• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.02.2017

10:03

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ovo je najprljavija kampanja ikada, skrnave srpsku istoriju I IGRAJU POKER U VUČIĆEVU GLAVU!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK: Ovo je najprljavija kampanja ikada, skrnave srpsku istoriju I IGRAJU POKER U VUČIĆEVU GLAVU!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević jutros je, gostujući u emisiji "Dobro jutro sa Sarapom i Deom" na televiziji Pink razotkrio prljavu kampanju koja se vodi protiv predsednika vlade Srbije Aleksandra Vučića

On je postavio pitanje odakle toliki novac za kampanju Vuka Jeremića i otkrio da je dosovski kandidat na tajnom sastanku sa ambasadorima EU branio Tačija i napadao Vučića i Srbiju! 

O svim detaljima ovog sastanka možete pročitati u vikend izdanju Informera koje je od jutros na kioscima.

Vučićević je takođe pokazao i naslovnu stanu NIN-a sa sramotnom montažom u kojoj je Hašimu Tačiju "dodeljena" uloga Kosovke devojke i zapitao se ko to i zašto skrnavi srpsku istoriju i ukazao da u ovom momentu neki igraju poker u Vučićevu glavu.

Kompletno gostovanje Vučićevića na TV Pink pogledajte ovde:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 7 godina

Biće još prljavija kada se bude saznalo ko je kandidat SNS. Opozicija ne može da se pomiri sa tim da nemaju više glasača.

Maja

pre 7 godina

Posle svega sto su uradili loseg po ovu zemlju , dobro je da i njihove familije glasaju za njih.

Ivica

pre 7 godina

Upravo tako, najprljavija kampanja protiv Vlade, protiv premijera, protiv srpskog naroda. Pitam se za koga rade i od koga uzimaju novac da bi rasturili Srbiju?!

Nikola Maričić

pre 7 godina

Složio bih se sa konstatacijom Vučićevića, ovo je difinitivno najprljavija kampanja opozicionih kandidata, jer pre svega ne iznose program iza kog stoje, nego kao primat u svojim izjavama stavljaju na to da je Vučić "loš" premijer. Naravno, ovo nije istina, i narod to zna, jer se svaki dan vidi napredak naše zemlje u svim oblastima društva!

Ana

pre 7 godina

Zaista je ovo najprljavija kampanja ikada... Jeremic i Jankovic su totalno poludeli.

Tito

pre 7 godina

DA li ste vi svesni, da ovakve clanke niko i ne cita, posto ne zna sta ste napisali, onda ne mogu ni da komentarisem. Ovaj slucaj nije za novine.

zoga bonito

pre 7 godina

a odakle su bile Vucicu pre 5 godina to se niko ne pita.

Kosta

pre 7 godina

Vucicevic u mnogim svojim nastupima preteruje i dramatizuje, ali ima i podosta istine u tome sto prica.

Zastitnik samog sebe

pre 7 godina

Vucic nema cega da se boji, dok Informer na kiosku stoji.\n

Mikica

pre 7 godina

Mnogima smeta jak političara na poziciji Srpskog premijera.

Aleksandar90

pre 7 godina

Ne mogu oni da igraju prljavo koliko Vucic moze iskreno i posteno da ih pobedi!

Zoran

pre 7 godina

Nista novo u nedostatku politickih argumenata oni se sluze ovakvim prljavim trikovima.

Tirion

pre 7 godina

Ovo je definitivno najprljavija kampanja do sada. Opozicija ne preza vise ni od cega kako bi naudila Vucicu. Velika bruka i sramota. Nadam se da ce Vucic sve da ih pobedi i da ih otera u politicki zaborav.

Uros

pre 7 godina

Svima je sasvim jasno odakle Jeremicu toliki novac i ko ga finansira, pare dolaze od istih onih mocnika koji finansiraju i zutu patkicu jer im je u interesu da Srbija bude slaba, siromasna i razorena.

Luka

pre 7 godina

Stvarno jeste tako. Jos uvek se ne zna ni kada su izbori a opozicionari svaki dan plasiraju po neku laznu aferu na racun SNS-a. Sustina je da oni i nemaju ideju svoje kampanje, vec se ona iskljucivo zasniva na napadanju premijera. Tako se ne vodi uspesna kampanja.

Dana

pre 7 godina

Samo nemoćni i gubitnici vode tako prljavu kampanju pričajući ne istinu.

Dragi

pre 7 godina

Браво имењаче, као и увек ти си онај прави. Задовољство је слушати те и гледати.

Fosil

pre 7 godina

Slazem se sa tobom, samo kad bi onaj Sarapa, malo manje cutao !

Bubuleja

pre 7 godina

Dok je takvih, kao ti i tvoj imenjak, za nas nema zime, propadamo garant.

boki

pre 7 godina

Sve to narod vidi i sledi im kazna na izborima a mnogima i nestanak sa političke scene srbije.

Ljubicanstvena93

pre 7 godina

Vučić je najbolji kandidat za predsednika.

maja

pre 7 godina

Zaista je Jeremićeva i Jankovićeva kampanja najprljavija ikada.

Proficap

pre 7 godina

Ma opushteno, ako ne znas kako da opravdas pare u kampanji jednostavno prijavis da ti je \"ukradena\" licna karta. Pokazalo se da to pali... pozzz.\n

Danijel

pre 7 godina

Svima je jasno da je ovo najužasnija kampanja koja je direktno uperena protiv premijera. Strašno.

milos

pre 7 godina

Nema vlasti bez ljudi, ljudi bez materijalnih dobara, materijalnih dobara bez prosperiteta, niti prosperiteta bez pravde i dobre politike. (John Buchan, I. Baron Tweedsmuir)

Teodora

pre 7 godina

Opozicija se izuzetno mnogo plaši svog debakla, jer, znate, tuđe pare kada izgubite, morate da ih vratite i to sa kamatom. Nadam se da će nakon izbora svi opozicioni kandidati shvatiti, da treba da odu u političku penziju.

Milika

pre 7 godina

Ma igrali bi oni ruski rulet, ali to nije dovoljno prljavo za njih.

maja

pre 7 godina

Naprljavija jel nije nikad bila manja opozicija a sve sam lopov i lazov,sto bi se reklo SVE OZLA OCA A JOS GORE MATERE.

Gabriel

pre 7 godina

Ulog svakog dana postaje sve veći samo da sklone Vučića i Nikolića sa trona. Džaba im sve. Ipak narod odlučuje.

ivan

pre 7 godina

Ovo je sramota.. kampanja- ko ce koga vise na racun drugog sebe da uzdigne!

danko

pre 7 godina

Najprljavija i najskuplja!! Odakle im tolike pare za kampanju??!!

opozicija

pre 7 godina

Iz budzeta prijatelju...Ja i ti im placamo kampanju...Kurca za predsednika!

Darko

pre 7 godina

Opozicija će još više poludeti kada budu saznali ko je kandidat SNS-a, jer i sami znaju da nemaju više glasača! Onda kad krenu izjave, komentari i ostalo...

nevena

pre 7 godina

Tako je Vucicevic! Uvek je imao hrabrosti da kaze ono sto drugi ne smeju! Sokirala sam se kada sam videla da 30 000e dnevno Jeremic ulaze u kampanju! ODAKLE!!???

Flux

pre 7 godina

Potpuno se slazem sa gosn Vucicevicem i svaka cast na hrabrosti da iznosi ovakve stvari!Isto tako bi ga zamolio i voleo bih da posto verujem u njega da se pozabavi i objavi kakav se lopovluk radi u Industriji motora Rakovica(IMR) bio bi mu veoma zahvalan,jer je to firma koja ima perspektivu a unistavaju je namenski voleo bih da znam ko!

Luka

pre 7 godina

Dok narod podrzava premijera opoziciji dzaba svaki pokusaj da prljavo igra!

Dimitrije

pre 7 godina

Opozicija ne moze da prihvati mesto koje joj pripada , hoce po svaku cenu da se vrati na pjedestal politicke scene i ne bira nacin da to postigne.

Marko

pre 7 godina

Konacno da neko ovako smelo to kaze. Odakle Jeremicu? Neka kaze ako sme.

vojkan

pre 7 godina

Opozicija je spremna na sve , samo da dodje do jednog glasa vise.

Gale

pre 7 godina

Vučić nema čega da se boji. On je jedini pošten igrač u ovoj kampanji i to je transparento. To može da vidi ko god želi da vidi, a dosta je onih koje ne žele, jer ih je zaslepila mržnja, prema Vučiću, koju je posejala opozicija.

Jelena

pre 7 godina

Opozicija zeljna da se vrati ponovo na vlast ne bira sredstva!

sloba

pre 7 godina

Svaka kampanja protiv njega bice prljavija. Ne znaju sta ce ovi iz opozicije od muke

Maja

pre 7 godina

Opozicija a pogotovo Jeremic igra najprljavije iz cistog ocaja jer su mu sanse jako male i onda bas zato udara na najjaceg a ustvari ni ne zna da tako udara na sebe ...

jovo

pre 7 godina

Mogu oni da se bave prljavim igrama , ali će Vučić opet da ih pobedi.

caruga

pre 7 godina

Ma nije stvar ko I koliko daje para za kampanju kojekakvim kandidatima-(oloskim izdaicama), stvar je u nama samima! da stavimo prst na celo I da se zamislimo dokle vise nesloga u Srpskom narodu. Da li je moguce da nam je sve zapadno bolje od naseg naroda I nase najlepse drzave SRBIJE na svetu. Pa dajte Srpski narode mucni te glavom, dokle cemo vise trpiti nase izrode koji su u manjini da nas non stop svadjaju I urusavaju nasu drzavu. Srbiji treba rukovodstvo da uzdigne I ojaca drzavu, da ujedini narod, a ko nece nek ide na zapad ali da se odrekne Srbije za sva vremena. Sadasnja vlada I predsednik drzave su mnogo toga ucinili, mozda sa nekim malim greskama ali Srbija ide napred I uzdize se sigurno, a sto je najvaznije ucvrscuje svoju drzavnost. Samo uz Boga, sloge naroda I dobre-jake vlasti Srbija ce biti jaka.

Marija

pre 7 godina

Opozicija je spremna na sve i treba biti veoma oprezan sa njima! Mada narod ih je procitao i posle izbora "lete" u proslost!

senad

pre 7 godina

Sve ide samo televizije i mediji ostaju isti ili su napredjacki ili dosovski sredina nema.

Davor

pre 7 godina

Skrnavljenje sopstvene istorije je nešto najgore što neko može da uradi prema svojoj državi i sunarodnicima. Zbog toga sadašnja opozicija neće nikad dobiti glas od mene!!!

dragana

pre 7 godina

Sta smo drugo mogli da ocekujemo od opozicije ,sta rade javno u skupstini pa te nece sada u kampanji..

daca

pre 7 godina

Opozicija ne podnosi svoj poraz i ne bira sredstva da se vrati na vrh ni to im nece pomoci.

Pera

pre 7 godina

I predhodne su bile prljave, ali ova ce biti katastrofa.

Kotor

pre 7 godina

tesko se pomiriti sa cinjenicom da nemaju nikakve sanse protiv Vucica. Ostaje im jedino da ga blate.

Jovanka

pre 7 godina

Što opozicija ima manje argumenata, to je pljuvanje veće! Oni ne biraju sredstva da dođu na vlast - sreća je samo što ih narod poznaje...

vesna

pre 7 godina

Svaka je prljavija od predhodne,mnogo je prljavih igraca.

Rada

pre 7 godina

Ne mogu da razumem kako nekome može smetati neko ko se bori za svoju zemlju,dovodi investitore,otvara fabrike itd.

lorealparis

pre 7 godina

da ja vama nesto kazem..vucic je pametan covek i sigurno zna sta radi!

Sladjana

pre 7 godina

Treba imati na umu da je ovo tek pocetak kampanje, ko zna sta sve imaju u planu da rade kako se priblizavaju izbori.

Anastasija

pre 7 godina

Opozicija pljuvača, demagoga, izdajnika i neradnika! Kada sve sabereš, kampanja i ne može biti normalna!

Goran

pre 7 godina

Kako ce se izbori pribliziti tako ce se i napadi na Vucica pojacati, oni su pokazali da ne prezaju od niceg da uzmu sto vise glasova.

Anja

pre 7 godina

Kampanju koju vode ovi koji su do juce bili u nekim rupama, ili po USA, nikada za Srbiju nista nisu radili, a sada dolaze i pljuju po Vucicu koji sve ove godine daje svoj macimalan trud i rad za stabilnost Srbije.

nada

pre 7 godina

Po ovim komentarima bi se reklo da minuse stavljaju oni koji su i pokrenuli prljave kampanje protiv Vucica i SPS-a i da su za to i placeni. Komentari nisu ni bitni vec je bitan narod koji sigurno nece ukazati poverenje Jeremicu ili Jankovicu !!!!!!!!!!!!! Prodane duse neka pakuju kofere i napuste Srbiju !!!!!!!!! Narod zeli postenog i dobrog politicara i za takvog ce i glasati !

Moša

pre 7 godina

Slažem se sa Vučićevićem, svaka mu je ka Njegoševa.

Fosil

pre 7 godina

Mnogi misle , da je to urusavanje Vucica, zaboravljajuci , da je u stvari urusavanje Srbije, da bi se uvukao NATO, koji nas je bombardovao. Setimo se samo Milicke, koja takodje zagovara nasu propast, uz NATO, a jede Srpski hleb.

čokomoko

pre 7 godina

Vučićevič preteriva, opozicija je suštinski slaba u biračkom telu i nema tu nekih iznenadjenja, kampanja je kao i svaka pljvava ali Vučić zna kako da ih pokopa i nabaci glasove birača svom akndidatu ili sebi.

Pjer

pre 7 godina

Opozicija ni medju sobom ne može da postigne jedinstvo ,pa možemo zamisliti na šta su sve spremni kada je Vučić u pitanju ! Sve zavisi iz kjeg izvora dolazi novac,odatle dolazi i "ideologija" !!!

Dragan

pre 7 godina

Opozicija je na ivici cenzusa, prljavom kampanjom su rasterali i ono malo svojih glasača.

anka

pre 7 godina

Opozicija je svoje sanse nekada prokockala i vise nemamo poverenja u njih i sada na pokvaren nacin pokusavaju da se domognu vlasti. Smeta im sto nam je napokon krenulo, pa bi da uruse ovaj mali napredak i vrate nas na dno. Necemo im dozvoliti.

marko

pre 7 godina

Prljava je zato sto opozicija zna da nista ne moze da uradi povodom izbora i da ce kandidat SNS-a biti presednik Srbije.

paramonte

pre 7 godina

Koliko god truda da uloze ,premijeru ne mogu da naskode.

Nada

pre 7 godina

Istina je da neki prave prljavu kampanju da bi ocrnili Vucica,jer su zli i bezobrazni!

dragana 1987

pre 7 godina

vucic je svima trn u oku i svi se plase njegove moci

Dalibor

pre 7 godina

Skroz prljava ali biće to sve u redu siguran sam, izdržaće to gospodin Vučić siguran sam!!!!

novcanice

pre 7 godina

Naravno da se skrnavi sve ali zbog velikih para. Ne rade oni to za DZ vec za zelembace.

suncica

pre 7 godina

Slazem se da je prljava kampanja vec sada, a jos se ne zna ime kandidata. Ali opozicija mora tako, jer ko nema sta lepo o sebi reci on prica lose o drugima!!!

ivan

pre 7 godina

opozicioni kandidati nemaju nikakve planove i program pa im je jedino preostalo pljuvanje po vlasti i drugim kandidatima

Milja

pre 7 godina

VUČIĆ VUČIĆ VUČIĆ, SVAKO POŠTOVANJE I SVAKA TI ČAST. VUČIĆ ZA PREDSEDNIKA. Lopovi, dzaba vam prljava kampanja... Uz tebe smo Vučiću.

Daniša

pre 7 godina

Svima je jasno, da je mržnja nekolicine toliko velika da ne mogu da je kontrolišu. A sve to je upereno ka premijeru naše zemlje.

Peđa

pre 7 godina

Koliko li je loših ljudi, tuga, čemer i jad.

Jovan

pre 7 godina

Vucicevicu daj budi malo objektivan,pa svi vide da gledas stvari iz samo jednog ugla,pa i Vucic je "iskakako iz frizidera" dajte ljudi pa u inat necu da glasam za kandidata sns jer ste mnogo pristrasni a i pomalo vredjate inteligenciju!

camerman

pre 7 godina

Vucicevicu, celu opozociju u parove pod hitno, za drugo i nisu, pobedili bi sve one tracare tamo.

Dalibor

pre 7 godina

Najprljavija ali na kraju se očisti sve,ostane krem a šljam bude izbačen, to jest očišćen!!!!

strumfeta

pre 7 godina

Danas nam politicka scena stvarno izgleda kao partija pokera

boki

pre 7 godina

Prljava kampanja njim neće pomoći jer narod zna koga je izabrao.

Aca

pre 7 godina

Igraju prljavo,ali bojim se da je to samo pocetak. Bice jos prljavije kada saznaju ko je kandidat sns-a. Bili su na vlasti i nisu ucinili nista za Srbiju,zato i nemaju glasace.

Nena

pre 7 godina

Covek je potpuno u pravu. Jel se pitate gradjani Srbije , odakle Jeremicu toliki novac za kampanju?? Jel se pitate ko to sve finansira??

pedja

pre 7 godina

Da li će ova "osoba" ikada odgovarati za širenje panike ?!?

radmila

pre 7 godina

Zbog svoje nemoci opozicija igra prljavo i mnogo im smeta Vucicev uspeh.

Urke

pre 7 godina

U ovoj kampanji opozicija je pokazala koliko je beskrupolozna u svojim namerama da ocrni Vučića, ali joj to neće pomoći, građani će pravedno glasati na izborima.

Srbin

pre 7 godina

Jednostavniji izbori u Srbiji nisu bili. Narod bira. Da li ce glasati za sektasko demokratski geopoliticki instrument zvani Pozderac, isti taj instrument ciji nalogodavci su nas bombardovali samovoljno 99-e, rasparcali nam zemlju pocevsi od SFRJ pa do dan danas, zavadili i zavadjaju i dalje sve nase entitete i narode, otimaju sadasnju teritoriju sa tendencijama otimanja Raske i Vojvodine sve zarad formiranja svojih privatnih kapitalistickih kolonija, isti ti koji nas truju sa GMO, koji nas posipaju aluminijumom iz vazduha, koji obaraju cenu naseg radnika i niste nase proizvode zarad njihovih vestackih linijsko proizvedenih splacina i "krivih eksera", prave robove jer bi nam vazal Pozderac celoj naciji stavio bukagije preko MMF i Svetske banke porobljavajuci nas njihovim "finansijskim angazmanima i paketom mera da se nama kamatme stope povecavaju a njima smanjuju". Ili ce pak narod glasati za trenutni rezim u Srbiji, koji sve vise se udaljava od te EU i zapadnog zla a saradjuje sa istinskim i iskrenim prijateljima koji ne zaradjuju na nama i ne gaze po nasem narodu i celokupnoj sferi zivota, a to je naravno istok (Rusija, Kina i Indija).

Tatjana

pre 7 godina

Opozicija ne moze da se pomiri sa cinjenicom da ih je narod procitao.

zemunac

pre 7 godina

Премјер је обећао: несмањује ПЕНЗИЈЕ, укида ТВ предплату, мерцедес бенц у Икарбусу милиони еура ће донети, фабрика чипова у Војводини, две куле београда на води до краја 2016, ФАП несме да стане, хапсим Динкића, и да се ненабрајају више нјегова обећања и шта је испунијо од тога,НИШТА. А ни остали нису бољи само да се докопају власти.

Milinko

pre 7 godina

Poludeće tek kad vide Vučića za kandidata ima da se piše pljuje na sve strane biće smešno.

Zoran

pre 7 godina

Dobro je da se pocelo sa raskrinkavanjem lika i dela Vuka Jeremica. Covek je u svojstvu ministra spoljnih poslova unistio ministarstvo u svakom pogledu. Kadrovski ga je potpuno osakatio sa gen. Ponosem, pa sa njegovim sefom kabineta Zoranom Vujicem (covekom sa hrvatskim, spanskim i cileanskim drzavljanstvom i zavrsenim poljoprivrednim fakultetom-smer ratarstvo) koji je danas pomocnik za bezbedonosnu politiku u MSP-u (pred kojim je Dacic manji od mahovog zrnca), pa sa Borkom Stefanovicem, koji je direktno umesan u slucaj "Kovacevic" u SAD-u i nizom drugih opsenara. Finansiski je ojadio ministarstvo preko svoje kume Meri Stevanovic koju je kada je dosao na celo ministarstva postavio za sefa finansijske sluzne (a potom je poveo u NY sa sobom da je nebi ispitivali nadlezni organi). O njegovimlaznim diplomama da i negovorimo. Jednom recju nevidjeni opsenar i prevarant kakvog Srbija do sada u poslednjih pola veka nije videla.

Johan

pre 7 godina

Ovako prljavu kampanju niko nije video, ali narod zna ko je najbolji za njega i glasaće za bolji život.

bubamarica

pre 7 godina

Kampanja jeste prljava,ali ne od strane SNS !

Vulko

pre 7 godina

Mogu oni da vode koliko god hoće prljavu kampanju i da ih plaćaju stranci ipak narod je odgovoran i glasaće za kandidata SNS-a.

leka

pre 7 godina

Vucicevic mozda previse impusilno govori,ali svaka mu ovog puta bila na mestu!

Nikola

pre 7 godina

Najiskrenije sve što je rekoa Vučićević je odavno oproban metod šljama iz DOS , a na šta su se podelili u vremenu ,to me ne zanima.od DS ,preko Jankovića,Pajtića, Jovanovića, Jeremića, njihovih NVO itzv NONS, sve su to alatke kako da zaustave stvaranje pravne države u Srbiji i vrate njih navlast da nas ekonomski u potpunosti dokusure.

Nenad

pre 7 godina

A šta je drugo toj bandi i ostalo i to ne samo Jeremiću nego svima njima, nego da ogovaraju i prave smicalice.

Atum

pre 7 godina

Moraju da igraju prljavo jer nemaju drugu kartu.

djovanoic

pre 7 godina

Mogu zamisliti kako ce biti kada se bude saznao kandidat za SNS, ali dzabe im sve to kada svako normalan zna za koga je najbolje da glasa.

Karcika

pre 7 godina

Jos jedan dokaz u nizu dokaza da opoziciji nije vazan interes gradjana, nego iskljucivo licni interes i da su oni u stanju da izdaju drzavu radi obezbedjenja licne koristi.

MIlica

pre 7 godina

Znalo se to odavno, otiso da radi u inostranstvo a vratio se sa milionima da se kandiduje. Neko to debelo finansira na stetu nas gradjana Srbija al zbog samog toga ni nema podrsku vecine

Nenad

pre 7 godina

Sta ce ljudi, nemaju agruneata ,bez vizije i ideja. Pa cak i spotove kradu...Najlakse je pljuvati i prozivati coveka ,zavist je cudo a ljuska pakost i zloba nemaj ugranica.To ova kampanja i javno dokazuje. Ocekujem kandidata SNS a i debakl i fijasko svih samo prozvanih patriota , politikanata. lazova i stranih plaćenika

Dalibor

pre 7 godina

Tek će da bude prljava siguran sam u to, ali na kraju ispliva ko je kakav i prljavština i čistoća!!!!

miki

pre 7 godina

za Jankovica I Jeremica glasaju samo oni koji ne zele bolju I jaku Srbiju!

Misirac

pre 7 godina

Sve je tacno. Samo hvale Anto Visic, Kristijan Turkalj i Drazen Maravic .\n

sinisa

pre 7 godina

Narod sve vidi i sve prati i ovo je sansa da opozicija nestane sa scene jer je Srbiji nanela mnogo zla,samo moze nenormalan inadžija i placenik da glasa za kandidate takozvane opozicije....

Petar

pre 7 godina

Dali primećujete da jedna grupa uporno stavlja dislajk na svaki tekst, tako da je svugde više dislajk nego lajk.

ČITATELJKA

pre 7 godina

Gospodinu Vučićeviću od mene najiskrenije: b r a v o!

Četnik

pre 7 godina

Znaju svi oni da nemaju šanse protiv Vučića.Cilj je destabilizacija Srbije,za to su i plaćeni.Verovatno će i posle izbora nastaviti sa pljuvanjem.

haha

pre 7 godina

Mogu li ovi sns botovi da upotrebe neku drugu rec umesto prljave ili najprljavije kampanje. Toliko ste jadni i providni da to nema nigde. Sef koji vam naredjuje sta da pisete, morao bi da bude malo inteligentniji, ovako je jako providno. Znaci zapamtili smo da je ovo prljava i najprljavija kampanja, verovatno ne postoji nijedna druga rec za to....

Baki

pre 7 godina

U pravu je ovaj novinar ali Ja glasam za Jeremića za svaki slucaj

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija