnu kao do sada. Iracionalnom politikom nas je nestalo u krajini i drugim delovima BiH. Moglo se sa vodstvom Bosne pricati. Tamo su pored Alije bili jedan Bogicevic, Divjak, Tatjana, Vikic Dragan, Čegar Zoran, Stjepan Šiber, Kljujic, Pejanović, Željko Knez, Slavisa Šućur i mnogi drugi ne maslemani. A mi podrzali Karadzica i Mladica, pa nije evropa i svet lud.

Jure

pre 7 godina

I na kraju. Vise propagande nema ni u jednom ovoregionskom info listu. Mozda da vas Kurir ušije. Eeee moja Srbijo beogradski pasaluce. I ovaj ludi vojvođanin ako pocne traziti evropeizaciju za ravnicu odosmo u pm.

SARA

pre 7 godina

SAMO NAS UPOZORAVA PUTIN ALI SE PITAM DALI BI NAM DOSAO U POMOC. \n

Darko

pre 2 godine

Bože koje ste vi ,svi skupa,budaletine.Vi stvaarno mislite,u vašim primitivnim mozgovima,da ste bitni bilo kome,da će "danas" netko ići rstovati za vaš komad vuko*ebine??? Ooo Božeee???

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija