• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.03.2017

22:54

PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE: Zapad u Srbiju šalje 57 specijalaca, POSLE IZBORA PRAVE REVOLUCIJU!

Politika

PUTINOVO DRAMATIČNO UPOZORENJE: Zapad u Srbiju šalje 57 specijalaca, POSLE IZBORA PRAVE REVOLUCIJU!

Podeli vest

Zapadni moćnici spremili su 57 "specijalaca za revolucije", koje će u narednim nedeljama ubaciti u Srbiju sa zadatkom da neposredno posle predsedničkih izbora 2. aprila u Srbiji izazovu "obojenu revoluciju"!

Ova informacija stoji u poverljivom dopisu koji su naše službe bezbednosti prekjuče dobile od ruskih obaveštajaca.

Kako saznajemo, vlastima u Beogradu dostavljen je spisak sa imenima i prezimenima 57 ljudi, od kojih je 49 stranih državljana. Rusi su nam sugerisali da ove ljude nipošto ne puštamo preko granice, a poslali su nam i podatke o njihovim prethodnim angažmanima u Makedoniji, Ukrajini, Mađarskoj i Moldaviji...

 

 

- Ovo nije šala! Reč je o osobama koje su na Zapadu obučene za dizanje buna protiv nepodobnih režima. Ruski obaveštajci su nam dostavili spisak tih ljudi i njihove identitete, kako prave, tako i lažne koje koriste prilikom putovanja. Sudeći po "radnim biografijama", mi pričamo o ljudima koji imaju debelog iskustva u izazivanju masovnih protesta, pa čak i krvoprolića na ulicama - prenosi naš sagovornik, upućen u dostavljenu rusku dokumentaciju.

Niko juče zvanično nije želeo da priča o našim saznanjima.

Na drugoj strani, Vladimir Đukanović, poslanik SNS i član Odbora za kontrolu službi bezbednosti, kaže za Informer da je ovaj scenario očekivan i uigran u drugim državama.

 

 

- Nemam nikakvu dilemu da će Zapad u Srbiji pokušati ono što je radio i još radi u Makedoniji. Ne zaboravite da se Srđa Popović u više navrata sastajao sa Vukom Jeremićem, a taj Popović je profesionalac u izazivanju "obojenih revolucija". Sigurno je da će strani elementi pokušati da destabilizuju Srbiju, bez obzira na rezultat opozicije. Izvešće nezadovoljne na ulicu, a državu će optužiti za neregularnosti. Treba biti spreman na sve, jer oni ne prezaju ni od čega - upozorava Đukanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatibor

pre 7 godina

Odlični su podaci dobijeni od braće, treba ih pustiti da udju pa ih sve vezati na terazijama i fotografisati a zatm poslati onom hodajućem lešu,, SOROŠU,, da još jednom vidi kako okupatori prolaze kod SRBA!!!

Milan

pre 7 godina

Vezati i naterati pešice od Slavije do Terazija onako vezane kao Rusi Nemce posle Staljingrada

Republika Srpska

pre 7 godina

Proslijedite ih nama mi smo bitange u ratu vezali za bandjere ili pustite Zvjezdana iz zatvora

NESA

pre 7 godina

Treba te izazivace revolucija preliti medom posle toga ih posuti sa perjem iz jastuka i tako vratiti u Albaniju...

Barbara Liry

pre 7 godina

Prijatelj i saveznik u svim ratovima i pomoc u svim nevoljama te upozorava, a ti? Snimas spotove. Sve dajem, vlast ne dajem! To je jedini slogan koji je adekvatan za tvoju izbornu kampanju. Izdajo i srame nas.

Vlajko

pre 7 godina

Ajde dajte imena i slike tih 57 agenata pa da narod lepo vidi ko su.....

Nikola

pre 7 godina

Ako dodje do toga, neka se odma organizuje kontra revolucija za odbranu Vucica i gotova prica. Razbicemo odma te prodate duse i folirante sve skupa sa njihovim sledbenicima. Nedamo vam ovaj put da nam rusite drzavu. Ajde sada svi lajk ko je za Vucica, neka vide koliko nas ima. Dole bre zlu prozapadnom zlu.

Zivko

pre 7 godina

Vucic-Genije 21-og veka je danas na promociji u Vranju za Predsednika Srbije jasno i nedopustivo odgovorio da Srbija nece da dozvoli Ukrajinski i Makedonski scenario a to sto je Tadicev bojfrend Jeremic izjavio da je dosta 100 razbijenih glava i sve ce biti poscenariju moze da okaci macku o rep,SRAM TE BILO JEREMICU

Bane

pre 7 godina

Super sad kad ste objavili da svi procitaju akcija moze da se sprovede utajnosti.

Shone

pre 7 godina

Samo treba zamoliti predsednika Putina da nam ustupi 10-ak FSB agenata na par meseci i stvar je resena. Naravno pre toga pustiti u zemlju doticnu \"gospodu\".\n

dragan

pre 7 godina

Dajte imena tih "specijalaca"... da se zna koji su

Anarhista

pre 7 godina

Такве се информације не дају у јавност.

Zoran

pre 7 godina

Treba primeniti Titov nacin, da ih pustimo da udju, a posle da ih lepo vratimo natrag gazdi, ali sa nogama napred u jedan predivni metalni kovceg.

Galileo

pre 7 godina

Koje sluzbe bezbednosti, kada su te iste sluzbe iza svake izdaje ove drzave. Da imamo sluzbe i da iste sluze svrsi danas ne bi bili gde jesmo.

Heroj

pre 7 godina

Јако ми личи на сценаријо Мила Ђукановића. С обзиром да им је исти саветник Беба Поповић није ни чудо. Пошто знате имена свих терориста значи да од пуча нема ништа или ће ипак можда бити.

Dragojlo

pre 7 godina

zlatibore sta radi BIA (citaj cia i bnd) kad nista ne znaju odakle opasnost za drzavu i narod!!!

XXL

pre 7 godina

'Ajd pa sad i tu 'obojenu revoluciju' pored umiranja od gladi i hladnoće u bedi, samoubistava svakog dana, nasilja svih vrsta kao i razoružavanja građana sa visokim nametima i porezima uz taxe i akcize treba da budem zabrinut za šta? Da li će neko ostati na vlasti? NE. Nek' rade šta hoće - briga me.

nada

pre 7 godina

Jaka Srbija je svima trn u oku ali sam sigurna da je narod slozniji nego ikad do sada i da placenici nemaju nikakve sanse. Oni ce se poubijati medju sobom a mi cemo se resiti izdajnika za sva vremena ! Udemo dalje ka boljem zivotu !!!!!!!!!!!!

ZEMUNAC

pre 7 godina

Pa kad ste, i ako ste, dobili imena verovatno i fotografije zašto to javna u mediima ne objavite da se narod uveri.

Igor

pre 7 godina

Stara, dobra skola DB bi to resila tako da se vise nikada ne bi pojavili ni na jednoj obojenoj revoluciji na svetu a podaci iz ovog teksta nikada ne bi iscureli u novine

Milutin

pre 7 godina

Znaci pokusat ce ono sto su Rusi radili u Crnoj Gori.

deda

pre 7 godina

Pohvatati gamad i pobiti kao terorisiste. Kao sto demokrate americke rade.

ZN

pre 7 godina

Na svako biračko mesto postaviti par policajaca da čuvaju red i mir. Biće pokušaja prevrtanja biračkih kutija, posipanja tečnosti po biračkim spiskovima, brljezganja gurnutih pijanaca i drugih sličnih izgreda kako bi se izbori proglasili neregularnim. Treba zaštiti masu ostalih koji hoće u miru i redu da se izjasne o svom predsedničkom kandidatu. Dokle trpeti teror siledžijske manjine. A pred RIK - specijalce, da se spreče upadi i svi slični pritisci, pa neka koliko hoće pričaju kako u Srbiji nema "demokratije" i "slobode izražavanja".

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija