• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.02.2017

17:16

PROVERA BORBENE GOTOVOSTI: Ministar Đorđević u nenajavljenoj poseti jedinicama Vojske Srbije!

Politika

PROVERA BORBENE GOTOVOSTI: Ministar Đorđević u nenajavljenoj poseti jedinicama Vojske Srbije!

Podeli vest

Ministar odbrane Zoran Ðorđević danas je nenajavljeno obišao nekoliko jedinica i ustanova iz svoje nadležnosti i Vojske Srbije, u cilju sagledavanja stanja u tim celinama, analize priprema i gotovosti u izvršavanju redovnih zadataka

Ministar je, kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, sa saradnicima posetio kasarnu "Major Milan Tepić" u Jakovu gde je obišao 2. raketni divizion iz sastava 250. raketne brigade za PVD i uverio se u osposobljenost jedinice da u najkraćem vremenu reaguje na povredu vazdušnog prostora Srbije. 

Ðorđević je u razgovoru upoznao pripadnike jedinice sa planiranim nabavkama i modernizacijom za potrebe RViPVO. 

Nakon toga, ministar odbrane obišao je pripadnike Rečne flotile u Novom Sadu, gde se upoznao sa aktivnostima i zadacima jedinice.

Nenajavljeni obilazak ministar je završio na Vojnomedicinskoj akademiji, koju je nedavno takođe posetio tokom redovnog dežurstva sredom, kada je Centar za hitnu pomoć VMA dežurni urgentni centar na republičkom nivou.

Ðorđević je obišao šaltere za zakazivanje na Specijalističkoj poliklinici VMA, apoteku, kao i Kliniku za stomatologiju.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 7 godina

Alo bitange i lazovi ko ono bese pucao iz Kalasnjikova na Holandsku ambasadu u Pristini. Sto lazovcine ne objavite kakvu prijavu je podneo sindikat vojske, ne uklapa se u vase lazi.\n

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija