• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

04.02.2017

10:37

(FOTO/VIDEO) HITNA SEDNICA! Odbornici jednoglasno doneli odluku!

Politika

(FOTO/VIDEO) HITNA SEDNICA! Odbornici jednoglasno doneli odluku!

Podeli vest

Odbornici Skupštine opštine Severna Mitrovica održali su hitnu vanrednu sednicu na kojoj raspravljali o potpornom zidu u ovom gradu
Anel Grbović

Na dnevnom redu je bilo usvajanje odluke o proglašenju pešačke zone u ulici Kralja Petra I u skladu sa dogovorom u Briselu. 

Takođe, na dnevnom redu je bilo i usvajanje projekta uređenja prostora oko glavnog gradskog mosta u skladu sa sporazumom kosovskog Ministarstva prostornog planiranja i Opštine Severna Mitrovica. 

ĐURIĆ NA RTS: Neprospavana noć iza nas, ali POSTIGNUT JE DOGOVOR O MOSTU U KOSOVSKOJ MITROVICI!

Predsednik severnog dela Kosovske Mitrovice Goran Rakić kazao je na sednici skupštine da će toku dana ili sutra biti uklonjen zid pored mosta u ovoj opštini.

- Najpre ćemo ograditi zonu. Zid će biti uklonjen sa mesta na kojem se sada nalazi i to je ono što smo postigli 8. decembra. Isto ovo je bilo na stolu u Briselu ali tada to nisu prihvatili jer su želeli da ovo reše na lokalnom nivou - rekao je Rakić.

Anel Grbović

On je kazao da će za nekoliko dana početi izgradnja, kako je rekao, nove strukture na mestu gde je sada zid.

- Sve što smo dogovorili sprovešćemo u delo. Hvala sugrađanima, nema razloga za strah i paniku. ROSU neće upadati više, rekao je Rakić kojeg su predstavnici albanske strane prekidali tokom iznošenja plana rekonatrukcije pešačke zone na severu Kosovske Mitrovice.

Pogledajte i video: 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Тако су и Срби у Хрватској , разминирали ауто пут, верујући НАТО, да би се успоставила, кобајаги некаква "слободна трговина"...на целој хрватској територији...( НАТО је чак дао и "гаранције" да хрватски ТЕНКОВИ неће сигурно ићи ауто путем до Петриње и Баније..!?) па је после тога уследио: "Бљесак" и "Олуја"...! Ми Срби смо веома,...-веома наиван народ...! А наши "преговарачи"... - "мале бебице" за ове хохштаплере, који ће нас... - сигурно изиграти и опет - ... преварити...!! То је несој од људи, којима се не може веровати ни када дају часну реч нити "гаранцију" јер то њима (реч!) апсолутно... - ништа не значи...!!

perica

pre 7 godina

Op cvrc, i bas kako rece taci ! Neka sad vucic u nemoci izmislja hiljaduisto razloga i opravdanja !

dragan

pre 7 godina

sve vise prica lici na pocetak jednog kraja jer za svaki dogovor mi smo kao uspeli a oni su dobili cista NEBULOZA.\n

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija