• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2017

20:50

JOVANOV SNS: Ko je Jeremiću branio da dovede svet u Srbiju

Politika

JOVANOV SNS: Ko je Jeremiću branio da dovede svet u Srbiju

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saopšito je večeras da se Vuk Jeremić ne kandiduđe da bi bilo šta dobro učinio za narod u Srbiji niti će dovesti svet u Srbiju, već da jedino što Jeremić može da dovede jesu haos, neredi i nestabilnost

Jovanov pita i ko je Jeremiću branio da u Srbiju dovede svet.

- Bio je Tadićev ministar, bio je funkcioner Ujedinjenih nacija. I... koga je doveo? Nikoga. Baš ga je bilo briga i za Srbiju, i ko će u nju da dođe- naveo je Jovanov, saopštila je SNS.

Jovanov pita i koliko je fabrika do danas podigao Vuk Jeremić, koliko je stranih investitora doveo u Srbiju. 

- Nijednog. Kako onaj ko do danas nije ni kiosk podigao, može sutra da podigne industrijske gigante i kako onaj ko je, zajedno sa svojom lopovskom družinom, te gigante upropaštavao danas ima obraza da ih uopšte spominje- ukazao je Jovanov.

Prema njegovim rečima, zna dobro narod u Srbiji da ovaj vuk nije promenio ni dlaku, ni ćud. 

- To je onaj isti koji je, zajedno sa svojom lopovskom družinom, upropaštavao Srbiju, otpuštao više od 500.000 ljudi i državu doveo do bankrota. Zato, Vuče Jeremiću, nemoj da brineš o Srbiji. Prošli put kad si brinuo, jedva smo preživeli- istakao je Jovnaov dođaući i da je Jeremić jasno rekao da se sprema da u toku izborne noći upadne u RIK. 

Jeremić je večeras na predizbornoj konvenciji u Čačku poručio da se kandidovao kako bi narodu i državi vratio dostojanstvo, da bi svi mogli pristojno da žive od sopstvenog rada, a obećao je i da će obezbediti veću međunarodnu podršku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija