• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2017

23:18

SRPSKA LISTA: Dosta nam je Boška Obradovića i njegovog LAŽNOG PATRIOTIZMA!

Politika

SRPSKA LISTA: Dosta nam je Boška Obradovića i njegovog LAŽNOG PATRIOTIZMA!

Podeli vest

Srpska lista saopštila je večeras da joj je "dosta drvenih advokata i lažnih patriota koji se igraju sudbinama Srba na Kosovu i Metohiji" zbog čega su preporučili lideru Pokreta Dveri Bošku Obradoviću "da prestane da se ponaša kao štetočina"

- Lažni dušebrižnik Boško Obradović bi, umesto što glumi patriotu preporučujući prekid dijaloga Beograda i Prištine i napada premijera Vučića, trebalo da ima na umu da je jedino što je Srbima na Kosovu i Metohiji garantovalo koliku-toliku bezbednost poslednjih nekoliko godina - upravo taj dijalog- saopšteno je iz Srpske liste.

Čak i kada je bio spor i neuspešan, taj dijalog je stvarao opšti utisak da se problemi na Kosovu i Metohiji mogu rešavati razgovorom, i da je to jedini način koji podržavaju države čiji je uticaj u Prištini najsnažniji, ističu u Srpskoj listi.

Lider Dveri je, ranije danas, saopštio da bi Vučić, "ako zaista hoće da zaštiti interese svog naroda na KiM i države Srbije", trebalo da suspenduje briselske sporazume.

- Obradović je ili potpuni politički diletant i ne shvata kakve bi bile posledice naše eventualne odluke da prekinemo dijalog, ili je u zapadnim ambasadama u Beogradu, gde je rado viđen gost, dobio nalog da predlaže rešenja koja bi Srbiji, a posebno Srbima na Kosovu i Metohiji, donela samo nestabilnost i nesreću- navodi se u saopštenju.

- Srbi na Kosovu i Metohiji neće nikome dati izgovor da se nad njima primeni bilo kakvo nasilje, mir ćemo čuvati svim snagama i insistirati na tome da dijalog nema alternativu, barem ne alternativu koja bi ikome donela bilo ikakvo dobro- navodi se u saopštenju Srpske liste.

Srbi na Kosovu i Metohiji poklonili su ubedljivom većinom povrenje premijeru Aleksandru Vučići, i nemamo nikakve sumnje da on odgovorno brine za sudbinu našeg naroda i da će nastaviti to da čini po svaku cenu, navodi se na kraju saopštenja Srpske liste.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 7 godina

Ma treba raspisat i parlamentarne izbore da se Obradovic i ostala olos izbaci iz skupstine,koliko je covek glup meni je dosano postalo da citam njegove izjave.Bosko je za osnovnu skolu a ne za parlament.

englezii

pre 7 godina

To djubre i kobajagi -Srbin je bio takvo djubre i pre ulaska u Skupstinu Srbije pa oni koji su mu dali glasove treba da se zamisle nad svojom odanoscu Srbiji ! Jedino moze biti sigurno da su propaliteti poput Ntase Kandic i slicnih dale glasove tom pokvarenjaku tako da se Vlasi ne dosete odakle vetar duva ! Bosko sram te i stid bilo a ti Vladimire Bosnjaku sta jos trazis u redovima tog Nikogovica !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija