• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Jovanović - M. Dobromirović

23.02.2017

19:29

PA NIJE VALJDA I TRAMP ŠIPTAR?! Lider SAD se slikao sa šiptarskim ekstremistom koji poziva na rat protiv Srba!

Politika

PA NIJE VALJDA I TRAMP ŠIPTAR?! Lider SAD se slikao sa šiptarskim ekstremistom koji poziva na rat protiv Srba!

Podeli vest

Američki predsednik Donald Tramp slikao se sa predsednikom skupštine lažne države Kosovo i Kadrijem Veseljijem, koji otvoreno poziva na rat protiv Srba

Predsednik SAD Donald Tramp napravio je juče neviđeni skandal pošto se u Vašingtonu sreo i fotografisao sa Kadrijem Veseljijem, predsednikom skupštine lažne države Kosovo i najgorim ekstremistom koji otvoreno poziva na rat protiv Srba!

Veselji, inače bivši šef Tačijeve obaveštajne službe, brže-bolje se pohvalio ovim susretom i na društvenim mrežama objavio zajedničku fotografiju, uz komentar da je od Trampa dobio "punu podršku za Kosovo"!?!

Izražavam duboku zahvalnost predsedniku Donaldu Trampu za podršku Kosovu. Blagosloveni smo savezom naša dva naroda i podrškom SAD. Ovaj sastanak je potvrdio moje poverenje u večni savez Amerike i Kosova, napisao je Veselji na društvenim mrežama.

Velika sramota

Milovan Drecun, predsednik Odbora za KiM, ističe da je velika sramota to što se lider SAD fotografisao sa osvedočenim zločincem i ubicom.

 

 

- Čini se da je Tramp nedovoljno informisan, čim se slikao s brutalnim ratnim zločincem, šefom ilegalne obaveštajne službe Hašima Tačija koja je likvidirala ne samo Srbe, već i neposlušne Albance. Trampovi saradnici bi trebalo da upoznaju svog predsednika sa knjigom "Organizovani kriminal na Kosovu", u kojoj su Tači i Veselji raskrinkani kao najgori kriminalci i ubice. Da li ova fotografija onda znači da Bela kuća podržava sve te užasne zločine?! - pita Drecun.

Bivši šef VBA Momir Stojanović tvrdi da je Veselji ključni čovek obaveštajnog sistema Albanije na Kosovu.

 

 

- Njegova uloga je da nadzire ponašanje albanskih lidera i da održava kontaate sa strukturama država koje priznaju nezavisnost Kosova. Kao član OVK, neposredno pre NATO agresije na Srbiju, zajedno sa Tačijem i Haradinajem ubačen je u Prištinu. Vrlo je blizak CIA i zato njegovu izjavu možemo posmatrati kao signal obaveštajno-bezbednosnog sektora SAD koji je sve vreme podržavao Kosovo. Ostaje da se vidi, ipak, koliko je to zvaničan stav Vašingtona - naglašava Stojanović.

Sasvim očekivano

Politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da smo to mogli da očekujemo od Trampove administracije.

- Ne treba očekivati da će SAD napraviti diskontinuitet u odnosu na prethodnu politiku. Ipak, dovoljno je da ne budu više uz Albance na aktivan način, da se ne bore i ne lobiraju za njih kao što su nekad radili. Pravi test biće kada vidimo da li će Vašington, kao i prošli put, lobirati za ulazak Kosova u Unesko. Ukoliko to ne učini, treba da budemo jako zadovoljni - objašnjava Anđelković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dara

pre 7 godina

Tramp je biznismen i njega iteresu je samo profit, ko da vise njegov je prijatelj.

carDusanSilni

pre 7 godina

Siptari su postali sjajni u lobiranju....pitanje je sta rade do sada nasi predstavnici vlasti?Zasto se vec nisu sreli sa Trampom?Zasto mi nismo ispricali pravu istinu o svemu?..opet kasnimo,i opet nam je neko drugi kriv...Ali,mozda i ne mozemo sve,ako smo okrenuti Rusiji u svakom pogledu,na zapad mozemo momentalno da zaboravimo,i tak cemo da gledamo ovakve slike..

marko

pre 7 godina

Nije ali bice. Srbi nikad da prihvate da jedino Putin na svetu nece nikad biti siptar. Ceo zapad su siptari i to oni najgori. Tramp je u procesu siptarizacije hteo on to ili ne. Kuvaju ga u siptarskom loncu kao zabu, na tihoj vatri.

nada

pre 7 godina

Ja ne verujem u ovu sliku ! Sto bi se Tramp slikao sa njim ? A sta ako je to jos jedna siptarska provokacija ? Kada je slika nastala ?

acaa

pre 7 godina

A sto se ne slika kraj Putina ili Jingpinga? Kupljena Ljubav ne traje dugo. \n

Aleks

pre 7 godina

Kažu da je bio Srbin i da se zvao Dobrivoje Trampović! A sada mi je nešto sumljiv, možda se zove Donalji Trampići!

Alex

pre 7 godina

Sto ste ci smesni prvo dte dizali Trumpa u nebesa, Trumpe Srbine itd itd a sada kada se sluka sa siptarima ste razocarani? Zasto to radite? Razumem tiraz itd ali amerika je amerika samo interes radi nista vise... i sem toga kako su siptari nasli put do Trumpa? Platili su par miliona dolara za to slikanje i sada senace po medijima kako je Trump njihov...a on verovatno ni ne zna sa kime se slikao a i da zna boli ga ona stvar.... zasto nije neki srpski politicar nasao put do trampa d ase slika? Verovatno im je bilo puno platiti za slikanje dok siptarima nikad nije puno za njihovu stvar

zozon

pre 7 godina

очигледна фотомонтажа, не треба се превише узбуђивати због овога ал да треба да се више ради у дипломатији ТРЕБА. и наравно наше безбедоносне службе би требало више да се позабаве са тим олошем са КиМ и доле а Богами и у Србији јер се овде шетају колико видим као по својој кући!!! ово нам је упозорење а и за наук.

Senka

pre 7 godina

U Americi, kao i u zapadnoevropskim zemljama, uvek su u pravu oni, koji imaju novac. Sve i svako ima svoju cenu. To će se potvrditi i kad Francuzi oslobode Haradinaja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija