• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2017

16:19

PRLJAVA ŠIPTARSKA PODMETAČINA: Pustili vest da je Haradinaj oslobođen pre nego što je doneta presuda!

Politika

PRLJAVA ŠIPTARSKA PODMETAČINA: Pustili vest da je Haradinaj oslobođen pre nego što je doneta presuda!

Podeli vest

Takozvane vlasti u Prištini i njihovi medijski poslušnici poslužili su se najprljavijim propagandnim trikom pošto su objavili da je francuski sud oslobodio osvedočenog ratnog zločinca Ramuša Haradinaja

Kao udarna propagandna pesnica ovog puta prištinskim samozvanim zvaničnicima poslužila je "Gazeta" koja je objavila vest da je Haradinaj pušten na slobodu i da Srbija nema pravo žalbe na tu odluku koju je navodno doneo sud u Kolmaru.

Da je reč o klasičnoj medijskoj podmetačini svedoči i činjenica da je Gazeta vest lansirala dok je suđenje Haradinaju još uvek trajalo!

Podsetimo, sud u Francuskoj odložio je donošenje odluke i novo ročište zakazao za 2. mart.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
STO SE SRBIJE TICE NEKA ZATRAZ

pre 7 godina

Ova CIA = Francuska ujdurma kojom siluju Srbiju nece proci. Francuzima ne treba veca kazna ot te da se zlocinac seta po Francuskoj i organizuje svoje siptarske teroriste po Francuskoj i EVROPI.

zoran

pre 7 godina

Ocekuje se da bude oslobodjen na osnovu EU nepravde ali pravde nije trebo ni prvi put da ga puste.Svako ima svojih 5 minuta.

Kiza

pre 7 godina

Nema veze iako ga oslobode.Uvek gde god bude putovao isto ce ga maltretiranje cekati.Mozda se pojavi i neki cisti sudija koji ce ga poslati ovde a onda ... ne bio mu u kozi.

perica

pre 7 godina

Nista cudno oni su vec nabrojali preko sto "priznanja" mada ja neverujem ! Zapravo moguce je da su neku zemlju i prevarili takvim najavama jer nebiraju sredstva, da bilo je nekih slucajeva kad su prozvane zemlje reagovale ! !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija