• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.02.2017

23:28

POTPREDSEDNIK GO SNS JOVANOV: Jeremić kao da se kandiduje za zlatnu ribicu!

Politika

POTPREDSEDNIK GO SNS JOVANOV: Jeremić kao da se kandiduje za zlatnu ribicu!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov ocenio je da se Vuk Jeremić, "sudeći po obećanjima koja daje, pre kandiduje za zlatnu ribicu nego za predsednika Srbije"

Jovanov smatra da Jeremić nema program odnosno da mu je jedini program mržnja prema Aleksandru Vučiću i da zato, kako kaže, obećava šakom i kapom šta mu padne na pamet. 

- Pošto je optužio Vučića da je iznajmio avion, Jeremić, verovatno misli da je i Spilberg iznajmio dinosaurusa za film ''Park iz doba Jure''. Sve u svemu, svašta će on da lupi i da slaže, samo da ne kaže odakle mu pare za kampanju, ko mu ih je dao i šta traži zauzvrat- navodi Jovanov u saopštenju.



Predsednik Cirsd-a Vuk Jeremić optužio je večeras u Gornjem Milanovcu premijera Aleksandra Vučića da je zloupotrebio državne resurse za snimanje predizbornog spota u avionu Er Srbije.

Na kritike da pripada dosovskom miljeu, Jeremić odgovara da su mnogi iz Dos-a, a naročito iz G-17, sada bliski saradnici Aleksandra Vučića, poput Zorane Mihajlović.


Jeremić je rekao da se brojnim dnevnim pitanjima zamagljuje suština, a to je, po njemu, da su ovi izbori referendumsko izjašnjavanje, na kojem će, uveren je, Vučić izgubiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija