• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

17.02.2017

14:15

GOJKOVIĆ: Žao mi je, mislila sam da poznajem Nikolića

Politika

GOJKOVIĆ: Žao mi je, mislila sam da poznajem Nikolića

Podeli vest

Funkcionerka SNS i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković navela je da je aktuelni premijer Aleksandar Vučić pokazao apsolutnu racionalnost

 


Kako je rekla za TV Prva, SNS je na sednici Predsedništva stranke imala jednog kandidata i predložila ga.

- To je predlog o kome nije bilo diskusije i neke polemike. Vučić je pokazao racionalnost time što mu nije važna toliko politička moć koju donosi premijersko mesto, nego budućnost Srbije posle predsedničkih izbora - rekla je ona.

Maja Gojković je dodala da o kandidaturi Tomislava Nikolića još ništa ne zna, jer se "Nikolić o tome ne oglašava, niti demantuje". 

- Očigledno je da je kandidatura protiv Aleksandra Vučića i SNS kao i svih ostalih stranaka koje podržavaju Vučića. Žao mi je što moram da kažem da sam mislila da poznajem Nikolića - rekla je ona. 

Kako kaže, nije se šokirala kada se pojavila informacija o Nikolićevoj kandidaturi, ali je "bilo neprijatno". 

- Aleksandar Vučić je i rekao da ne želi da priča o tračevima, ako se ispostavi kao tačno, razočaranje SNS će biti veće - dodala je ona. 

- Jednoglasno smo predlagali i glasali da to bude Vučić i razlozi za to su bili veoma razumni. Nije isto ono što se dešavalo pre pet godina, treba nam čovek koji označava stabilnost, čovek koji u svakom trenutku razmišlja o miru i to su razlozi koji su prevladali - rekla je Gojkovićeva. 

Osvrnula se i na to što je sin predsednika Radomir Nikolić podržao Vučića i rekao da je on glasao jasno kao i svi ostali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MI SMO MISLILI DA VAS POZNAJEM

pre 7 godina

SVI STE ISTI A TOMA JE SVOJ. POCISTICEMO VAS SVE SVE SVE...NEMA VISE KOALICIJA NEEEEEEEEEEEMAAAAAAAAAA

Salle

pre 7 godina

Poslednja osoba koja daje sebi za pravo da se oglasi. Moral, šta to bi?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija