• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.03.2017

17:37

ZORANA: Janković, Jeremić i Obradović planiraju da prekroje izbornu volju građana!

Politika

ZORANA: Janković, Jeremić i Obradović planiraju da prekroje izbornu volju građana!

Podeli vest

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da se iz zajedničkog saopštenja opozicionih kandidata za predsednika o izbornoj krađi vidi da planiraju da "prekroje izbornu volju građana"

- Kada predsednički kandidati stranka okupljenih oko Demokratske stranke bez ijedne činjenice unapred govore o izbornoj krađi oni po svoj prilici planiraju i novi noćni upad u Republičku izbornu komisiju, kako bi pokušali da prekroje izbornu volju građana - saopštila je Mihajlović povodom zajedničke izjave Vuka Jeremića, Saše Jankovića i Boška Obradovića da žele da spreče izbornu krađu.

Ona je navela da su Jeremić, Janković i Obradović pokazali da se ne boje "navodne izborne krađe, već volje građana".

- Ovakvim pretnjama Vuk Jeremić, Saša Janković i Boško Obradović pokazuju da su izgubili odnos sa običnim ljudima i zato će doživeti poraz na izborima - navela je Mihajlović.

Budući predsednički kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović saopštili su danas da su se saglasili da je njihov zajednički cilj sprečavanje neregularnosti i krađe u izbornom procesu i zaštite prava birača da na izborima slobodno, neometano i bez straha biraju predsednika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija