• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2017

19:45

ŠEŠELJ OPTUŽUJE JEREMIĆA ZA KORUPCIJU PO PARLAMENTU: Vuk za podršku plaća poslanicima i do 300.000 evra u kešu!

Politika

ŠEŠELJ OPTUŽUJE JEREMIĆA ZA KORUPCIJU PO PARLAMENTU: Vuk za podršku plaća poslanicima i do 300.000 evra u kešu!

Podeli vest

Vuk Jeremić svakom poslaniku u Skupštini Srbije koji ga podrži odmah daje po 100.000 evra u kešu... Milionski budžet za kampanju finansiraju mu Katar i Saudijska Arabija, zemlje koje podržavaju ISIS

Vuk Jeremić, bivši šef diplomatije i dosovski kandidat za predsednika Srbije, svakom poslaniku u srpskom parlamentu koji ga podrži odmah daje najmanje 100.000 evra u kešu!

 

 

Ovo tvrdi lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, koji kaže i da je Jeremiću, posle novog poslaničkog kluba koji predvodi bivša šefica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić, u planu da vrbuje još nekoliko parlamentaraca.

Može da kupi parlament
Teoretski, koliko para Katar i Saudijska Arabija daju Jeremiću, on može da kupi i celu Skupštinu!
Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke

- Prema mojim informacijama, Jeremić plaća poslanike od 100.000 do 300.00 evra! Koliko znam, ništa nije nudio nijednom poslaniku radikala, mada tu ne može ni da prođe. Međutim, čuo sam da pikira na tri poslanike Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića - ističe Šešelj za Informer.

Loša investicija

Prema njegovim rečima, Jeremić ima ogromne pare, koje mu daju ISIS finansijeri Katar i Saudijska Arabija.

- Vuk neće žaliti milione. Verujem da će se njegov poslanički klub proširiti i da će mu prići jedan broj poslanika iz manjih stranaka jer one nemaju disciplinu. Teoretski, koliko ima para, Jeremić može da kupi i celu Skupštinu Srbije! Ovo samo pokazuje da je srpski parlament postao jedna velika pijaca, gde se gazi Ustav. U njemu, naime, piše da je svaki narodni poslanik vlasnik mandata, ali da ga može dati stranci na raspolaganje - naglašava Šešelj.

 

 

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, komentarišući odlazak Dijane Vukomanović iz SPS i njenu podršku Jeremiću, veruje da novi poslanički klub ima snagu "statističke greške".

Prekrajanje izborne volje
Jeremićev klub je brutalno prekrajanje izborne volje od strane političkih diletanata koji su statistička greška
Branko Ružić, potpredsednik SPS

- Osnivanje tog kluba predstavlja brutalno prekrajanje izborne volje od strane političkih diletanata koji bi na izborima prošli kao statistička greška. Ukoliko su Šešeljevi navodi tačni, da su poslanici plaćeni po 100.000 evra, to je onda veoma loša investicija za onoga ko u njih ulaže - podvlači Ružić.

Jeremić se nije oglašavao ovim povodom.

Besramna trgovina

Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta, osuđuje ovako besramno trgovanje mandatima.

 

 

- Sve ovo je posledica lošeg izbornog zakona koji je donesen u vreme vlasti Demokratske vlasti, po kome je poslanik vlasnik mandata. Mnogi su do sada trgovali mandatima, ali nisam očekivao da će neko ko je važio za "predsednika sveta" tako brzo ući u tu vrstu transakcija. Narod ima pravo kad kaže: vuk dlaku menja, ali ćud nikada - podvlači Parović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Brane212

pre 7 godina

Dobro, koji interes bi imali gore navedeni da ulažu u Jeremića na poziciji predsednika ?

brane

pre 7 godina

Hvala Informeru što mi je pomogao da se odlučim za koga ću glasati a da to nije a.v.

para vrti gde burgija nece

pre 7 godina

Deda i baba mu preneli ljubav prema Saudiji i Kataru\n

isnogood

pre 7 godina

Ali zbog svih ovih akciza, poreza i ostalog harača u poslednje verme sve više nas će glasati za Jeremića

igor

pre 7 godina

ma bravo! sta ce ti drzava kad mozes lepo da je zamenis za par dinara koje neces dati na porez. jadniji razlog u korist vuka brankovica skoro nisam cuo

isnogood

pre 7 godina

Meni treba država u kojoj ću moći pristojno da zaradim i da platim svoje obaveze a sa 250 evra ja to ne mogu

senad

pre 7 godina

Saudiska Arabija i Katar imaju interesa oko Srpskih izbora ko jos veruje u te bajke.

Jelena

pre 7 godina

Jedino se Seselj oslanja na sopstvene snage! Radikali nemaju strane gazde!

kole

pre 7 godina

Da imalo ima morala nebi se ni kandidovao.Da voli svoj narod nebi bio strani plaćenik.Ma neznan vise ni sta pišem,jedino sto znam Jeremiću nećeš proći.

Ceki

pre 7 godina

@Lazni botu gazda nema, sve Srbi koji brane Srbiju, a ne prodaju se za sacicu dolara

Mirko

pre 7 godina

Meni nije jasno sta navalio toliko da se bavi sa politikom i da bude sa milom ili silom predsednik. Ovo je zaista belosvetski hohstapler i teska zuta olosh. Kada njega vidim sve oko sebe je zuto kao da je neki proliv sa posledicama.

Anarhista

pre 7 godina

Ђе ти одрасте? Политика ти је легализовани криминал. Зашто радити, кад можеш красти, и још успут си заштићен ко бели медвед. Међутим, безвредна маса то жели и не заслужује ништа боље.

Zivko

pre 7 godina

Molio bih Vojvodu da sjase s ..... vec jednom da ovom narodu u Srbiji svane.To isto vazi za Vuka i Danu,Velimira mr.Ilica,Zorana Zivkovica,Micunovica i druge koji se motlaju po politici pedeset godina,a nikad nista niste radili. Kako vas vise nije sramota da jedete ..... i zamajavate ovaj napacen narod ? Idite u znate gde. Sjasitte vec jednom,ako Boga znate.

Stefan

pre 7 godina

Јел си то чуо од Чанка? Велимир мр Илић? Чанак каже Илић мр Велимир јер титула иде испред имена, а не презимена. Не знаш ни да поновиш оно што чујеш. То није зачуђујуће јер неко може подржавати Чанка само ако је глуп или ако има лични интерес. Треће нема. За тебе важи ово прво.

Bojke

pre 7 godina

Ne može večno trajati situacija da Srbi budu narod za potkusurivanje. Koliko treba da prođe da narod shvati ko jedini ima doslednu politiku - samo radikali i Šešelj.

srdjan

pre 7 godina

seselj jede bunike trebao je da skape u hagu nego ima vreme cim izadje iz zemlje srbije bice uhapsen

Jelena

pre 7 godina

Sad kad postane predsednik niko mu nista nece moci. Jedini koji moze da struli si ti od zlobe!

Bole

pre 7 godina

Jedini ideolog i najdosledniji politicar je Seselj, sve ostalo je samo u cilju da se obezvredi Srbija. Svi ostali rade za interese stranih sila.

petar

pre 7 godina

Šta je tu loše što daje pare, treba ga pohvaliti jer je uneo milione dolara u Srbiju, meni je to još bolje od stranih investicija jer bar država ne daje subvencije.

Ceki

pre 7 godina

Resio Sundjer Bob da kupi Srbiju, e pa Srbija nije na prodaju, ima jos casnih i postenih Srba, koji nismo iz loze Brankovica, sreca pa Srbija ima Seselja

Volk

pre 7 godina

Seselj za predsednika! Ovim ostalima i ne treba se baviti, jer su imali vec priliku da pokazu sta znaju i umeju.

Francuz

pre 7 godina

Nije mu bilo dovoljno dok je bio tadic predsednik i dok su se nakrali sad bi svi da se sakriju iza jeremica i da nastave sto su stali 2012!

deki

pre 7 godina

ja cu podrzati vuka ako mi plati 100000.evra a to sto ce neko reci izdajica i dr.bas me zabole.

cezar

pre 7 godina

Za ove vise ne glasam. Doveli privatne izvrsitelje i dugove od par hiljada pretvorili u stotine. Naravno izvrsitelji zna se kome daju pola od haraca

CICKA

pre 7 godina

Водити рачуна јер због оваквих и сличних ствари сви у Скупштини па и Скупштина могу да пукну , погледати Румунију, можда намерно он то и ради , ко зна са којим ђаволима он шурује .

GAGA

pre 7 godina

Ко не потплаћен може поверовати у ово.Па чак и корумпирани не могу у то веровати.Све има своју реалну цену а ово је више лудо него могуће

petar

pre 7 godina

za takve kao sto je Jeremic i ostali najbolji lek je snajper metak u celo i gotova predstava

Pele

pre 7 godina

Pa zar ova zemlja nema Srbina za Predsednika, nego kandiduje, razne nesrbe. Sva je sreca sto se ne kandiduje neki Siptar sigurno bi bio izabran, ali ima ih ovih neopredeljeni turaka pa moze lako da i on pobedi sa onolikim novcem iz Arabije. Sram da je one publike iz Smedereva, da im nije ova vlada danas bi Smederevo gladovalo a ponasaju se kao da im je turcin doveo Kineze u Smederevu a ne ova danasnja vlada. Trebali su ga usranom motkom da proteraju a ne onakve aplauze dobijao od onih koji ne pamte vise od jedne godine?.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17