• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.02.2017

09:19

POPOVIĆ: Vlada da zaštiti Srbe na KiM i raskine Briselski sporazum!

Politika

POPOVIĆ: Vlada da zaštiti Srbe na KiM i raskine Briselski sporazum!

Podeli vest

Sporazum sa separatistima u Prištini o rušenju potpornog zida kod mosta na Ibru u Kosovskoj Mitrovici samo je još jedna potvrda pogrešne politike koja se vodi na osnovu takozvanog Briselskog sporazuma i zato Srpska narodna partija zahteva od Vlade Srbije da taj sporazum raskine, izjavio je lider SNP Nenad Popović

- Nikada, ni pod kakvim uslovima ili objašnjenjima, ne možemo da prihvatimo da ijedan Srbin stavi svoj potpis ispod imena separatističke tvorevine "Republika Kosovo", kao što je to učinjeno na sporazumu o rušenju zida na mostu na Ibru - poručio je Popović.

Lider SNP ističe da zbog toga što je Srbija takozvanim "briselskim sporazumima" od početka obmanjivana od strane EU, ta stranka traži od Vlade Srbije da te pregovore konačno prekine i ukine sve odluke koje je Srbija izvršavala na osnovu njih, a na štetu svoje državnosti.

- Posle svega što se događalo tokom poslednjih razgovora u Briselu, mi ne smemo više da imamo nikakvu iluziju da nam tamo neko želi dobro. Briselski sporazum je propao i mrtav. Srbija treba da počne da vodi suverenu i samostalnu politiku po pitanju KiM, oslanjajući se na svoje iskrene prijatelje i saveznike, Rusku Federaciju i predsednika Vladimira Putina - zaključio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
UFOLOG

pre 7 godina

"OPA ĐURĐO" Ne možemo to. To bi bio razlog za novi pogrom. Gori nego onaj u martu 2004. Oni to i čekaju da Srbija na nešto ne pristane pa da krenu. Već obilaze sa ROSU Srpske enklave južnije od Mitrovice. EU im u tome prećutno pomaže, pa šiptari ne moraju da pristani ni našta i ništa da poštuju.

Đorđe

pre 7 godina

Sporazum koji našem narodu ne donosi ništa osim štete treba što je pre moguće raskinuti

Pavle

pre 7 godina

Apsolutna podrška narodu je potrebna zaštita svoje zemlje više nego ikad jer se nad njim vrši genocid uz sva odobrenja Brisela i EU

ZAGA

pre 7 godina

Pod hitno vratiti obavezno sluzenje vojnog roka, i naoruzati nasu vojsku. Vidimo iz prilozenog, da nase okruzzenje samo ceka momenat da nas napadnu .Sto se tice naseg Kosova i Metohije, po svaku cenu prekinuti sporazum sa Briselom, ali sacekati da nam stignu MIGOVI I PROTIVRAKETNI ODBRAMBENI SISTEMI. edi rama nam otvoreno preti da ce nas zgaziti, a mi , kao da se nista ne desava. Po hitnom postupku u Skupstini Srbije doneti Zakon o uvodjenju obaveznog vojnog roka. Ja imam sina, pa neka ide u vojsku, zasto da ne.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija