• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.03.2017

17:06

KARIĆ NEMA DILEMU: Podrška Vučiću!

Politika

KARIĆ NEMA DILEMU: Podrška Vučiću!

Podeli vest

Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić podržao je danas premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, istakavši da je ta podrška aktuelnom premijeru važna za stabilnost Srbije, što je uslov za ekonomski napredak zemlje

Karić, koji sebe opisuje kao čoveka od ekonomije, stvaranja i zapošljavanja, kaže da ga interesuju samo takvi ljudi koji nemaju prazne reči već konkretna dela i rezultate. 

- Zato vidim samo jednog takvog među svima, predsednika vlade, koji radi, otvara fabrike, puteve, vrata napretka. Podrška Vučiću je važna za stabilnost Srbije, a ona je uslov ekonomskog napretka - naveo je Karić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Ako bismo imali predsednika vlade iz Vučićeve stranke, koja ima ogromnu većinu u parlamentu i predsednika iz opozicije to bi donelo turbulencije, napetost i zaustavljanje Srbije, umesto složnog rada za više radnih mesta, za više saveznika u svetu, smatra Karić.

Napominje i da su ižbori uvek ne samo praznik demokratije već više uvažavanje svakog građanina Srbije, profesora, radnika, seljaka, mladih i starih, svih kojima je Srbija u srcu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kojko

pre 7 godina

Ovaj je samo minus ,zbog Karica narod nece glasati za Vucica

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija