• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.02.2017

17:38

ŠIPTARSKI MEDIJI NAPALI INFORMER: Albanskom Zeriju, pod Tačijevom kontrolom smeta naša borba za SRPSKI NAROD na KiM!

Politika

ŠIPTARSKI MEDIJI NAPALI INFORMER: Albanskom Zeriju, pod Tačijevom kontrolom smeta naša borba za SRPSKI NAROD na KiM!

Podeli vest

Arbana Ksara glavna urednica albanskog lista Zeri kojeg pod direktnom kontrolom drži ratni zločinac Hašim Tači, beskurpulozno je napala srpske novine Informer, zbog kako kaže neviđene propagande usmerene protiv privremenih istitucija lažne države Kosovo

Iako je svim normalnim ljudima potpuno jasno da srpski narod u pokrajini živi pod teškom pretnjom i terorom šiptarskih ekstremista, te da je zbog toga više nego zabrinut za svoju bezbednost, urednici Tačijevih novina smeta Informerova pažnja prema Srbina, koji samo pokušavaju da pod takvim neljudskim uslovima prežive i ostanu na svojim ognjištima.

Naravno ona pri tome optužuje i premijera Srbije Aleksandra Vučića, koji bi ako bi se pitalo Arbanu Ksaru, valjda trebalo da okrene glavu na drugu stranu u trenutku kada Tači zbog najmanjeg razloga šalje na goloruk narod do zuba naoružane šiptarske specijalce iz zloglasne jedinice ROSU.

Evo šta Arbani Ksari smeta pa procenite i sami

 

 

VUČIĆ O ALBANSKIM PRETNJAMA: Imaju zidove od četiri metra oko svojih kuća, a smeta im ograda od 80 centimetara!

 

 

U tom napadu pridruzio se i Centar za evroatlanske studije (CEAS) koji je preneo Ksarrino pismo u kome ona zahteva da se ovakvo izveštavanje osudi?! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

А ЕУ Тужилаштво, за ратне злочине ОВК још увек - у фази "истраге"...? Питамо их људи - докле...?! Они кажу : ... - Сачекајте, још није почео.... - Трећи Светски рат...!!

dexx

pre 7 godina

Cuj..mogu damo da se sagnu i da kazu na mikrofon sta im smeta.\n

gane

pre 7 godina

od prsta može da dobije od srba nešto drugo u usta k,,,,,u

PETAR 1

pre 7 godina

Majstori mogu samo da Vas mrze oni su za Vas Kekec listic za decu koji je izlazio u SFRJ.\n\n

Vucko

pre 7 godina

Podhitno vratiti JNA na Kosovo!!! Vucicu nema jos mnogo vremena, pa zar da nas sve pokolju?!

stojan

pre 7 godina

JNA je davno umrla. Ne postoji više, postoje njeni ostaci u bivših 6 republika i jednoj bivšoj pokrajini bivše YU. Zar je moguće da postoji neko kome to nije jasno.

karson

pre 7 godina

Evo ,tebe su već deveti put šiptari zaklali al nedaš se ti ,ti si srbin "sa debelu kožu".

shqiptar

pre 7 godina

juzno slovenski rode sa tribala....hrvati i bugari su vam rodjena braca. shqiptari su autokton jezik im je autokton...

Nik

pre 7 godina

E šćiptar,da si učio istoriju znao bi da ste dovedeni u 11. Veku, kakvi crni autohtoni, pa i Skenderbeg je srbin iz roda Crnojevica a albanski jezik mešavina latinskog, grčkog, srpskog.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Nastali ste voljom turaka od bugarskih i rumunskih cobana, Arnauti koji ste u islam presli i otomanima sluzili. Posle ste sluzili svim gubitnicima u oba svetska rata. Bezali ste kao fol od tortura Envera Hodze a nikad se niste odrekli njegove Albanije, samo ste otimali sta god ste stigli i gde god ste stigli. Vi ste poput muslimana, umetno stvorena nacija. Srbi, NAROD NAJSTARIJI! U Albaniji ste albanizirali sve, Srbe, Grke i ostale i tako mislite i za njih reci da su oni siptari. Vi ste potpuno potonuli u svojoj mrznji, crnji ste od samog djavola zato i on polako odlazi od vas.

Srb

pre 7 godina

Доста смо и ми били толерантни, док су они правили вештачке нације и државе, Србија је била погурена и скрајнута ко шугавац, а Тачија боли истина, ово је само признање за Информер. Вучићевићу жив био, само удри по непријатељу, без милости.

VESNA

pre 7 godina

Vučko, ne dajte se! Uz vas je cela nacija, čak i oni koji čitaju "Kurir". Svi smo sada na istom zadatku!

Doktor

pre 7 godina

Подршка шиптарским медијима у нападу на ђубре!

mire

pre 7 godina

Dokle vise ta siptarska bagra ! sta traze vise ? ono sto hoce od Srbije dobice uskoro a to je da ce im biti tesna albanija sami ce se utopiti u sopstvenim g.vnima .\n

toma

pre 7 godina

Под хитно вратити бар руску нјединицу на Косову, ако не можемо нашу војку како је то предвиђено резолуцијом 1244.

Bojan

pre 7 godina

Bit će opet svi oni pokatolićeni izrodi izgubljeni u svemiru Srbini ortodoksni i bit će opet izlaz na more zvan Albatros, nova luka u kojoj očekujemo našeg dragog Kuznetsov-a da uplovi!

max

pre 7 godina

Seljaku jedan, sto tebe veseli? Pa kad ne voliš Hrvate, sto nas toliko svojatas. U tvom bi slučaju jedan dobar psihijatar imao sto reci....Za to sto si ti jadan i nezadovoljan svojim životom, nisu ti krivi Hrvati, kriv si sam.....Ali ti bi zato ratovao, da prikrijes sve svoje frustracije i barem pokusaš svom životu dati smisao.......Vjerovatno sanjaš kako se vracas iz ratnog pohoda, a ljudi te docekuju kao heroja, žene ti se bacaju pod noge.....To je glavni problem kod vas militarističkih tipova: nedostatak inteligencije i mišljenje da ćete tako doci do statusa i poštovanja drugih.......Ali evo da ti "otkrijem" tajnu : Ima i drugih načina kako doci do žene, samo sto je to tebi takvom ,možda ipak malo komplicirano.....

zemunac

pre 7 godina

Informer ! . dosta zamlaćivanja naroda sa kosovo je srbija. da nekad bilo? odavno je prodato šiptarima i srbi nemaju više od 20% imanja, sve su prodali. Ako je kosovo srbsko pa zašto VUČIĆ ne ode dole nego u Raškoj sakuplja srbsko rukovodstvo na razgovore. Pa i budali kao ja je jasno da ne može da udje dole ne da brat Tači. Pa direktor djurić nemože više nikad na kosovo...

Milos555

pre 7 godina

Gde si cuo da je sve zemija prodati nije vise od 60 posto prodato ako racunamo koliku zemniju inaju crkve manastiri i fabrike plus privatna imovina

Aleks

pre 7 godina

Ne treba obraćati pažnju na komentare šiptarskih primitivaca, vrijeme je da se vrate u štalu!

gordy

pre 7 godina

Sta drugo ocekivati od Tacija,zao mi je Srba na nasem Kosovu!\n

rizik

pre 7 godina

Sciptari...ne znam samo cime cete bezati toliko brzo da vas ne stigne osveta i pravda...\n

Siniša Škarica

pre 7 godina

Informer je postao uticajna novina. Šiptari vas napadaju, a srpske NVO pozivaju na bojkot Informera. Primite moje iskrene čestitke i želim vam puno sreće, uspeha i tiraž od 500,000 hilada.

misa

pre 7 godina

Braco Srbi, zbijmo redove, da li je Kurir, Informer.... nije vazno Neman se siptarska nadvila nad Srbijom Cuo sam se sa Srbima u Albaniji, ima ih dve petine stanovnistva Ne smeju da pisnu od torture Albanaca, svi su prekrsteni u Albance, a drzava Srbija nista ne preduzima Pokrenite novinari taj narod Nismo mi bilo ko, ta Srbi smo braco

888

pre 7 godina

Zelim da zacepim usta jednom za svagda svim simpatizerima nasih neprijatelja kroz vekove...a to je da dozive samo jedan minut njihovih tortura i mucenja! Da vide njihovu demokratiju i kulturu na delu! Ni smo mi njih nikad prvi napadali,stvarali kolonije,pravili konc.logore,pljackali i palili...joooj ISTORIJO uciteljice zivota! U nasim skolama to bi trebao da bude glavni predmet, za vek vekova. Ne zelim da budem Nemac ili Englez vec Srbin!! NEDAM!!!

Nevena

pre 7 godina

Jedina istina takvih medija za srbe je ubijanje mučenje i otimanje. Naše ljudsko pravo dato od Boga da živimo je njima primer nedemokratskog ponašanja. Muka mi je od tih demokrata pa posle 20 godina pišu izvinjenja

zoran

pre 7 godina

da nasi izdajnici u vlasti uce od siptara i hrvata, ne bi bili izdajnici.\n

Radovan

pre 7 godina

Jasno je da su u pitanju interesi Ameri stite bazu koju imaju besplatno na Srpskoj teritoriji stite narko biznis vrse pritisak na balkan a to isto pod pritiskom i EU ?To su farse to je zlicin Nato to je instrument u rukama narko i vojne mafije?šta to toliko vole Kosovo Amerikanci ?Njih treba sa balkana najuriti ??????

Lazna drzava

pre 7 godina

Koliko Albance boli kada se napise "lazna drzava Kosovo" sto i jesu. Dzaba im milijarde nikad nece biti drzava. Mogu da placaju razne politicare, istina ce kad tad izaci na svetlost dana.

Penzionerj

pre 7 godina

Siptarima ubrzo dolazi kraj. Ovo smrtni zadnji trzaj.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija