• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.03.2017

09:11

NOVO PREDIZBORNO LUDILO! NATO Vuk Jeremić u koaliciji sa NATO Čankom!

Politika

NOVO PREDIZBORNO LUDILO! NATO Vuk Jeremić u koaliciji sa NATO Čankom!

Podeli vest

NATO-dosovski kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić očigledno ne bira sredstva da bi se dokopao vlasti! Najnoviji hit NATO opozicione predizborne sapunice, prepune svađa, prozivki i međusobnih podmetačina je Jeremićeva koalicija sa liderom LSV Nenadom Čankom!!!

Čanak se kasno sinoć pohvalio na Tviteru da je razgovarao sa Jeremićem, a onda brže-bolje zakukao da neće moći da pobede Aleksandra Vučića, jer nisu svi zajedno:

- Razgovarao sa VJ. Kako da pobedimo AV ako nisu svi tu?

 

 

Čanak, međutim nije objasnio na koje sve je mislio, a koji bi njemu i NATO Vuku obezbedili pobedu protiv Vučića.

Da li je mislio na Sašu Radulovića koji pljuje celu dosovsku opoziciju, uključujući i Jeremića za koga tvrdi da ne može da dobije na izborima u Srbiji jer je napola musliman.

Ili je mislio na Dragana Šutanovca, koji podržava drugog dosovskog kandidata Sašu Jankovića, dok mu pola stranke obožava Jeremića.

Možda računa na svog kolegu iz poslaničkog kluba u Skupštini Srbije Čedu Jovanovića, koji Vuka očima ne može da vidi, a u parlamentu zajedno nastupa sa poslanicima SDA Sandžaka, čiji lider Sulejman Ugljanin hvali Hašima Tačija i nezavisno Kosovo.

Verovatno je u razmišljanju pošao od svega onog što njega deklarisanog vojvođanskog autonomaša povezuje sa NATO patriotom Vukom Jeremićem.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusan

pre 7 godina

Ako ova dvojica izmu i malo vlasti ,mi kao narod treba da se zapitamo GDE NAM JE PAMET.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija