• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.02.2017

16:49

ZVER PROVOCIRA! Haradinaj posle saslušanja optužio Vučića i Šešelja za politički progon!

Politika

ZVER PROVOCIRA! Haradinaj posle saslušanja optužio Vučića i Šešelja za politički progon!

Podeli vest

Vođa bivše OVK Ramuš Haradinaj rekao je danas novinarima, posle saslušanja u sudu u Kolmaru, da je zahtev Srbije za njegovu ekstradiciju politički motivisan i neosnovan, i poručio da je Srbija "odgovor već dobila" 1998 - 1999. godine"!

- Oni se ne brinu o žrtvama ili zakonu, jer ih krše na svakom koraku, oni samo žele da iskoriste činjenicu da su članovi Interpola, da ometaju Kosovo, a odgovor su jednom dobili 1998 -1999. i dobiće ga uvek - podvukao je on u izjavi novinarima na albanskom.

Francuskim novinarima je kazao da nije kriv za ono što ga terete srpske vlasti i da se radi o politički motivisanom zahtevu. 

Haradinaj je optužio premijera Srbije Aleksandra Vučića, Vojislava Šešelja i predsednika Srbije Tomislava Nikolića da su predvodili paravojne formacije, a za Ivicu Dačića je rekao da je bio "asistent Slobodana Miloševića".

- Sud nije doneo nikakvu odluku danas. Odluka suda se očekuje 2. marta - rekao je Haradinaj i dodao da se nada da će odluka biti doneta ranije, jer je, kako je rekao, previše vremena prošlo.

On smatra da je zahtev za ekstradiciju neosnovan, kao i da u njemu nema ništa novo.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mile

pre 7 godina

Sreca njegova da ga ne trazi Iz..el. Jer bi ga u tom slucaju Iz..elske sluzbe bezbednosti privele na sudjenje Iz..elskom sudu i tu bi mu bio kraj. Ovako moze da ze.a Srbiju kako hoce.

Vlah alija

pre 7 godina

Upravu si izrael je ozbiljna država sa ozbiljnim liderima,a ne cirkus kao srbija vođen klovnovima

SasaV

pre 7 godina

Da je Srbija bila odgovorna drzava u proteklom periodu a da se manje bavila progonom nasih oficira koji su casno i posteno branili drzavu a vise ovakvim zlocincima,ova karikatura nebi danas davala izjave novinarima...

Mill

pre 7 godina

Dok se vlast ovako formira,Srbiji nema napretka.Nije moguće da Srbija nema kadrove sposobne da naprave red.Ovi danas su svi isprobani i svi su ucestvovali u ludostima koje su Srbiju sunovratile.Nema stranke ni lidera koji su na sceni od 1990 da valja.Gola papazjanija.Konjeda konsolidaciju i izbor pravih kadrova?Sta je sa Srbima?

perica

pre 7 godina

Francuzi nedozvolite da vas ovaj kameleon prevari ! Postupite po zakonu i dozvolite da osumljiceni odgovara pred sudom a za fer sudjenje nadglecace mali milion novinara, aktivne NVO koje ce se iskreno zalagati za oslobogjenje i bezbroj cinovnika Evrope !

zoran

pre 7 godina

Kod Tita se znalo kako ovakvi prolaze. Nije tu bilo sudjenja i prenemaganja.

sergej

pre 7 godina

Nisu Šipcu krivi Vučić i Šešelj već zločini koje je uradio. Tači klan je odneo prevagu kod Amerikanaca, Engleza,Njemaca on je infuzija za NATO opstanak i naj bolje rešenje neka ga Srbi uhapse da ne dođe do većeg sukoba među Šiptarima i svi su zadovoljni Srbija ima Haradineja Tači poziciju i ponovo svi jednoglasno mrze Srbe i pripremaju osvetu i to se zove ne vaginaln već umna manipulacija a tenzije na Kosovu će doći do usijanja jer je Haradinej žrtva Tači klana.A Tačiju prete ako ne ispuni njihove zahteve da će objaviti i da će mu biti suđeno. Ovoj zapadnoj bandi trebaju dva ista ali međusobno netrpeljiva to rade sa svima.

marko

pre 7 godina

Ako je on pobio rodjake nekih srba sa kosova, zasto onda ti srbi ne rese problem s njim direktno i to na nacin koji on razume, a to je besa? Zasto se u sve uvlaci narod i drzava, resite to onako kako se resavalo vekovima. Oko za oko, zub za zub, pravdu vam nece dati zapad. Siptari razumeju i postuju besu, koliko god im ne ide na ruku.

miša

pre 7 godina

Zar ta njegova izjava, "odgovor su jednom dobili 1998 -1999. i dobiće ga uvek" , ne govori dovoljno?

SUHOJ

pre 7 godina

Francuzi imaju rastući problem terorizma u svojoj zemlji!!!! Zato moraju ovog teroristu zločinca izručiti Srbiji da mu se sudi !!!!! I zašto novine objavljuju ovoliki broj fotografija ovog SMRADA !!!!!????

dusan

pre 7 godina

Sto se po pitanju ovog zlocinca tice i njegovog izrucenja Srbiji,farancuzi su jasni.Sve zavisi koliko sipci plate.Nisu izjavili sta zele,ali u pitanju je prefinjena EU-niska tacnije zapadna korupcija.Da cekaju od Srbije da upotpuni (kompletira) svoju optuznicu,nije istina.Zato je u pitanju prolongacija do pocetka marta.Oni cekaju lovu od siptara,a potom ce da ga prebace na aerodrom pod obezbedjenjem.Via Pristina.Zivi bili pa videli.Samo ostaje bez odgovora,ko je veci zlocinac haradinaj ili ovi sto ga kao bajagi uhapsise.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija