• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2017

10:51

PALMA: Neko iz EU podržava Izetbegovića, a on je pretnja po EU!

Politika

PALMA: Neko iz EU podržava Izetbegovića, a on je pretnja po EU!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, ocenio je danas, da neko u Evropi postiče nestabilnost na Balkanu

- Očigledno je da nekome u Evropi ne odgovara mir na Balkanu i zato postiče nestabilnost u BiH, Hrvatskoj, na Kosovu i Metohiji a Srbija sve vreme ćuti i trpi - stoji u Markovićevoj pisanoj izjavi za medije, povodom najave bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića o reviziji tužbe BiH protiv Srbije.

- Očigledno je da ova izjava Izetbegovića ima podršku međunarodne zajednice - ocenio je Marković.

- Izetbegović je pretnja po Evropu, jer se u državi pod komandom njega i njegove partije regrutuju islamski teroristi i rade nesmetano u delovima BiH - navodi Marković.

On podseća da je podršku međunarodne zajednice imao i "stariji Izetbegović (Alija) u Haškom tribunalu, kada su oslobođene ubice iz njegove armije, među kojima i jedan od najvećih zločinaca na prostoru BiH Naser Orić koji je komandovao i lično učestovao u masakru srpskih civila u selu Kravice, na Božić 1993.godine". 

- Sve to daje vetar u leđa neću reći Bakiru, nego Izetbegoviću - kaže Marković.

On dodaje da "postoji kontinuitet u podršci Izetbegovićima iz nekih centara moći sa Zapada, ali Evropa mora da shvati da destabilizacija Balkana upravo dolazi od Izetbegovića i pre i sada".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
terapeut

pre 7 godina

engleska banka Barclays i nasledjeni bilioni i silikoni Sanele Dzenkins rade protiv Srbije u saradnji sa Saudijskom Arabijom i Katarom.

Milorad

pre 7 godina

Čuj neko?! Nemačka. Oni su već 100 godina sponzori muslimanskog ekstremizma protiv pravoslavlja, konkretno Srba. Primera je na pretek.

srbin

pre 7 godina

pa zna se, englezi stoje iza svakog zla na ovom svetu, ameri su samo egzekuteri...pa i na tv svako veče neko spominje stolećnu mržnju engleske prema Srbiji...

Dino

pre 7 godina

Ako se sa ovim može doći do istine zašto da se ne napravi novo suđenje ovim što su protiv onda sigurno da tu ima nešto ko je za istinu treba da podrži za suđenje ja lićno ne gotivim izetbegovića ali ovdje je u pravu na kraju bune se oni koji nešto kriju

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija