• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2017

11:19

MILIĆEVIĆ: Napadima na Dačića, Tadić pokušava da politički preživi!

Politika

MILIĆEVIĆ: Napadima na Dačića, Tadić pokušava da politički preživi!

Podeli vest

Napade lidera SDS Borisa Tadića na prvog potpredsednika Vlade Ivicu Dačića, Socijalistička partija Srbije smatra još jednim neuspelim pokušajem privlačenja pažnje i želje da se politički preživi ako se loše govori o Dačiću i Aleksandru Vučiću, izjavio je danas predsednik poslaničke grupe SPS u parlamenetu Ðorđe Milićević

- Očigledno da je to jedino što je preostalo gospodinu Tadiću. On, evidentno, živi u prošlom vremenu i nije svestan pozicije koju su mu dodelili građani. Za osam godina koliko je proveo na vlasti nedvosmisleno je pokazao šta zna i šta može, i upravo su građani više puta na izborima do sada ocenili rezultate njegovog rada i jasno pokazali koliko im je stalo do mišljenja Borisa Tadića - naveo je Milićević u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Milićević dodaje da su "retorika, sistem ucena i fioka" verovatno simbol nekog vremena koje poznaje Tadić, a da je "Srbija danas pravno uređena država u kojoj funkcionišu institucije sistema, koje rade za državu, a ne za jednog čoveka".

Tadić je ranije izjavio da Dačić podržava Vučićevu kandidaturu jer je "politički talac Vučićevih fioka", odnosno da se "u fiokama" nalaze rezultati istrage protiv Dačića.

Gradski odbor SPS Beograda takođe je reagovao i saopštio da je "propala politika Borisa Tadića davno odbačena na izborima suverenom voljom naroda", te da je "bivši predsednik spao na niske grane, pre svega vođen svojom sujetom koja ga je i odvukla na dno, što pokazuje i njegova nemoć da za sopstvenu kandidaturu prikupi minimum neophodnih potpisa".

- Povratak na put uspeha i uspostavljanja ugleda naše Republike počeo je sa timom koji predvode Socijalistička partija Srbije i Srpska napredna stranka. Uspesi koji se nižu su činjenice, a zajednički nastup na izborima za predsednika je temelj stabilne budućnosti Srbije - zaključuju u SPS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija