• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.02.2017

15:57

VUČIĆ: Boli me glava od duplih aršina međunarodne zajednice!

Politika

VUČIĆ: Boli me glava od duplih aršina međunarodne zajednice!

Podeli vest

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga boli glava od dvostrukih aršina međunarodne zajednice, ali da je Srbija svesna realne situacije u svetu i da mora da ima dobre odnose sa tim zemljama

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara posle sastanka sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i članom Predsedništva BiH Mladenom Ivanićem, ukazao na činjenicu da je međunarodna zajednica uvek "veoma zabrinuta kada je neko drugi kriv, ali kada niko nije kriv, onda su Srbi krivi".

- Živimo u realnom svetu, moramo da znamo kolika je njihova moć, a kolika naša. Zato i razgovaramo s njima. Moramo da ih čujemo i kada nije uvek istinito, ali moramo da imamo dobre odnose sa tim zemljama, kao i da istovremeno razumemo šta je stvarna istina - rekao je Vučić.

Vučić je istakao da politika dvostrukiih standarda mora da prestane.

Premijer je rekao da se mi sve vreme bavimo tehničkim, metodološkim, pa i tehnološkim pitanjima, ali ne i suštinom - kakvi su odnosi između Srba i Bošnjaka.

- Plašim se da su mnogo lošiji od onih kakvi bismo želeli da budu, to mogu da kažem kada se Srbije tiče - rekao je Vučić.

Nisam očekivao taj potez Izetbegovića, Nikolić možda jeste

Premijer Vučić izjavio je da nije očekivao pokretanje revizije presude Međunarodnog suda pravde po tužbi BiH protiv Srbije.

- Ako me pitate da li sam iz racionalnog ugla posmatrajući i analizirajući te stvari očekivao taj potez Bošnjaka, ne, nisam - rekao je Vučić.

On je, upitan da li je očekivao takav potez Bakira Izetbegovića, rekao da to pre mesec dana nije mogao očekivati, te dodao da predsednik Srbije Tomislav Nikolić jeste to mislio i "malo bolje anticipirao te stvari od njega".

- Verovao sam da je to pogrešan potez za odnose Bošnjaka i Srba, da nije odmeren, da nanosi štetu pre svega našim odnosima, ali da ne donosi ništa dobro ni Bošnjacima ni Srbima - rekao je Vučić.

On je upitao kakav je signal kada posle svih razgovora o izgradnji auto-puteva, pruga i boljih odnosa, stigne još jedna tužba za genocid.

Od Srbije, dodao je Vučić, niko ne može da čuje nijednu lošu reč, niti, primera radi Republici Srpskoj da napusti Sarajevo.

- Mi to ne tražimo od njih, osim da ne učine ništa čime bi urušili ustavnost i zakonitost BiH. Jedino to tražimo - rekao je Vučić.

Tanjug

Premijer je dodao da Srbija traži i od Bošnjaka da uloži istu količinu energije za očuvanje stabilnosti u regionu, i da zaborave na tvrdnje da su Srbi tvorci Aušvica ili bilo čega sličnog.

- Zaboravite na to. Zločince iz naših redova gonimo. Nemojte to da prebacujete na ceo narod i državu. Nemojte da vam to bude jedino pitanje, jer nisam siguran da je to najbolje za budućnost bošnjačkog naroda, kojem želimo sve najbolje, kao i srpskom - rekao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
cope

pre 7 godina

Zabe sto mi imamo dobru volju za dialog kad su oni usijane glave. \n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Они имају "дупле аршине"... - А ми... ДУПЛИ ИНАТ...!!

Vuk

pre 7 godina

Pa sta si ti mislio,pa zapad je jedna Velika skupina duplih morala,pa vreme je i da mi krenemo sa teorijom "zavadi pa vladaj",mala zemlja da zada velike udarce,pa ces imati i bolju ekonomiju i bolji zivotni standard,podrzava te mnogo ljudi, al je vreme da krenes ostrije prema svima,duzan si svom napacenom narodu,zapamti Putin se nece roditi u sledecem veku a niti ce mo mi ziveti vecno,pozdrav za buduceg presednika kaze ti jedan mali covek!

Branka

pre 7 godina

Ja mislim da je ovo jedini politicar kod nas koji je u poslednjih 20 godina izjavio ovako nesto.

Jokoko

pre 7 godina

Medjunarodna zajednica je uvek imala dvostruke aršine ali Srbija je zemlja koja poštuje druge i svima želi dobrobit.

DJovan

pre 7 godina

BAKIROVA REVIZIJA: Ne znam šta reći više za nas SRBE; naivni je lagana I lepuškasta reč, I ne vredi je vise koristiti, jar ako smo toliko naivni, onda je to već granica, koja prelazi u glupost, kako? Jednostavno samo ako malo možemo da mislimo, oprostite SRBI BRAĆO, ali verovati da je DAHIJA BAKIR osmislio I uradio tužbu za reviziju presude SRBIJI za genocide, nije naiva, već glupost jedna od mnogih naših gluposti. Što bosabski SRBI veruju, da će tužba biti odbijena, to ni po muke, ali što veruju oni sa ČELA SRBIJE iz NEMANJINE, to je tragično, kome to verujete: VLADO SRBIJE, PREMIJERU, MINISTRI I svi drugi političari i analitičari politički, HAGU, BRISELU, STRAZBURU, ili REVOLVERAŠIMA IZ AMERIKE, zar njima u koje pod svakodnevnim okolnostima nemate poverenje, ili je možda ovako lakše za VAS, LINIJOM LAKŠEG OTPORA, a kraj će biti na našu štetu. Zar VI verujete da je DAHIJA BAKIR to uradio bez podrške podlih Engleza, servilnih Francuza i Američkih REVOLVERAŠA, koji samo sebi nameštaju METU.Jeste li već zaboravili šta su nam hteli ti ~naši prijatelji~ kako se oslovljavaju kod nas svaki dan, uraditi prošlog leta, da nije bili BRAĆE NAŠE RUSA, zar mislite da su oni odustali od svoje ZLE NAMERE i da neče pokušati na sve moguće načime da smišljeno ZLO sprovedu u delo, a ovo je jedan od mogućih načina. Ovde nam BRAĆA RUSI ne moge pomoći, isto je bilo sa bombardovanjem, kad su zaobišli SAVET Bezbednosti i ostvarili svoj cilj. Nema na ZAPADU pravde i Prava, za onoga za koga su ONI drugačije odredili, a ti smo Mi. Vi mislite da će oni pristati da nose minus, koji su letos dobili od naše brace RUSA, NEČE i dabogda svi Vi bili u pravu, a ne ja i neka me u to ime ispljuju svi čitaoco INFORMERA, ako ne budem u pravu, jer to je lakše podneti, nego da se ostvari namera ZLOČINAČKA, E-Ustaško - Naci- Revolverašk BANDE.

Vladimir

pre 7 godina

Razumevanje toga bi nam puno olakšalo život, a istorija bi nam bila manje bolna... Mi smo se uvek nalazili na "dodirnoj taçki" tri velika carstva i imperija, i nikada nismo znali da procenimo svoj interes u postupcima i dešavanji kojih smo i sami bili akteri... Naša najveća zabluda je što smo uvek brinuli o teritorijama, ne o ljudima, i stvorili smo sebi iracionalni mit o "državi" za koju niko od nas ne zna ni šta je, ni ko je ta država za koju dadosmo sve što imamo... Tako smo uništili osećaj za društvo, za ljude, i za moral, a sve to pretvorili u vekovnu čežnju za teritorijama i "državom", propustivši i time i davno prisutno saznanje savremenog sveta da se već dugo vremena ne ratuje za teritorije... Na žalost, mi svoju nacionalnu strategiju nismo promenili još od balkanskih ratova u želji da stvorimo društvo na temeljima prošlosti, a ne budućnosti...

Nina

pre 7 godina

Uglavnom ako ne potpuno sve ste u pravu. Zapadu je vazno da se non-stop ponavlja genocid I dovodi u vezu sa Srbima I Srbijom. Zapad je kao neki manijaci koji su fini pred narodom a kriju se u mraku da presretnu svoju zrtvu. Tako I zapadne drzave se prave da su prijatelji, pricaju jedno a samo cekaju priliku "mrak" da udare noz u ledja. A poturice imaju neverovatnu mrznju pa su se ponizili zapadnjacima I dobrovoljno rade sve najnize I najprljavije radnje nebi li zadovoljili svoj nagon mrznje. Zapa postize mnogo toga preko takvih sluga svugde po svetu. Ali, novi svetski poredak nastaje I nadajmo se da ce Srbija uspeti da prezivi I doceka movi poredak.

bubamarica

pre 7 godina

Vucicu ti si inteligentan covek i svi biramo tebe za predsednika

Kinez

pre 7 godina

Svima nama je dosta toga, ali upravo tako, moramo sa istim saradjivati i unapredjivati saradnju.

Dare

pre 7 godina

Dobro je da imamo nekoga ko je svestan i pribran u ovim situacijama!

BAD BOY

pre 7 godina

Samo pametno i strpljivo...Sto je brzo to je kuso kako kaze nas narod.Docekacemo mi nasih 5 minuta slave i pokazati da smo jaki i da ne mogu sa nama da se igraju kao sto su to mogli pre ove vlasti.

Vlada

pre 7 godina

Vučić je objektivan i teško je održati ok odnose sa tako licemernim predstavnicima moćnih država i EU. Njemu uspeva i treba ga podržati!

sg

pre 7 godina

Naravno da ga boli, koliko iskreno radi na miru, trazi fer podrsku, a dobija samo motkom po ledjima. Niko ne moze biti imun na takve stvari samo se postavlja pitanje koliko je ko spreman da prima takve udarce.

ogac

pre 7 godina

Ako je neko dao sve od sebe da bi svet bi zadovoljan to je nasa vlada i nije fer da budu tako rigidni prema nama !!!

bucko

pre 7 godina

Mnogo je nepravedno sto traze krivce i zlocince medju Srbima,a neki drugi slobodno setaju.

Aleksandar

pre 7 godina

Zao mi je syto se vracamo u proslost.Dosta je bilo rata ,bolje da se okrenemo buducnosti i gradimo dobre susedske odnose.

nevena

pre 7 godina

Ne treba dozvoliti drugima da se mesaju u nase odnose i da ga unazadjuju!

sladjana

pre 7 godina

Svaka čast Vučiću na svemu što je rekao!!

Nikola

pre 7 godina

Ostacemo u dobrim odnosima sa svima,bez obzira na sve

Prečac

pre 7 godina

Međunarodna zajednica treba da odustane od dvostrukih standarda i prestane za sve da krivi Srbe i Srbiju a druge samo da blago opominje.

Marina

pre 7 godina

Izetbegović bi da zavadi narode ali to mu neće proći.

Ana

pre 7 godina

Srbija,kao mala ali vazna drzava,mora da ima prijateljske odnose sa svima.

Miloš

pre 7 godina

Moraju se odrzavati dobri odnosi za nase sigurno sutra.

Vladimir

pre 7 godina

Koliko godda je Izetbegović uradio glupost ,toliko mi još više smeta naš šljam među pojedinim novinarima i političarima,koji će se kao po direktivi svrstati na stranu protiv svoje zemlje.

Zivko

pre 7 godina

Bravo Vucicu-Genije 21-og veka sto ste izjavili da medjunarodna zajednica ima duple arsine i da im neverujete ali da cete uvek zastititi srbe.Mgerini i EU sledece nedelje ce otvoriti poglavlja 20 i 26 ali sustina je u tome sto ce Mogerini traziti(da Vam drzi lekcije) vecu slobodu nezavisnih medija,Imigracija,deblokada Vlade za korupciju,itd ali nezaboravite da je Mogerini produzena ruka Sorosa i prethodne USA administracije i da je sve to najvise upereno protiv Vas a i podrska Jeremicu,Jankovicu itd jer EU koristi samo sangarepu protiv Srbije i Vas.

Miloš

pre 7 godina

Međunarodna zajednica će morati da zauzme jasan stav!

Milojko

pre 7 godina

EU gleda samo gde ce da izvuce korist! Mi se trudimo a oni nama noz u ledja!

Rada

pre 7 godina

Ne znam sta je Srbija svima toliko zgresila da su svi protiv nas??

Aleksa

pre 7 godina

Kada je Srbija u pitanju uvek su imali dvostruke standarde...

Mirka

pre 7 godina

Uzasno je kada i drugi nemaju osecaj za to da treba da se ujedinimo i radimo za dobrobit naroda.

Dara

pre 7 godina

Mi znamo sta je istina ali moramo da odrzimo dobre odnose.

Sanja

pre 7 godina

Opet je Vučić pokazao kako se Srbija pored svega zalaže za mir i stabilnost u regionu i da je spremna da prva pruži ruku pomirenja.

Laki

pre 7 godina

Jedina osoba koja ima hrabrosti da kaze medjunarodnoj zajednici istinu u oci.

Sandra

pre 7 godina

Ovo su ljudi koji mogu mnogo da urade za Srbiju. Nadam se i da hoce. Moramo da mislimo na napredak nase drzave i moramo da je razvijamo na svim poljima ako mislimo da uspemo.

nenad

pre 7 godina

Vucic je pravi covek za ovu zemlju.Jedini i pravi.Skidam kapu premijeru Vucicu.

Kancika

pre 7 godina

Svaka cast Vucicu koji ne prestaje da se trudi pored tolikog spoticanja koje mu se namece.

nani

pre 7 godina

Srbija je uvek i imala dobre odnose sa svima tako će i ostati ubuduće!!!

Koki

pre 7 godina

Od Izetbegovića očekivati neočekivano jer je protiv sopstvene države a kako onda da ne bude protiv Srbije?!

Lord

pre 7 godina

Na zalost ne misle nam nista dobro. Samo ucenjuju i zahtevaju.

boki

pre 7 godina

Ništa neće doprineti da se reši nego će još više zamrsiti.

Mara

pre 7 godina

Realno trebamo i moramo da odrzavamo dobre odnose.

Davor

pre 7 godina

Sve nas boli glava, ali ništa ne možemo da preduzmemo po tom pitanju. Nikad nisu bili naklonjeni nama.

Verica

pre 7 godina

Pravo ima Vučić. Najvažnije je pitanje odnosa između Srba i Bošnjaka. Ako su odnosi odlični, onda i političari koji ih vode ne bi povlačili drastične poteze kao što je revizija pred MSP.

Marjan

pre 7 godina

Prvi naš šremijer i političar uopšte koji je imao smelosti ovako nešto da izjavi, iako je više nego očigledna pristrasnost mrđunarodne zajednice.

mare

pre 7 godina

Манимо се ми света, дајте да решимо проблеме код нас у кући, дворишту, региону, не требају нама заједнице, ми да смо сложни били би заједница свима за пример.

ole

pre 7 godina

Srbija je uvek bila za mir, za stabilnost cemo se boriti

Zika

pre 7 godina

Vala, svima nam je muka od toga, ako ce ti biti lakse.

Mirjana

pre 7 godina

Moramo imati dobre odnose sa svima i Srbija se uvek zalaze za mir i stabilnost!

omar

pre 7 godina

Ocigledno da ima ne dvostrukih arsina vec petostrukih ali mi moramo ipak negovati dobre odnose sa tim zemljama.

Kiki

pre 7 godina

Ovo je poslednja u nizu stavki koja nama ide na stetu I mislim da vise niko ne sumnja da nam nisu naklonjeni

Auraris

pre 7 godina

Vučić je u pravu svi imaju duple standarde i uvek je Srbija glavni krivac!

Ika

pre 7 godina

Srbija se bori za dobre odnose, to nam je cilj, sa svima da budemo u korektnim odnosima.

Viza

pre 7 godina

Zapad je uvek imao dvostruke aršine medjutim Srbija se uvek zalaže za dobre odnose sa svim zemljama.

jelena

pre 7 godina

Mudar i hrabar covek koji zna sta hoce i ima cilj pred sobom. Samo napred.

Dimitrije

pre 7 godina

Ne znam cime smo zasluzili takvo ponasanje medjunarodne zajednice.

Vukan

pre 7 godina

Nije jedini ali nažalost tako je... Vratiće im se to jednog dana i to duplo.

Magdalena

pre 7 godina

Od Srbije i srpske vlasti se ne može čuti nijedna loša reč na račun komšija.

Posmatrac

pre 7 godina

Bitno je da svaki covek probudi svoju svest, svesno aktivira svoje unikatne predispozicije i znanja - jer u vremenu smo kada nastupa potpuna integracija ljudi, znanja - u ovom vremenu drasticnih zaokreta U morfoloskom polju se nalazi kompletna memorija naroda, sve sto je u potsvesti, zlocini iz proslosti sve je zapisano - potrebno je ciscenje i isceliti rane.Oprastanje.Zemlje regiona su krenule putem saradnje, oprastanja jer smo svi mi potrebni jedni drugima. Ali umesali su se oni koji nam u ponedeljak salju svoju perjanicu iz Brisela. Mir, razumevanje, mudrost su prioriteti nama na ovim prostprima ali ne i njima. Vreme prevazidjene politike je na isteku u Evropi ( celoj planeti ). Strpljen spasen. Srbija ce biti zemlja koja ce pokazati svetu da je politickim i finansijskim manipulacijama zapadnih institucija - dosao kraj. Diplomatski. Uz osmeh. Brzo ce doci vreme kada ce Srbija biti primer ostalim zemljama pa cak i onima u EU. Velika podrska Srbiji uskoro stize iz Kine naravno i iz Rusije.

paramonte

pre 7 godina

Uvek su postojali dvostruki kriterijumi ali to nije politika buducnosti,Srbija se mnogo trudila da bude u dobrim odnosima sa svima i nikoga nije dirala.

Mica

pre 7 godina

Neocekivano od BIH ali hvala im sto sad znamo kakvi su

ivan

pre 7 godina

Kakva medjunarodna zajednica, oni samo gledaju interes i kako nekoga da iskoriste. Mi vodimo dobru politiku!

boki

pre 7 godina

Samo mir može doneti dobro celom regionu ali ga svi moraju želeti.

emililja

pre 7 godina

Medjunarodna zajednica je nezasita, i uvek ce iznova i iznova nesto traziti.

aleksandra60

pre 7 godina

Nas premijer od Medjunarodne zajednice ne ocekuje nista sem da ostave Srbiju na miru i ne krive je vise za sva zlodela koja su se dogodila u proslosti.

Rasa

pre 7 godina

Međunarodna zajednica namerno ne reaguje na stvari koje se malo malo pa dešavaju Srbiji.

Mina

pre 7 godina

Mora da postoji volja obe strane kako bi se sacuvali zdravi bilateralni odnosi. Srbija nikada nije inicirala probleme.

Bole

pre 7 godina

Samo sloga Srbina spasava. S obzirom na neregularnost zahteva i ugled Srbije, nadam se da revizija neće biti prihvaćena.

Bole

pre 7 godina

Srbija je postala lider u regionu, što Izetbegoviću, očigledno, smeta. Ne može više da računa na sažaljenje međunarodne zajednice.

Dobrila

pre 7 godina

Pregovori su sami po sebi teski i mucni, jos kad moras razgovarati sa onima koji jedno pricaju, drugo misle, trece rade, za to stvarno treba imati zivaca..

mala

pre 7 godina

Srbija treba da se drzi svoje politike, a to je politika mira i stabilnost, celog regiona.

mala

pre 7 godina

Vucic je u pravu,i moramo postovati nase ciljeve!

sinisa

pre 7 godina

Vucicu nista vise nije ni realno ni normalno sto nam zapad nudi,okani se zapada nista nam dobro ne misli nikakve koristi mi od njih necemo imati.Mi smo pravoslavna postena drzava i oni ne zele pravoslavce.Oni nas ne razlikuju od Rusa zato ce uvek nas ganjati.Shvatite to jednom.

Hamza Šaljić

pre 7 godina

Prosto ne mogu da verujem da Međunarodna zajednica ovako gleda na bahato ponašanje Bakira Izetbegovića.

teo

pre 7 godina

Ovo je nesto neocekivano za Srbiju, niko se nije nadao da bi do ovoga moglo doci, nije trebala da dodje do revizije. Proslost se sada ne moze promeniti i ne treba se vracati unazad.

Fiko Halimić

pre 7 godina

Meni se čini da Međunarodna zajednica želi da se odnosi Srbije i BiH dovedu na nivo koji je bio pre 25. godina i to nije dobro.

Dragan

pre 7 godina

Izetbegovic je od svega sa ovom tuzbom uradio jedino to da pokrene malo bola u glavi jer se pored svih problema i obaveza sad se mora i oko ove tuzbe nase vlasti da brinu

loki

pre 7 godina

Međunarodna zajednica očito nije realna. Nama uvek zapinju nogu.

Hedona

pre 7 godina

Potrebno je da Bekir Izetbegović povuče tužbu protiv Srbije, ako misli da se Srbija i BiH budu u miru i stabilnosti, a to bi značilo i više stranih investicija,koji bi uticali na ekonomski prosperitet celog Balkana. Jako je važno da Srbi imaju vlast kakvu zaslužuju koja im ne preti o glavama. Bakir Izetbegović preti Srbima u BiH. Zbog toga je potrebno povući tužbu protiv Srbije.

dusica

pre 7 godina

Srbija je svesna realne situacije u svetu ali isto dobro zna da mora imati dobre odnose sa tim zemljama.

Rad

pre 7 godina

Medjunarodna zajednica prema srbiji se ponasa dvolicno jer prema njoj jednu prica prica a kad se sastane sa drugom stranom i medjusobno onda pricaju protiv nje.

milisav

pre 7 godina

Dugoročno će se videti ko je u pravu ali treba izdržati nepravdu.

Najbolja

pre 7 godina

Mi smo isti narod i Srbija će dati podršku Republici Srpskoj i srpskom narodu bezgraničnu i svaku potrebnu, odnosi dve zemlje su vraćeni unazad i tu je sve vise nego jasno. Očigledno je da neki ljudi žive u proslosti i od nje pokušavaju da žive kao što je prvi među takvima Bakir Izetbegović! Na žalost i ovo malo poverenja koje su Srbija i BiH uspele da izgrade kroz razgovore očigledno nema više. Bez obzira cilj sa BiH je i dalje očuvanje mira i stabilnosti a o dvostrukim aršinima međunarodne zajednice vrlo dobro znamo! .

Dana

pre 7 godina

Dvostrukih arsina ce uvek biti ali sigurna sam I uzdam se u premijerovu mudrost da ce savladati save prepreke I konacno doc I do cilja Ekonomski stabilne i jake Srbije.

Branko

pre 7 godina

Svaka čast Vučiću. Neka vide BiH i ostali da ih se neplašimo.

Boskic

pre 7 godina

Vucic dobro zonglira imajuci u vidu sta nam za neke stvari radi EU i jos neki.

Sumadinac

pre 7 godina

Sad da sam na Vucicevom mestu jabih trazijo od Rusije da insistiraju od mecunarodnog suda dase izvrse ponovne autopcije u grobovima Srebrenice dase dolazi ciji zivoti leze u tim grobnicama. Dali leze toliki Bosnjaci ili Srbi koji nikada nisu pronaceni.

saveta

pre 7 godina

imaš loše savetnike za spoljnu politiku.sve je gore nego što je bilo.ili šalji nekog oštrijeg od tebe,jer se načisto obrukasmo.

Zivko

pre 7 godina

Vucic-Genije 21-og veka dobro zna da je EU produzena ruka Sorosa i prethodne garniture na Zapadu i da je njihov jedini cilj da rade protiv njega zajedno sa njihovim stranim i domacim tajkunima(Tadic,Pajtic,Zivkovic,Sutanovac,Djilas,i sve opozicione stranke jer bi hteli ponovo da pljackaju Srbiju a dosta su je pljackali od 2000 do 2012 ali sada im Vucic to onemogucava i danas sam slusao i gledao Pravac i Bogoljub Karic je izuzetno dobro prognozirao sta treba da radi u Srbiji i da Srbija sa Vucicem i SNS i Koalicionim partnerima ce izvuci Srbiju iz siromastva.

smb

pre 7 godina

popij tabletu i nastavi da radis. mislis da mi tvoj narod to ne zna? mislis da je onima koji u njihovim zemljama rade lako medju njima i da zive i da ih gledaju ceo dan. mora se mnogo sto sta kad nema vise drzavne industrije. oni podizu proizvodnju, zaposljavaju, nase nam nije bilo dobro... imas toliko ljudi koji gledaju u tebe i cekaju penziju... cuti, trpi i nastavi. nismo mi ni malo naivni, mislis da to ne znamo. narod te podrzava, znamo da je tesko. za srbiju, sam si rekao, za tvoj narod. jer ipak svako zna, cak i svi njihovi bedni placeni pomagaci kakvi su. a ovi iz bosne neka se malo "uznu u pamet" i malo sami da razmisljaju ne samo da cekaju na srbiju. pozdrav.

mima

pre 7 godina

Brani interes nase zemlje uspesno. i Hvala mu na tome

ratko

pre 7 godina

gospodine vucicu.netreba da vas boli glava od duplih arsina.u danasnjem svetu tr nesto posteno eba biti flexibilan hrabar i mudar.mislis da sa tvojim postenjem mozes nesto uspeti,tesko je u danasnjem svetu postici i dobiti pravedno resenje.javna je tajna da mnogi placenici vrsljaju po srbiji,kaljajuci ugled srbije i omalozavati sve sto vi postignete sve dok to ne resite,necete nista postici,svaki izdajnik svoje zemlje treba krivicno biti gonjen.nekoliko godina stoji na tapeti formiranje srpskih opstina na kosovu a vi dalje pregovarate.nema pregovora dok se to ne resi.ako vas jednom neko prevari ,desice se opet i opet i vise puta.dignite glas za povampireno ustastvo u hrvatskoj,ima i nacina,tuzbom u strazburu,neka svet cuje o cemu se tu radi.mnogo toga ima moglo bi se dugo pisati.pohapsiti sve koji su unistili zemlju i oduzeti imovinu i krivicno goniti,zar ce svi ostati nekaznjeni.dovoljno je koristiti saznanja gospodina i patriotu ove zemlje,dragana vucicevica,za svako delo argumentovano dokaze.niko ga ne slusa,gde su istrazni organi sudije,ko krije ubistvo za koga je osumnjacen sasa jankovic,ko krije ubice gardista,i jos mnogo toga.puno toga treba da resite gospodine vucicu,pa vas nece boleti glava

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija