• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

23.02.2017

18:43

(FOTO) BRATISLAV GAŠIĆ U "INSPEKCIJI": Celi Kruševac, veliko gradilište!

Politika

(FOTO) BRATISLAV GAŠIĆ U "INSPEKCIJI": Celi Kruševac, veliko gradilište!

Podeli vest

Gradnja fabrike Krombert Šubert zu Kruševcu počeće 1. marta,a Lidla 1. aprila,rekao je Bratislav Gašić Član Predsedništva SNS Bratislav Gašić, koji je ,,zadužen,, za alarmiranje članstva partije pred naredne izbore, obišao je sa predstavnicioma Kruševca infrastrukturne radove na teritoriji ovog grada

Prva lokacija obilaska bila je Kosovska ulica (kod Dečijeg dispanzera), gde su pre tri dana  započeti radovi na izgradnji kružnog toka. Sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada, vrednost investicije je oko 14,5 miliona dinara, rok za završetak je 60 radnih dana, a izvođač radova preduzeće "Kruševacput".

U Slatinskoj ulici (naselje Rasadnik - pored Buvljaka) započeti su radovi na sređivanju trotoara i kolovoza (oko 200 metara), kao i završetak trotoara u Jadarskoj i Niškoj ulici, dva terena za male sportove i postavljanje fontane ispred Doma zdravlja u ovom naselju.

Radojica Barjaktarević

 Vrednost investicija je oko 15 miliona dinara, a izvođač radova preduzeće "Kruševacput" . Ovo je bila i prilika da se sa građanima ove mesne zajednice razgovara o dosad urađenom, kao i da se sagledaju najhitnije potrebe koje bi se odradile u narednom periodu.

Takođe, započeli su radovi i u naseljenom mestu Dedina. Radiće se ulice Slavka Ristića (kompletna rekonstrukcija i asfaltiranje) i Mihajla Pupina. Dužina je oko 2750 metara, a vrednost radova oko 27,5 miliona dinara - investitor JP "PutevI Srbije" a izvođač radova preduzeće "Kruševacput".

Radojica Barjaktarević

Meštani ove mesne zajednice izrazili su zadovoljstvo što će u narednih 60-tak radnih dana dobiti dva kapitalna infrastrukturna objekta.

Zadnja lokacija današnjeg obilaska bila je Norveška ulica u Parunovcu koja je, kako je i obećano pre zime, kompletno nasuta. Nakon završetka projekta i obezbeđivanje sredstava krenuće se i u njeno trajno sređivanje. U ovoj mesnoj zajednici uradiće se i ulica Braće Spasić.

- Krećemo prvog marta sa izgradnjom fabrike Krombert Šubert. Kreće i Lidl prvog aprila – rekao je Bratislav Gašić danas u Kruševcu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija