• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.02.2017

09:53

PDP: Ivanić ponovo kandidat za Predsedništvo BiH

Politika

PDP: Ivanić ponovo kandidat za Predsedništvo BiH

Podeli vest

Aktuelni predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić ponovo će biti kandidat za člana kolektivnog šefa države iz Republike Srpske, stav je Saveza za promjene, pišu banjalučke Nezavisne novine

To je ovom dnevniku potvrđeno iz PDP, a kao objašnjenje se navodi da je ovo najbolji odgovor na glasine o navodnom početku raspada tog saveza zbog svađe Ivanića sa šefom SDS Vukotom Govedaricom.

- Notorne su gluposti da PDP šuruje sa SNSD-om, jer to nije moguće dok je ova garnitura SNSD-a na čelu zbog potpuno suprotnih pogleda na borbu protiv kriminala i korupcije - rekao je izvor lista blizak PDP-u.

Prema istom izvoru svi su svesni da će Savez ponovo ići sa zajedničkim kandidatima, a Ivanić je, kako se navodi, već izvestan izbor za Predsedništvo BiH, dok SDS treba da da svog kandidata za predsednika Republike Srpske.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija