• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.02.2017

16:13

JOVIČIĆ održao predavanje studentima na konferenciji "Zlatibor Open"

Politika

JOVIČIĆ održao predavanje studentima na konferenciji "Zlatibor Open"

Podeli vest

U okviru studentske političke konferencije "Zlatibor Open" predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić zajedno sa predsednicima opština Sokobanja i Gornji Milanovac, Isidorem Krstićem i Dejanom Kovačevićem održao je predavanje studentima Fakultete političkih nauka na temu "Vlast i ingerencije na lokalnom nivou"

Pred oko 250 sudenata Jovičić, Krstić i Kovačević objasnili su rad i funkcionisanje gradskih opština i lokalnih samouprava. 

- Velika je čast ali i velika odgovornost biti ovde danas sa vama jer vi ste najbolje što Srbija danas ima, vi ste budućnost. Zato vas molim da danas budete krajnje otvoreni i da sva svoja zapažanja ali i dileme podelite samnom, ja volim da čujem najbolje i trudim se ceo život da učim od najboljih - poručio je studentima Jovičić.

On je istakao da je preuzimajući funkciju predsednika najveće beogradske opštine imao dilemu da li je to što je najmlađi predsednik opštine u Srbiji prednost ili mana. 

- Sada, devet meseci po stupanju na dužnost siguran sam da je to prednost i da mladost nosi sa sobom i energiju i entuzijazam ali i odgovornost, baš zbog toga što će oni koji neće ili nemogu da vas isprate reći: ma on ili ona je mlad, šta on zna? Neka Vas to nikada ne obeshrabri, naprotiv neka vam bude motivacija da bolje i više radite, a vaši rezultati će sve demantovati umesto vas - rekao je Jovičić. 

Predsednici opština Sokobanja i Gornji Milanovac Isidor Krstić i Dejan Kovačević, govorili su o ingirencijama lokalne samouprave i saradnji sa ministarstvima, ali i o problemima sa kojima se susreću u ulozi prve instance kojoj se gradjani obraćaju. 

Zlatibor Open 2017 je treća konferencija Studntske unije Fakulteta političkih nauka o ekonomskim i političkim dešavanjima koja okuplja studente  iz Srbije i regiona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija