• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.02.2017

12:54

KOLINDA OSUDILA napad na navijače Partizana!

Politika

KOLINDA OSUDILA napad na navijače Partizana!

Podeli vest

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović osudila je danas napad na navijače Partizana u Zagrebu, kao i svaki oblik nasilja i netrpeljivosti

U saopštenju pres službe navodi se da predsednica Hrvatske očekuje brz završetak istrage i utvrđivanje stvarnih motiva napada, kao i kažnjavanje počinitelja.

- Predsednica apeluje na suzdržavanje od komentara o motivima napada do završetka istrage da se ne bi podizale tenzije u javnosti - ističe se u saopštenju.

Grabar Kitarović osudila je premlaćivanje 18-godišnjeg azilanta u Karlovcu, huliganski napad koji se dogodio nakon košarkaške utakmice između Cedevite i Partizana, kao i vandalski čin bacanja suzavca u noćni klub.

Hrvatska policija saopštila je jutros da je privela jednu osobu koja je učestvovala u napadu huligana na navijače košarkaškog kluba Partizan, posle sinoćne utakmice Cedevite i Partizana u Zagrebu.

Iz kabineta predsednice Hrvatske saopštenje je poslato nakon što su se u medijima pojavile kritike zbog izostanka njene reakcije na incident u zagrebačkom LGBT klubu, na koji su nepoznati počinioci u nedelju oko 3.30 bacili suzavac u vreme održavanja tematske večeri.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NOLAN SMIT

pre 7 godina

NARAVNO DA ČOKOLINDA BRANI SVOJE HRVATE. TATA FRANJO A HRVATSKA MATI, ZAGREBAČKI I HUMSKI HRVATI. \n

Levcanin

pre 7 godina

Iz nacionalizma se radja sovinizam a iz sovinizma se radja ustastvo iz ustastva se radjaju ubice.

Draza

pre 7 godina

I mi cemo Kolindice osuditi batinanje dinamovih navijaca...a mozda i pronadjemo pocinioce,mada ko ce to pronaci!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija