• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.02.2017

13:37

ŠOU U SKUPŠTINI! Čeda napustio LDP i otišao kod Čanka!

Politika

ŠOU U SKUPŠTINI! Čeda napustio LDP i otišao kod Čanka!

Podeli vest

Lider LDP Čedomir Jovanović pristupio je poslaničkoj grupi Liga socijaldemokratske Vojvodine-Zelena stranka u Skupštini Srbije

Jovanović je u pisanoj izjavi obavestio predsednika parlamenta da je istupio iz poslaničke grupe LDP-SDA Sandžaka i pristupio grupi LSV-Zelena stranka.

Tu poslaničku grupu sada čine Nenad Čanak, koji je predsednik, Goran Čabradi, Čedomir Jovanović, Nada Lazić i Olena Papuga.

Lider LDP sinoć je u izjavi Tanjugu naveo da je formalno omogućio da poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine, koja je ostala bez jednog poslanika, i dalje postoji u Skupštini Srbije.

Naime, Jovanović je, kako kaže, svojim potpisom omogućio da LSV i dalje ima svoj poslanički klub, nakon što ga je napustila Marinika Tepić.

Njenim odlaskom, četiri poslanika LSV ne bi mogla da imaju svoj poslanički klub, jer je za to potrebno najmanje pet poslanika.

- Ne želim da se od Skupštine pravi buvlja pijaca i da se zbog formalnih razloga ugasi poslanički klub koji je potreban Srbiji. Ovim simboličkim potezom poslata je jaka poruka da je važno da u Srbiji opstaju građanske i demokratske snage i da je snažno suprostavljanje nacionalističkim i ekstremističkim grupama naša zajednička obaveza - rekao je Jovanović Tanjugu.

Poslanička grupa LDP-SDA Sandžaka, nakon što je Jovanović istupio iz nje, ima pet poslanika, a čine je Bajro Gegić, Enis Imamović, Žarko Korać, Nenad Milić i Nataša Mićić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Andjelko

pre 7 godina

Cedo hvatas se za slamku al\' ti negine hapsa!! isteklo ti je vreme hahahaha..\n

vladbgd

pre 7 godina

Ovim svojim gestom, si ti, Cedice, napravio buvljak od Skupstine RS. A, to je tako, kad u Skupstinu udjete vi, koji ste jedva presli cenzus

nati

pre 7 godina

Ekstremistucka grupa ste vi a Srbija bi i trebala da bude nacionalna pre svega,pa i nacionalisticka, s obzirom da svi u EU i Americi vrse atak na nas nacionalni integritet i suverenitet.Ako tebi nije sramota da to izjavis onda ti nisi SRBIN.\n

niki

pre 7 godina

Savrsena zamena, sto puta je bolji Ceda nego ona preletacica!

perica

pre 7 godina

Sok , za koga ? El-ceda vec godinama nema stranku jer nepostoji covek koji ce podrzati bahatog kriminalca ! Sok je jedino da ga novinari veec decenijuu odrzavaju , nazivajju "liderom" i pisu neka saopstenja "stranke" a da nisu ni proverili dali uopste postoji !

Nesa

pre 7 godina

Upravo ovim pokazujete koliko je Skupstina sa vama postala buvlja pijaca. Ama postala je i gore od toga. Pa imate li bre imalo stida bando jedna. Samo jedan drugom da namestite povlastice, da kojim slucajem ne padnete sa spiska privilegovanih. Vi se brinete za gradjanske partije isto koliko se brinete i za gradjane. A sta su one druge? Malogradjanske ili sta. Pi gadovi jedni. Dabogda vas sve poplava odnela.

golas

pre 7 godina

Sou sta reci drugo,a u glavnim ulogama Ceda i Canak!

vlada

pre 7 godina

.... e sad na Petrovaradinsku tvrdjavu, da se to proslavi, pa ako treba u raspoloženju i prebije neki gost za susednim stolom! Pogotovo, ako je iz Srbije!

rolex

pre 7 godina

bravo,bravo.popunjava se prva petorka.ceda,canak.sad ce Bole,pa onda onaj novopeceni vlah Djole i naravno sale stecajac.eto ga,jaka petorka za cenzus

007Bond

pre 7 godina

Како код Чанка кад је Чанак ипак војвођански Србин (Личанин по коренима)? Да је приступио Угљанину тј. СДА Санџака, па да разумемо, јер ипак се више дружио са њима.

zoran

pre 7 godina

Bice tu jos zenidba i razvoda,samo dok se malo vise sazna ko koliko ima da da.Kako mi to zovemo sponzoruse.

ČITATELJKA

pre 7 godina

Nije napustio LDP, već je napustio LDPeov poslanički klub i postao član POSLANIČKOG kluba LSDV i sada taj poslanički klub može i dalje da postoji a Jovaović je i dalje član i predsednik LDP. Jednostavno rečeno: Jovanović je pokazao i dokazao političku solidarnost prema LSDV - takođe građanskoj stranci.

dusan

pre 7 godina

I konacno nasla rupa zakrpu.E sad ce se oni zajednicki boriti protiv nacionalistickih i ekstremnih grupa.To znaci da treba da pocnu borbu protiv tih cankovih grupa jer on poseduje obe.Ima i ceda isto takve grupe ali su pod njegovom kontrolom i manje su opasne.Uglavnom su se dosada obojica borili protiv Srbije,pa se sad zajednicki nadaju da su jaci.

Maja

pre 7 godina

E CEDO JADOOO MULJAVINO!Napolje iz skupstine!Ti si neprijatelj sve sto je Srpsko!Zatvor kad tad ti ne gine.

slobo

pre 7 godina

Umesto da predje u zatvor ''gospodin" privrednik prelazi u drugi poslanicki klub ciji lider bi takodje trebao da predje u zatvor.Placi zemljo Srbijo sto ti demokratiju predaju takvi "ljudi".Iskreno se nadam da ce glasaci prepoznati lopove i manipulatore tipa Akcije u vrednosti 1000 eura, raznorazne Raskovice , Obradovice,Radulovice.Jos jednom razmisli narode Srbije pre nego zemlja Srbija pocne plakati

A ja se nadao da je Ceda pokre

pre 7 godina

....gde su "nestali" milioni "eura", koje su imali njegovi "prijatelji", d. Spasojevic i Mile Lukovic - Kum?!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija