• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.02.2017

13:48

IVANOVIĆ: Ovo je samo prva faza ka slobodi - TEŽAK JE PUT, ALI JA ĆU TO DA PROĐEM!

Politika

IVANOVIĆ: Ovo je samo prva faza ka slobodi - TEŽAK JE PUT, ALI JA ĆU TO DA PROĐEM!

Podeli vest

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović, kojem je danas određjen kućni pritvor nakon što mu je sud ukinuo presudu za ratne zločine i suđenje vratio na početak, izrazio je nadu da je to "samo prva faza ka slobodi"

- Meni predstoji borba da dokažem da sam nevin i da sa ovim nemam nikakve veze. Svi oni koji me poznaju, bili Srbi ili Albanci, znaju da ja sa tim nemam veze, ali ja u to moram da ubedim sudsko veće. Težak je put, ali ja ću to da prođem - rekao je Ivanović.

Sud u Kosovskoj Mitrovici odredio je danas kućni pritvor Oliveru Ivanoviću, nakon što mu je prethodno ukinuta presuda za ratne zločine iz 1999. godine a sudjenje vrećeno na početak.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 7 godina

Izdrzices ti sigurno i imas zasto.A i tim siptarima se priblizava kraj njihovom primitivizmom.Nemozes ti sa nepismenima izici na kraj.Treba vreme i vremena da prodje da b oni uapirali da ovi njihovi ukrotitelji nece vecno da m cuvaju ledja.

nada

pre 7 godina

Napred Olivere svi znamo da nisi kriv jedini je problem sto si Srbin ali to nije greh vec cast !!!!!!!!!!!!!! U vecini slucajeva je to i dokazano ali pravda kasno stigne jer postoje lazni sudovi koji kazu " kadija te tuzi, kadija ti sudi". Istraj do kraja a onda ih tuzi za pretrpljenu patnju i bol koja ti je naneta !!!!!!!!!!!!!!!¨¨

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija