• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tv N1

07.02.2017

22:56

(VIDEO) JANKOVIĆ OPLEO PO JEREMIĆU: Dok sam se ja borio za Srbiju Vuk se provodio po svetu!

Politika

(VIDEO) JANKOVIĆ OPLEO PO JEREMIĆU: Dok sam se ja borio za Srbiju Vuk se provodio po svetu!

Podeli vest

Zaštitnik građana u ostavci Saša Janković, već u prvom intervjuu nakon što je objavio kandidaturu za predsednika Srbije nije propustio priliku da posredno optuži drugog dosovskog kandidata Vuka Jeremića. Janković je gostujući na TV N1 poručio da se on borio za Srbiju dok je Jeremić bio u inostranstvu

Odgovarajući na pitanje voditelja da pojasni izjavu da on i Jeremić nemaju isti cilj, Janković je rekao:

- Ja Vuka Jeremića znam iz vremena dok je bio ministar spoljnih poslova i tada smo imali određene nesuglasice koje su se čak našle i u mom godišnjem izveštaju najmanje jednom. Vuk Jeremić je dugo bio van zemlje dok su se ovde dešavale stvari koje su od mene napravile političara. Dešavale su se stvari vezane za naše obrazovanje, za našu kulturu, za naš državni sistem, za naše medije i za naše pravosuđe na koje sam ja reagovao sa svoje pozicije najviše što sam mogao, pa čak i malo više od toga. Vuk danas govori dosta slično onome što sam ja radio proteklih 10 godina. Ja želim da mu verujem... - rekao je Janković i dodao:

- Ali nije identična moja i njegova pozicija. Moj cilj nije samo da postanem predsednik Srbije. Treba da vidimo šta će još da bude u taktici Vuka Jeremića. Želim da verujem da on želi sve najbolje i da će dati najbolje od sebe, ali to je verovanje - rekao je Janković.

Šta je sve Janković govorio o Vuku Jeremiću, pogledajte od 43. minuta snimka:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 7 godina

Pazi ti njega!Koga on pravi blesavog?!Pazi molim te satro njega su lose stvari u zemlji naterale da postane politicar!!!Pa ja da sam pao sa marsa pa i da mu poverujem,ali posto nisam ja znam da njemu istice mandat u avgustu ove godine na mestu zastitnika gradjana,sa nemogucnosti reizbora vise,jer je jednom vec reizabran.Znaci nije nista od navedenog gore vec od avgusta nemoze vise da prima nenormalnu platu od cetristotine pedeset hiljada.Da nije tako nebi njemu padalo napamet da se kandiduje i da ostavlja najbolji posao na svetu.Jer to tako jeste.Jednom godisnje napise izvestaj i ne interesuje ga nista.Mislim bar je on tako radio,ako je on to radio znaci da moze i tako da se radi.Folirant za medalju.

Lazni bot

pre 7 godina

Odlicna emisija,vidim ja da se Informer polako seli na drugu stranu kad promovise Jankovica,pacovi prvi beze kad brod velikog vodje tone.

milos

pre 7 godina

Ne zna se ko je bolji..Jeremic se provodio po svetu a Jankovic samo platu uzimao za nerad!

Dejan

pre 7 godina

Kad bi se pola od ovoga culo na Pinku RTS B92... narodu bi bilo jasno koliko se stvari skriva od njih a samo se prica kako tece med i mleko sve sa 500 eura platom.

Goran

pre 7 godina

Molim vas da mi objavite komentar... jadna osoba u liku ovoga coveka je rekla na N1,citiram.Da je drzava okupirana od strane gradjana koji su glasali u vecini sa SNS !! Naprotiv ja mislim da nam je drzava okupirana sa Sorosevim kandidatima itekako,jer kako komentarisati njegovu izjavu po pitanju Kosova sem ovako kako sam napisao.To sto se kolje sa Jeremicem je samo farsa,itekako imaju iste ciljeve,KAKO UNISTITI SVE STO JE SRPSKO,BILO GDE PA CAK I NA KOSOVU !!! NO HVALA BOGU NI TA SPODOBA NI ONA KOJU JE ISPLJUVAO NECE BITI PREDSEDNIK OVE NASE SRBIJE !!! LJUDI NISU CORAVI !!!

Trajče

pre 7 godina

Uh ja čoveka ne razumem.O čemu ovaj prica.Stalno nam pričaju o vanzemaljcima ovaj je to prevazisao.I paraziti nesto rade! Ovaj ne ume ni da priča ! Neka dobro pročita sta govori! Pa ko ce njega da podrži! Ova Srbija je zaista plemenita ! Takvi i slični su nam zemlju upropastili! Depresivan je bez ideja koga je on štitio ! Uf pa ni portir u ozbiljnoj firmi nemoze da bude a ne predsednik?

Mara

pre 7 godina

Bas tako. Bas deluje pasivno. Mislim da bi to bilo samo otezavajuca okolnost, da se zauzme kao predsednik.

Zoran Milsavljevic

pre 7 godina

"nemože" se piše odvojeno. To se nauči još u osnovnoj skoli.

CICKA

pre 7 godina

"Рат" и на овај начин између ове двојице су им реклама , касније ће обојица, уједињени, да ударе на трећег кандидата .

miki delija

pre 7 godina

samo se pitam gde si se ti to i zasta borio kako si se borio za srbiju??? . jedno je tacno ti si se borio u srbiji za 3000 eura mesecno da imas a da nista i nikome ne odradis to je istina

zoran

pre 7 godina

zalosno je da osoba poput jankovica uopste i moze da se kandiduje za predsednika.on pripada zutoj olos eliti koja je i dovela srbiju do dna. sve sto su mogli prodali su u bescenje. zar je narod zaboravio da je evropska komisija objavila da su zuti izneli iz zemlje 52 milijarde dolara. i umesto u zatvor oni bi ponovo da kraduckaju kako velja ilic kaze.

Milica Jokic

pre 7 godina

Nisi se ti nikada borio za ovu zemlju, to je tacno sto si izjavio za Vuka.

nata

pre 7 godina

Neka, nek se svadjau, valjda misle da se tako privlace glasaci.

igor91

pre 7 godina

Nijedan od njih dvojice ne zasluzuje da pobedi na izborima, i to ce narod prepoznati . Kampanja im se svodi na licno profitiranje!!

Ana

pre 7 godina

Pocelo je pocelo... Samo udrite jedan na drugog i SNS sigurno pobedjuje... Heheh

Zeljko

pre 7 godina

Joj sto volim da gledam dok se ovi svadjaju , a ne znas ko je gori od njih dvojice.

Sneza

pre 7 godina

Vec su poceli da pljuju jedan po drugom, smesni su, ne nude nista u svom programu, samo govor mrznje.

Danijel

pre 7 godina

Kad ce ovaj covek da prica o narodu i o tome sta je njegov program kao kandidat za predsednika.

radovan

pre 7 godina

E svašta...Napadaju jedan drugog...Svi znaju tudje mane,a svoje ne vide...Ne valjaju ni jedan ni drugi!

aca

pre 7 godina

Aha, šta će sad Vuk, kako će on njega da oplete?

Milos

pre 7 godina

Jankovicu, ni ti a ni Jeremic nemate nikakve sanse da uradite bilo sta na ovim izborima. Treba da vas bude sramota sto se uopste kandidujete. Ko ce za vas da glasa, stvarno mi nije jasno?

Željko

pre 7 godina

Dok se dvoje svađaju , treći iskorišćava.

jaca

pre 7 godina

Ko ce njega da podržava, Srbija je zaista plemenita,takvi i slični su nam zemlju upropastili. Depresivan je bez ideja ,koga je on štitio .

bojan

pre 7 godina

Direktno je priznao da se bavio politikom,borbio se za Srbiju za bezobrazno veliku platu.Ma koga ti više zamajavaš lažni zaštitničke građana.

Anamarija

pre 7 godina

Pocelo je pocelo... znaci krenemo sa pljuvanjem... Tacno Jankovicu .. bolji si od Jeremica.. slazem se.Sam oshvati ne igram ofudbal, pricam oo sefu drzave... ovom narodu ne treba bolji ,treba NAJBOLJI

Daca

pre 7 godina

On sto vise oplete po drugima ,to vise sebe saplice.

Nikola

pre 7 godina

Još pre raspisivanja izbora vaša bitka se zahuhtala i rano ste se sukobili. Nemate šanse na izborima i to trebate znati na vreme, jer vi ne možete pomoći Srbiji nikako, samo možete da je ojadite.

Ivan

pre 7 godina

Jeremic i Jankovic ce jedan drugog da uniste kampanjom sto je jos jedan dokaz da je SNS taktika bila dobra jer jos uvek nisu objavili ime kandidata.

nandodecolo

pre 7 godina

Ovi vec opleli jedno po drugom,sns ubedljivo dobija izbore!!

Milutin

pre 7 godina

Janković je počeo da daje nebulozne izjave. Po potrebi je bio zaštitnik građana a ponekad je bio i borac za Srbiju verovatno van radnog vremena.

Lela

pre 7 godina

Još samo fali da se Janković i Jeremić u javnosti potuku i onda smo sve videli.

Anastasija

pre 7 godina

Pogledajte ga samo, do juce smo bili fini i posteni, a sada prljava kampanja po protivniku.

Miličica

pre 7 godina

Završio je misiju uzimanja para na račun poreskih obveznika, konačno! Narod ovog cirkuzanta neće podržati!

Branimir

pre 7 godina

Jankovicu Sasa, molim Vas osvrnite se na Vasu proslost takodje, gde su pronasli Vaseg prijatelja???

Ceca

pre 7 godina

On sto vise oplete po drugima ,to vise sebe saplice.

Milorad

pre 7 godina

Bogami, ni jedan se nije pretrgo od borbe i oznojio. Bar ne za građane Srbije. A da se Vuk baškario po belom svetu-jeste.

Mladja

pre 7 godina

Kakav je covek Jankovic, Jeremic lepo kaze da ako prodju njih dvoje u krug on ce svoje glasove njemu dati , a Jankovic ga pljuje.

Fiko Halimić

pre 7 godina

Gospodine Jankoviću , ni Jeremić a ni vi niste ništa dobrog uradili za Srbiju , a hteli bi da uletite u fotelju predsednika.

Vera

pre 7 godina

Toliko o jedinstvu opozicije,nikada se oni neće složiti jer se bore za pare, a ne da pomognu narodu Srbije.

Predrag

pre 7 godina

Za jednu tvrdnju se slažem a to je da se Vuk itekako provodio po belom svetu trošeći novac nas poreskih obveznika.

Dana

pre 7 godina

Skroz si u pravu za Jeremića ali da se ne lažemo Jankoviću pa nisi se ni ti naradio ovih godina. Tolika plata a rezultata ni malo.

Tasa

pre 7 godina

Dzabe njima sve to kada oni nemaju glas naroda i to je veliki problem sa kojim.se oni susrecu u politickoj kampanji.

Hamza Šaljić

pre 7 godina

Gospodine Jankoviću vi ste bili lažni zaštitnik građana , a Jeremiću Srbija u protekle četiri godine nije bila ni na kraj pameti.

Dragan

pre 7 godina

Opozicija nema nikakve šanse , već se među sobno svađaju a još nisu ni raspisani izbori. Zato se zna ko je pobednik na izborima.

MArko

pre 7 godina

Istina je da se Vuk provodio po svetu i to sa nasim parama, ali daleko je od istine da si se ti borio za Srbiju.

stefan

pre 7 godina

vidim koliko si se borio za Srbiju,a pogotovo Vuk Jeremic. Vas dvoje ste ustvari isti samo gledate svoje interese

Mica

pre 7 godina

Ima ovi iz opozicije medjusobno da se posvadjaju, a kampanja nije ni pocela.

Mićoni

pre 7 godina

ohoho počeli smo. Napokon su shvatili da su najveća konkurencija jedan drugom a ne neka druga politička opcija. Sada će perje da pršti kada i Jeremić počne da uzvraća na optužbe Jankovića koje da budemo iskreni jesu istina.

Babau55

pre 7 godina

On se borio za Srbiju, haha, a kandidovao se za presednika zato što mu u julu ističe mandat.

brane k

pre 7 godina

Pun nam je ..... ovih uglađenih boraca za Srbiju koji žive godinama u nekom drugom svetu a ništa konkretno ne rade i ne vrede ni pet para.

Tijana

pre 7 godina

Prevaranti i lažovi, dvolični ljudi, eto to ste i ti i ovaj Jeremić!

Danilo

pre 7 godina

Procitah u tekstu da Jankovic ima cilj da postane predsednik, lepo je sto covek ima ciljeve ali ipak treba malo biti realan u tome. Sigurno nije u mogucnosti da to postane.

Joe

pre 7 godina

Pa jeste, Jankovic ili Jeremic nema ko. Mnogo jaki kandidati. Jedan 2 drugi 3 posto. Eee, ali koji ce imati tih 3 posto?

Dejan

pre 7 godina

Sanse su minimalne, ako bilo koji od ove dvojice pobedio, automatski sa sobom na vlast ponovo dovlaci DS-ovce i onda smo svi "jeza u ledja".

desa

pre 7 godina

Kada nekoga pljujete to govori o vama, a ne o toj osobi koju pljujete!

Nidza

pre 7 godina

Jadna je i ova opozicija kad je dočekala da Saša Janković kritikuje Jeremića!

JalaSoli

pre 7 godina

Svi građani Srbije treba ovo da pogledaju, ovo je odličan primer borbe za vlast.

Mića

pre 7 godina

Svađa i prepucavanje opozicionih kandidata su potpuno nebitni, jer ni oni zajedno ne mogu pobediti kandidata SNS-a.

Aleksa

pre 7 godina

Gospodin zaštitnik se borio samo za svoje lične interese, i svoju funkciju je koristio za ličnu promociju dok se Jeremić provodio po svetu...

Stari drugar

pre 7 godina

Jel ovo Šutanovac preko Jankovića leči kompleks prema Jeremiću ?

Predrag

pre 7 godina

Veliki borac za Srbiju sa platom od 3000 eura i politickim tvitovanjem u radno vreme.

Vera

pre 7 godina

Počelo je, sad će Janković i Jeremić međusobno da se napadaju, jer žele da prikriju da ih niko iz naroda ne podržava.

Bole

pre 7 godina

Dok se Jeremić provodio u svetu, Janković se provodio u Srbiji. A sad bi obojica da prevedu narod žedan preko vede.

Grozda

pre 7 godina

Opozicioni kandidati se samo međusobno optužuju, a niko od njih da prikaže svoje rezultate rada ili svoje programe, tako da niko neće glasati za njih.

Bole

pre 7 godina

Ne veruje Janković ni sebi, a kamoli Jeremiću. A narod je već pokazao u koga ima poverenja.

miki

pre 7 godina

I jedna i drugi gubite vreme , narod vam ne veruje, poverenje se ne stice preko noci gospodine Jankovicu.

Sara

pre 7 godina

Ako Jeremic nije bio tu mi ostali jesmo i znamo da idete u isti kos obojica.

Goran

pre 7 godina

Velika je borba između njih dvojice, Janković i Jeremić su kandidati onih stranaka koji su ovu zemlju uništavali za vreme DOS-a.

Nada

pre 7 godina

Počeli su da se pljuju međusobno što znači da od jedinstvenog stava opozicije nema ništa.Većina njih su među žutima isključivo iz ličnih interesa tako da se to odražava na njihove stavove i postupke.

Petar

pre 7 godina

Jeremic se jeste provodio po svetu, ali se Jankovic nije borio za Srbiju

boki

pre 7 godina

Tako i treba samo neka se plećkaju neka vidi srbija koliko su oboica jadni i bedni.

Predrag Mijacic

pre 7 godina

Eto ti sad. Oni nista drugo ne znaju vec napadaju jedni druge, pa to je skandal.

Milica

pre 7 godina

Ko o čemu baba o uštipcima. I Janković i Jeremić su isti, obojica lažu, pripremaju spletke i obmanjuju javnost.

Sanja

pre 7 godina

Da popricamo prvo o tome sta ti radis...Iscrpeo si svoje kao 'zastitnik' ,pa sad gledas gde ces sledece da se uvalis, isto kao doticni kojeg nije bilo dok je Srbija resavala najbitnije probleme.Sad nam ne trebate ni jedan ni drugi,hvala.

gojko

pre 7 godina

Jeremic jeste se setao i uzivao po svetu,ali nevidim kako je Jankovic branio Srbiju?? Jel iz fotelje zastitnika pa je bilo po principu eci peci pec njemu pomognem a ovom i ovom i njemu necu! Svetski si lazov Jankovicu!!!

Dragana

pre 7 godina

Jankoviću, Jeremić i ti ste isti jer se borite za svoj interes, a za građane ne marite.

Milan

pre 7 godina

Sto jeste, jeste. Jeremic je odleprsao cim je postalo gusto i ostavio iza sebe "svoje voljene gradjane i drzavu" da sredjuje sama napravljeni haos. Nista novo.

Nikola

pre 7 godina

On se provodio po NJujorku,a ti si se provodio gde si stigao sa platom od 3000 eura!!!

Neven

pre 7 godina

Nesuglasica je uvek bilo i biće ih. Sada udarate jedan na drugog a do juče ste pričali kako će da pobedite na izborima zajedno. Niste mogli da se dogovorite za izbore, kako narod da vam veruje dalje?

Mira

pre 7 godina

Isti ste,dok je on po svetu punio dzepove,ti si ovde našim parama punio svoje,sram te bilo

LaLa

pre 7 godina

Oba bato..počele su karte da se otvaraju...Polako videćemo mi i čuti još svašta..

boki

pre 7 godina

A jaki ste oboica neverovatno,nećete zajedno skupiti 10% glasova i to će na pravi način pokazati vašu snagu.

Tomislav

pre 7 godina

Dobro si se borio sa debelom platom.Nadam se da posle ovih izbora nećemo ih više ni slušati i ni gledati

sa dežurstva

pre 7 godina

Ako po borbom za Srbiju podrazumeva to što nije ništa radio, a pare dobijao... taj čovek ne može da nam bude vlast... Tu mora pametan radnik, a ne pametan lažov.

branko

pre 7 godina

Svi vi opozicionari ste isti. Tacno je da se on provodio po svetu i da je tamo uspeo vis ga nikada ne bismo videli. Ali i ti nista nisi uradio za Srbiju. Sedeo si 10 godina u udobnoj fotelji i zaradjivao ogromnu platu i dopustio da za vreme tvoje vladavine Kosovo proglasi jednostranu nezavisnost.

Petar

pre 7 godina

Ne razlikuje te se vi mnogo,obojica ste prevaranti!

Dalibor

pre 7 godina

Juče izašla vest da je u dobrim odnosima sa Jeremićem, danas ovo... Pa šta je tu istina ili to tako ide sa njim?

paramonte

pre 7 godina

Opozicija nikada nije bla slozna,njihova politika se svodi na kritikovanju.

Tihomir

pre 7 godina

Da li je ovo početak predsedničkog duela izmežu Jeremića i Jankovića? Neće biti lako onima koji treba da se odluče između njih dvojice.

visnja

pre 7 godina

Posto opoziciski kandidati nemaju argumente za premijera Aleksandra Vucica nego samo lazi i uvrede,moraju da napadaju jedne druge jer inace bi im popala kampanja.

Dušan

pre 7 godina

Da li ćemo mi od ova dva kandidata čuti neki program ili samo kritike i napade? Ništa mi nemamo od njihovih praznih priča !!!

sebastijan

pre 7 godina

Dok se Jankovic borio da napuni svoje dzepove Jeremic je trosio narodni novac po Americi, to su ti idealni opozicioni kandidati.

deki

pre 7 godina

Hajde ponovo- Dok si ti primao ogroman novac ni za sta, Jeremic ispijao sampanjce po Americi, Vucic je radio i oporavljao Srbiju

zoka

pre 7 godina

Krenule su varnice među kandidatima,ovi izbori obećavaju prljavu igru.Činjenica je da ova dva kandidata imaju lične ambicije a narod ih ne interesuje kao ni do sad .

Moka

pre 7 godina

Oba dosovska kandidata Jankovic i Jeremic zastupaju istu plackasko obmanjivacku politiku, tako da su njihovi navodni sukobi samo vid manipulacije kako bi privukli paznju javnosti, pre pocetka zvanicne kampanje.

petar

pre 7 godina

Ovde se radi o tome ko je manje radio, jankovic ili Jeremic.

Vidal

pre 7 godina

Obojica se bore za vlast, to je priča za malu decu da se podržavaju. Ogromna je to moć i sujeta. Svakako neće ostvariti pobedu ni jedan ni drugi.

Laki

pre 7 godina

Ne zna se ko je više uživao, Janković sa platom od 3.000 e ili Jeremić po Njuroku.

MIćaga

pre 7 godina

Slušao sam Jankovića, nema nijedno rešenje gorućeg problema. Priča iz udžbenika, a uzimao je narodni novac što nije u redu.

Marija

pre 7 godina

Najlepse je videti dok se svadjaju dva kandidata opozicije..

helena

pre 7 godina

Vuk Jeremić se jeste provodio po svetu, ali nešto nisam videla da si se borio sa svoju zemlju, osim što si se bavio politikom.

Fiko

pre 7 godina

Svi su oni isti, sada se pljuju a posle ce da se udruze. Sorosevi ljudi...

petar

pre 7 godina

Ovo mi vise lici na tracaranje nego na predizbornu kampanju.

Trava

pre 7 godina

Sad su poceli medjusobno da se pljuju,ne pljuju vise po Vucicu...

helena

pre 7 godina

Jankovicu a gde su ti rezultati iza tebe da si se borio za Srbiju kao sto to radi Vucic.Pricas prazne price.

DR Gane

pre 7 godina

Izvini ,, druže " nešto me pamćenje ne služi ovih dana pa ne mogu da se setim kada si se ti to borio za Srbiju i čime ???? Da nije možda sa platom od 450 000 dinara mesečno ili .....

Stevan

pre 7 godina

Opozicija se rasparcala, i polako prelaze sa vredjanja SNS-a na medjusobno vredjanje. Bice ovde svega!

Nikola

pre 7 godina

Obojica ste isti, Janković se borio za 3000 evra mesečno, a Vuk za arčenje državnog novca po Americi.

makala

pre 7 godina

Jankovic nasao da pljuje po Jeremicu,pa vi ste ista sorta, samo daj daj ,samo pare, ne mozete Vucicu cipele da cistite, covek je gospodin za vas.

300

pre 7 godina

I jedan i drugi uzivali sa drzavnim parama i nista nisu radili. Neka izadju u javnost i kazu kolike su im bile plate? Ne smeju jer njihovu platu ne mogu da zarade preko 150 radnika u proizvodnji.

Sanja

pre 7 godina

Ne znam koji je manje od njih dvojice ucinio za Srbiju.

davitelj

pre 7 godina

Sad se očekuje odgovor Jeremića...i tako počinje!

Marija

pre 7 godina

Cudno je cuti ovako nesto. Delovali su poprilicno složno. Nesto je trulo u državi Danskoj.

Bogdan

pre 7 godina

I jedan i drugi su losi kandidati za predsednika drzave.

milos

pre 7 godina

Svima je jasno da ni jedan ni drugi neće proći

Lazar

pre 7 godina

Jeremic o Vuku, a u sustini su isti. Bacaju loptu jedan na drugog, igraju se sa narodom.

Mama

pre 7 godina

Ovo je smejurija, Sasa Jankovic koji se za vreme dok je bio Zastitnik prava gradjana bavio politikom ima nekoga da oplete.

kaja

pre 7 godina

Jako ste se borili i jedan i drugi, ludilo od borbe.

mitar

pre 7 godina

Takvi ljudi kao ti Jankovicu su i upropastili ovu zemlju. Niko nece da glasa za tebe ,ti nisi nikakav zastitnik gradjanja,ti samo gledas svoj dzep naravno.

mrslav

pre 7 godina

Mi Srbi bas volimo da nas nato bombarduje na ovaj ili onaj nacin.Ovaj covek otvoreno radi za njih i ima ljudi koji ga podrzavaju i na taj nacin omalovazavaju zrtve.I to za male pare.Kako nas je lako kupiti.\n

Joka

pre 7 godina

Vec se komesaju kandidati opozicije a jos kampanja nije ni pocela

007

pre 7 godina

More obojica ste super posli i on za tasmosnje uslove je imao extra plata a i ti ovde. Tako da ste se zajedno lepo proveli.

Sanja

pre 7 godina

Samo se vi optužujte...Pobediće kandidat SNS-a

Milorad

pre 7 godina

Ne zna se koji je od ove dvojice gori, a pluju jedan drugog svakog dana.To dovoljno govori o nijima kao ljudima.

tole

pre 7 godina

Znas sta Jaankovicu,nemoj se brukati molim te.. Ni ti ni Jeremic niste nista uradili za Srbiju!

Toma

pre 7 godina

Janković ili Jeremić,isto su dno. Narod to vidi i naravno da im neće dati svoj glas.

paramonte

pre 7 godina

Realno,nijedan od njih nije radio u interesu naroda,uvek su sami sebi bili na prvom mestu.

Zoran

pre 7 godina

Voleo bi da vidim sta su njih dvojica osim bogacenja ucinili za gradjane Srbije.

mala

pre 7 godina

Ne podrzavam Jankovica, ne glasam za njega, ali je u pravu sto je rekao za Jeremica.

mala

pre 7 godina

Eto, krenuli su Jeremic i Jankovic da pletu jedni po drugima.

Marko

pre 7 godina

U pravu je da se ovaj provodio po svetu i iživljavao, al teško si se ti druže borio za ovu Srbiju.

MIle

pre 7 godina

Kakve veze ima da li je bolji ili ne od Jeremica. Postoje mnogo bitniji kandidati sa kojima bi se trebao uporedjivati

Gaga

pre 7 godina

Pazi molim te, Jankovic radio. da nije smesno bilo bi zalosno. Ni jedan ni drugi niste za kandidata.

Miki

pre 7 godina

Treba da se svađaju i tako iznesu prljav veš!

Natasa

pre 7 godina

Jeremic se provodio po svetu to je ziva istina a Jankovic je bio tu ali kao da nije.Sta hoce da postignu neznam ali shvatite mi nismo ludi.znamo ko je zasluzan za uspeh u drzavi a to je SNS i premijer Vucic!

dejan

pre 7 godina

I jedan i drugi niste narodu prirasli za srce oboica politikanti !

bucko

pre 7 godina

Sad udarili jedan na drugog,nasle se iste lopuze.

amadorrivas

pre 7 godina

Jeremic se provodio po svetu a ovaj od naroda uzimao pare za funkciju koju nije obavljao

Nela Makic

pre 7 godina

Gradjani Sebije nisu zasluzili ovakvog lika ni za kandidata a kamo li za predsednika.

Janko

pre 7 godina

Obojica ste vi isti. I jedan i drugi radite za svoj lični interes i ne interesuje vas Srbija uopšte...

brankica

pre 7 godina

Jos jedan dokaz o razjedinjenosti opozicije!

Cica

pre 7 godina

Opaaa, poceo rat medju opoziciom. Bice zanimljivo ovih dana. Sad cemo da saznamo svasta nesto.

Vaxa

pre 7 godina

Cak i Jankovicu je jasno da je Jeremic americki agent koji je tu da rasturi Srbiju i radi protivi nteresa srpskog naroda.

milica

pre 7 godina

jedino je u pravu vuk se provodio po svetu a branio si samog sebe

ana

pre 7 godina

Ti i Vuk imate isti cilj! Da unistite nasu zemlju!

Jovica

pre 7 godina

Propade čovek koliko se borio za Srbiju. Dajte meni 3000e mesečno i ima da se borim za Intergalatičku Uniju vanzemaljaca..dosta više Jankoviću...

Sava

pre 7 godina

Isti su, mada videcemo ko ce vise puci na izborima. Ono sto je sigurno da im medjusobno prepucavanje sigurno nece doneti pobedu, jer joj ocigledno nisu dorasli.

Marija

pre 7 godina

Ne znam prosto koji je gori. Jeremić ili Janković. Obojica su ista. Sad mu šatro ne veruje, podelili se žuti u dve kolone, pa ako neki uspe da pobedi, super. Nastavlja se pljačka onoga što je do sad stvoreno posle njih. Opet gašenje preduzeća, opet glib i blato.

dragana

pre 7 godina

A gde si se to borio za Srbiju u svojoj fotelji...

Deki

pre 7 godina

Veliki borac za Srbiju, dakle mani me molim te.

dragana

pre 7 godina

Jedino za sta si se ti izborio je prevelika plata od par hiljada evra..

Radisav

pre 7 godina

Vidi ti njega...Ovaj je baš umislio da je neko i nešto.Pa nije narod pao sa marsa da ne zna ko si ti.

Zoran

pre 7 godina

To da je uzivao i troskario jeste, ali i ti si zloupotrebljavao svoju poziciju. Nisi ni ti cvecka.

Daca

pre 7 godina

Izgleda da su oni u medjusobnom većem sukobu i rivalitetu nego sa aktuelnom vladajućom strankom. :-).

Dalibor

pre 7 godina

Veleizdaja, a? Niste se dogovorili oko cifre izgleda?!

Sanja

pre 7 godina

Ni jedan ni drugi ne zasluzuju da se kandiduju nzm samo odakle im obraza.?!

Luka

pre 7 godina

Mislim da je iznošenje prljavog veša tek počelo između ove dvojice.

pop

pre 7 godina

Bravo on se borio za srbiju sa platom od 3000 evra! Poćeli da se pljuju dosovci među sobom, i treba da nas vode oni koji ne mogu da se ujedine ni oko jednog stava sem da budu protiv Vučića.

Miodrag

pre 7 godina

Da li je konačno podneo ostavku.Dosta je koristio državnu funkciju za samopromocijuj.

Dalibor

pre 7 godina

Čekajte jel ovo neka parodija ili šta? Totalno ne razumem da li ovaj čovek stvarno priča realno ili šta!

Dalibor

pre 7 godina

Za šta ste se Vi borili gospodine Janković da mi je znati!

steva

pre 7 godina

Ni kandidovali se nisu a vec se prepucavaju.Zalosno !!!

Daca

pre 7 godina

Dok se on provodio u svetu ti si se ovde provodio.Tako da, mrtva trka koji je gori od vas dvojice...

mila

pre 7 godina

mrtva trka...opozicija neujedinjena...zato pobedjuje kandidat SNSa...

mila

pre 7 godina

mrtva trka...opozicija neujedinjena...zato pobedjuje kandidat SNSa...

asid

pre 7 godina

Vidi, vidi, zavadili se pačići, šta će im reći tatak patak Kajlo i dedak patak Džordžo!

Marija

pre 7 godina

Bas me zanima kako si se ti borio za Srbiju? Primao si ogromnu platu, a nikada nisam cula da si nesto dobro uradio za ovaj narod osim onog sto je tebi islo u prilog. I ti i Jeremic ste isti nema razlike.

Simonida

pre 7 godina

Nisu ljudi poludeli da mu veruju, svi znaju da njemu istice mandat u avgustu ove godine na mestu zastitnika gradjana, i nece vise imati lepu platicu.. Zvog toga se i kandiduje..

vladbgd

pre 7 godina

Ti se borio za Srbiju!? Borio si se za svoj dzep i privilegije

Dusan_Jovanovic

pre 7 godina

Covek je u pravu, Jeremic je dosao u zemlju pred izbore, nije upucen u trenutno stanje niti politiku.

bn

pre 7 godina

Za ovo prvo nije u pravu, a za ovo drugo je apsolutno u pravu.

bubamarica

pre 7 godina

Ni ti ni Jeremic niste zasluzili 1 glas naroda.. jer ste obojica radili lose stvari po drzavu!

Olja

pre 7 godina

Znamo svi koji su ciljevi i jednom i drugom, narod to vidi i nije blesav da izabere njih.

vlada

pre 7 godina

Dok se Vuk provodio po svetu, Sasa Jankovic se borio za Demokratsku stranku...

aca

pre 7 godina

Eh, Jankovicu, koliko je proizvoljne istine u onome sto pricas.

SlavisaN

pre 7 godina

Od dosada poznatih kandidata, jedan luta po belom svetu, a drugi kao radi u interesu gradjana a nikakve pomake nismo primetili. Sve je farsa. Jankovic je veliki lazov sto je dokazao vise puta.

Ognjena munja

pre 7 godina

Jankovic napao jeremica za provod a ne shvata da su isti. Obojica su trosili novac i nije ih bilo briga za narod u srbiji.

Darko

pre 7 godina

Neki su, koliko vidim, već odavno započeli političku kampanju,a neki i dalje rade u cilju poboljšanja stanja u državi. Nadam se da će i narod to primetiti.

Dragan

pre 7 godina

Ne razlikuje te se vi mnogo,obojica ste prevaranti!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija