• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.02.2017

10:42

DAČIĆ: Otvaranje novih poglavlja 27. februara

Politika

DAČIĆ: Otvaranje novih poglavlja 27. februara

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je otvaranje novih poglavlja u procesu evropskih integracija Srbije bilo najavljeno za 27. februar

 

 

On je za beogradski dnevni list Danas od utorka na pitanje da li ima potvrdu tog datuma rekao: "Tako je za sada".

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović izjavila je krajem prošle sedmice da Srbija očekuje da krajem februara ili početkom marta otvori još tri poglavlja u pregovorima za članstvo u EU.

Ona je rekla da je Srbija tehnički spremna za poglavlje 26, koje se odnosi na kulturu i obrazovanje, kao i za poglavlja 20 i 29, koje se odnose na industrijsku politiku i preduzetništvo, odnosno na carinsku uniju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 7 godina

Ostavite se ljudi EU i stalno uslovljavanje i ponizenje nema od toga nista uvek ce nas spoticati.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija