• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2017

21:16

NATO NAPAO INFORMER, ZLOČINCI DELE LEKCIJE PO SRBIJI: Lažu da nas Putin plaća da izazovemo rat na Balkanu!?

Politika

NATO NAPAO INFORMER, ZLOČINCI DELE LEKCIJE PO SRBIJI: Lažu da nas Putin plaća da izazovemo rat na Balkanu!?

Podeli vest

Pošto smo otkrili šta je sve generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg u Prištini dogovarao sa Tačijem, zapadni vojni savez juče se oglasio saopštenjem kojim preti Informeru! NATO laže da nas Putin plaća da bismo izazvali rat! Naložili svojim plaćenicima u Srbiji da nas napadaju

Zločinački NATO pakt, isti onaj koji je bombardovao Srbiju i Republiku Srpsku i pobio više od 2.500 hiljade nevinih ljudi, napao je juče Informer!

U saopštenju portparola i pres-biroa NATO pakta naša redakcija se optužuje za objavljivanje lažnih vesti i posredno nam se preti zato što smo otkrili šta je sve generalni sekretar tog vojnog saveza Jens Stoltenberg prošlog petka u Prištini dogovarao sa Hašimom Tačijem.

Pogodila ih istina

Dan pošto smo objavili da je Stoltenberg na zatvorenom delu sastanka poručio Tačiju da u slučaju "napada na sever Kosova" NATO neće bezuslovno braniti Prištinu i rizikovati rat sa Rusijom koja čvrsto stoji iza Srbije, zapadni vojni savez juče se oglasio pretećim saopštenjem!?!

 

 

Da stvar bude opasnija, iz centrale NATO je, kako saznajemo, medijsko-političkim plaćenicima u Srbiji naloženo da svim sredstvima napadaju Informer jer navodno imaju 'pouzdane informacije' da smo plaćenici ruskog predsednika Vladimira Putina za čiji račun pokušavamo da izazovemo rat na Balkanu!?!

U svom saopštenju NATO pakt optužuje našu redakciju da svesno objavljuje laži protiv njih, aludirajući da radimo za Ruse.

Članak o poseti generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga Prištini prošlog petka potpuno je bez osnova i sadrži fabrikovane citate. Sekretar je preneo poruku jasno i otvoreno, pozvavši na nastavak političkog dijaloga i normalizaciju između Beograda i Prištine, što je interes svakog u regionu. KFOR će nastaviti da ispunjava UN mandat, osiguravajući bezbednost i stabilnost za sve zajednice na Kosovu, piše u saopštenju u kome i ne pokušava da se demantuje bilo šta od naših saznanja i činjeničnih navoda.

Vučićević: Sve što smo objavili je istina, ne plašimo se NATO krvnika!

Informer

Glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević odlično je juče odbacio optužbe NATO pakta.
- Sve što smo objavili je istina i zato je sada i nastala panika u vrhu NATO. Oni se nikad ne bi oglasili da smo mi objavili nekakvu izmišljotinu. Istina je, dakle, da su čelnici NATO sa šiptarskim teroristima planirali invaziju na sever Kosova, baš kao što je istina i da su od toga odustali kada su shvatili da bi Rusija i Putin u tom slučaju svim silama branili Srbe - rekao je Vučićević i poručio "NATO krvnicima" da ih se Informer ne plaši.
- Tim krvavim kukavicama koji su junaci samo kada sa bezbedne udaljenosti bombarduju i ubijaju nevinu decu poručujem da ih se mi u Informeru ne plašimo i da ćemo nastaviti da ih raskrinkavamo. Ne treba nas niko za to da plaća, to je naša obaveza...

I naši sagovornici iz zapadnih ambasada potvrđuju da su šefovi NATO naložili svojim plaćenicima u Srbiji da momentalno krenu u otvoreni napad na našu redakciju jer, kako su objasnili, Informer radi za Putina i sprema teren za rat (!?!).

 

 

- Sve to, naravno, nema veze s mozgom, ali NATO ovako pokušava da sakrije činjenicu da su Stoltenberg i Tači pričali o "propaloj invaziji na sever Kosova"! - prenosi naš sagovornik, visokopozicionirani zapadni diplomata.

Niko od zvaničnika juče nije želeo da komentariše naša saznanja. Na drugoj strani, analitičar Dragomir Anđelković kaže da je NATO saopštenjem kojim je napadnut Informer priznao da zavisi od albanskih lobista.

- Da li NATO toliko zavisi od albanskih političara da moraju odmah da demantuju nešto što Albancima ne ide u prilog?! Kad već pominju KFOR, neka kažu zašto nije sprečio jednostranu nezavisnost Kosova... Da li to NATO treba da diže rejting Tačiju i sličnima?! - pita se Anđelković.

Kriju svoje greške

Milan Mijalkoviski, profesor Fakulteta bezbednosti, ističe da NATO demantuje samo ono što im ne koristi, odnosno da se oglašava samo kada se objavi "nezgodna istina" o njima.

 

 

- Oni sad nekoga optužuju da laže, a najveći lažovi upravio sede u NATO. Zatrpani smo informacijama o podeli Kosova, stvaranju albanske vojske, upadu srpske vojske u pokrajinu... To je operacija Albanaca i zapadnih službi kojom se Trampu skreće pažnja sa NATO grešaka na Balkanu. Saopštenje govori da ih je nešto pogodilo i da je objavljena 'nezgodna istina'... - zaključuje Mijalkovski.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mica

pre 7 godina

Te nakaze treba nazvati pravim imenom. Bravo za hrabrost informeru.

LJupco

pre 7 godina

Право име тих злочинаца је НАТО ПАКАО.

Rossia

pre 7 godina

Слава Великој Русији и цару Путину, НАТО - ЦРКНИ.

dexx

pre 7 godina

Samo vi pisite istinu\n..jer od istine se ne moze pobeci..a ove smo videli koliko nam zele dobro 1998 i 1999 god. INFORMER sto na um to na drum... a nato i ovaj krivoglavi mogu da se sagnu... i da p..use... ako im dozvolimo...\n

posmatrac sa severa

pre 7 godina

- Da li NATO toliko zavisi od albanskih političara da moraju odmah da demantuju nešto što Albancima ne ide u prilog?! Kad već pominju KFOR, neka kažu zašto nije sprečio jednostranu nezavisnost Kosova... Da li to NATO treba da diže rejting Tačiju i sličnima?! - pita se Anđelković. Cinjenica da zlocinci zlocince uvek stite, zajedno su klali ubijali razarali Srpsku drzavu Srpski narod sad ponovo planiraju da zajedno uniste ono sto nisu uspeli pre. Zato se i bune kad im neko raskrinka planove. I na kraju jedno zabrinjavajuce stanje, NATO koji se deklarise kao vojna sila koja siri i stiti slobode i demokratiju, tako reaguje na pisanje Srpskih novina. - Ko su bre oni da odlucuju o cemu ce i kako izvestavati novinari u Srbiji, pa slobodna smo drzava slobodan narod ili za Srbiju ne vaze standradi slobode po zapadnom kalupu. Mi nismo u stanju smisliti lazi i bljuvotine koje su zapadni mediji pisali o nama od 1991 - do danas, i to nikoga nije zabrinjavalo.

vlada

pre 7 godina

To znači da ste ozbiljan medij, jer koga oni stavljaju na crnu listu, taj je /bez provere/ pozitivan, istinit i slobodan! Bravo!

Anarhista

pre 7 godina

Сви знамо какав је значај имала пропаганда код нациста. Ништа се није променило до дана данашњег. Дакле, Информер: Само Пропаганда Србина Спашава (наравно, уз атомску, подразумева се).

SVAKA CAST INFORMERU

pre 7 godina

TRAMP PUTIN I MERKELOVA RASTURICE NATO I SIPTARSKU BANDU.

NOLAN SMIT

pre 7 godina

SAMO NAPRED INFORMER,ČIM VAS FAŠISTIČKI OLOŠ NAPADA ZNAČI DA STE U PRAVU. n

marko

pre 7 godina

A Putin stoji spremno i kaze Samo probajte da dirnete u Srbiju. Aj cik probajte, dajte mi razlog da vas vratim u stanje pre 99te. Putina nije briga sta cini vlada srbije, on jedini iskreno hoce da zastiti srpski narod i srpsku drzavu.

englezii

pre 7 godina

Samo napred G Vucicevicu ! Svakako da se te bagre ne treba bojati ! Oni su hrabri uvek sa preko 200 do 300 km i kada su ko i sipci deset na jednoga ! A i deset na dvojicu vec je klimavo sram da ih bude !

Dragan Skopje

pre 7 godina

Ma vi samo pisite ko ih sisa neka se nerviraju,ja bas uzivam kad se NATO KRVNICI I NJIHOVI PULENI (siptari I placenici po srbii nerviraju) pozzz.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Погледајте фотографију - на којој се Тачи и Чеку...рукују са челницима НАТО и Кушнером ( тзв.Лекари Без граница то јест исти они "лекари" који су у својим дипломатским торбама носили срца и бубреге побијених српских заробљеника...) и биће Вам све јасно...Укуцајте само: "Руковање Тачија са Весли Кларком "...!

Milan

pre 7 godina

N-Nord A-American T-Teroristiche O-Organisation Nije slucajno jel?

JEDNOG DANA I VUK JEREMIC MOZE

pre 7 godina

Tako se rotirala banda pokvarena ali nema vise, kad te rodjeni proteraju iz zemlje kao ovog Norveska mozes samo u NATO da se sakrijes privremeno. Pozdrav iz Becke fijoke....mase mu jedan predmet.

GagiS

pre 7 godina

Nato na 200 metara, Rusi na 20 000 kilometara...valjda ce da stignu, a sto su bese Rusi uopste otisli sa aerodroma na Kosovu? Otkrijte istinu !!!

David

pre 7 godina

Očito oni su jaki nad nejakim.U svom-njihovom sudu u Hagu su izmislili komandnu odgovornost sa ciljem unapred donešene odluke o strogim kaznama za svaki otpor njima koji bi ubijali sa bezbedne udaljenosti.Koji licemeri-fašisti.Rusi samo "timare konje i čiste sedla"a oni se uplašili...A kad osedlaju...INFORMER,SVAKA KAST,SAMO HRABRO I OŽEŽI...

nati

pre 7 godina

Ako su kaubojski vladari iz senke,Rotsild,Rokfeler,Soros i Nato toliko nisko pali, da lizu guzice siptarima, onda im je dosao kraj.Zaboravilu su da je to sto oni zele na Kosovu cisto srpsko i nicije vise,a zbog toga mi ne trazimo da nam lizu guzicu.Pa moralne nakaze, pogresnim osobama lizete guzice i uvlacite im se kao supizitorije,bas ste jadni i bedni sa svim bilionima i trilionima koje ste prisvojili od cele svetske populacije.Zasluzili ste medjuplanetarni prezir u gadjenje svih naprednih civilizacija u univerzumu,ako postoje.Bljak i fuj,smradovi zlocinacki.\n

Barbara Liry

pre 7 godina

Ako zmiju hoces ubiti moras joj smrskati glavu. Ocito je NATO obezglavljen bez dosadasnje podrske. Istina boli i na nju se najzesce reaguje. Bez zelje da omalovazim Informer I nastojanje da se objavi istina, mislim da je NATO u velikim problemima kada se bavi pisanjem jednih dnevnih novena. U svakom slucaju jako dobra vest. Redakciji puno srece. Mozda bi trebalo u Srbiji uvesti tzv. Putinov zakon. Sve nevladine organizacije ukinuti i staviti van zakona. Informer je svojevremeno objavio 2 cele strane imena kompanija, institucija, pojedinaca... koji se finansiraju iz vana ili tacnije Sorosa i njemu slicnih olosa. Zasto zakonodavstvo ne uradi nesto u vezi s tim? Nije Srbija nicija zemlja pa da po njoj i u njoj radi ko sta hoce. Ili jeste?

Siniša

pre 7 godina

Šta onda rade: Blic, Kurir, Danas, NIN, Vreme i ......

pljeskavica

pre 7 godina

NATO olosi nemaju ni srce ni dusu ali znaju da prepoznaju istinu koja im ne ide bas u prilog jer zive i rade u lazima. CNN im je najveca fabrika lazi, a smeta im INFORMER, INFORMERU samo napred i otkrivaj njihove ljigave i pogane planove.\n

Petar Golemi

pre 7 godina

gde su sada N1 Blic i ostali nezavisni mediji......

ANTE BAN

pre 7 godina

Ja kao vaš povremeni čitalac ne znam da li vas Putin plaća, ali znam i vidim po temama, a pogotovo naslovima; izrazito ste nacionalistički list sa nacionalističkom retorikom i vokabularom, pa ste idealno sredstvo u širenju srpsko-hrvatske mržnje! Da li ćete ovo objaviti, ostavljam vama na odluku, no; dokazi su vam mnogostruki, trajni, oni su neoborivi! Npr.- najčešća riječ uz pojam HRVATI je "ustaše!"

nesa

pre 7 godina

dosta vise pisanja o ratu .ako hocete da ratujete vi novinari izvolite narod nece.treba da radimo zasto ne pisete da jedan sloj ljudi nema sta da jede kada plati struju vodu i ostale komunalije.

Anka Balkanka

pre 7 godina

Informer, to smo mi.Poslije 27godina ćutanja, sklanjanja od baraba bjelosvjetskih. Podigli glavu i smjelo rekli da to smo mi SRBI, junaci bitaka raznih, goli i bosi fašiste zaustavljali. Da to smo mi, nećemo više izdajnike našeg roda da biramo, hoćemo vladu, hoćemo pravdu, Rusiju našu, Kosovo naše. Kome se ne sviđa u avliji našoj, idite gdje vam drago!

ANTE BAN

pre 7 godina

ANKO-ANČICE- dušo i srce; a primate li mene kao povremenog čitaoca da nekad nešto pročitam i napišem? Vita jela zelen bor, molim brzi odgovor!

DEDA STAVRA

pre 7 godina

SAMO TAKO INFORMERU I SRBIJA JE UZ TEBE I SVAKI POSTENI I CASNI GR4ADJANIN KOJI U NJOJ ZIVI.OLOS BELOSVETSKA I ZLIKOVCI NATO SA SVE NJENIM SEKRETAROM MOGU DA NAS MRZE KAO I MI NJIH A BRAT PUTIN I MAJKA RUSIJA NECE DOZVOLITI VISE NIKAD ZLIKOVCIMA DA SE IGRAJU SA PRAVOSLAVNOM SRBIJOM.SMRT NATO ZVERIMA.ZIVELA RUSIJA I SRBIJA.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija