• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2017

12:12

IZ PREDSEDNIŠTVA SRBIJE TVRDE: Nikolić nije dobio pismo o razmeni teritorija!

Politika

IZ PREDSEDNIŠTVA SRBIJE TVRDE: Nikolić nije dobio pismo o razmeni teritorija!

Podeli vest

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije dobio pismo u kojem, prema navodima nekih medija, američki kongresmen Dan Rorabaher predlaže razmenu teritorija - jug Srbije za sever Kosova, pišu "Novosti"

 

U Predsedništvu kažu da su za to čuli jedino iz medija i da ne znaju da takvo pismo postoji.

Neki mediji su ranije objavili da je republikanski kongresmen koji predsedava odboru za spoljnu politiku predložio da se postigne dogovor o razmeni teritorija "kao način za smirivanje tenzija na Balkanu".

On je, navodno, naveo da je ta opcija moguća i da je ne bi trebalo ignorisati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 7 godina

Znaci da damo nase teritorije za nase Jako su lepo to smislili,pa stvarno ako to prihvatimo ja cuda se selim iz Srbije

vlada

pre 7 godina

Američki seratori su skloni nebulozama, a biće - ne damo ništa i uzećemo celo Kosovo!

raska

pre 7 godina

Moj predsednice, ti bi bar trebao da znas da je i Skadar na Bojani Srpski grad, s o kosovu da i ne govorimo.Tamo je kula brace Mrnjavcevica i dok taj grad ne povratimo necemo nikada biti kao nekada pravi Srbi. Ako potpise samo pedalj krvave Kosovske teritorije ruka mu se osusila.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija