• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.03.2017

09:47

STEFANOVIĆ: Srbija je stabilna i suverena zemlja u kojoj odlučuju građani, a ne ambasade i miševi!

Politika

STEFANOVIĆ: Srbija je stabilna i suverena zemlja u kojoj odlučuju građani, a ne ambasade i miševi!

Podeli vest

Funkcioner Srspke napredne stranke i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je Srbija stabilna i suverena zemlja u kojoj ljudi žive normalno i u kojoj odlučuju građani, a ne "strane ambasade, ni razni kvazikandidati", kako je rekao, "miševi"

- Mi hoćemo da budemo suverena zemlja, neće niko komandovati Srbijom, naš plan je da narod koji živi u ovoj zemlji ima ekonomski prosperitet, sigurnost i stabilnost - rekao je Stefanović za televiziju Pink.

Istakao je da neće biti dozvoljeno da u Srbiji dođe do nestabilnosti, navodeći da zemlja na dobra način komunicira s veliki silama pokazujući da je suverena država.

Govoreći o opozicionim predsedničkim kandidatima, Stefanović je kazao da "dosovski kandidati" samo prete i da traže "Vučićevu glavu".

- Treba da znaju da se Vučić takvih ne plaši, imaćemo prilike da ih politički pobedjujemo - rekao je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bh

pre 7 godina

Gospodin ministar bi mogao da prestane da koristi vokabular kriminalaca ( ako je stvarno upotrebio izraz "miševi")

pera

pre 7 godina

srbija i beograd su stabilni, splavovska mafija terorise bukom gradjane,bace po neku bombu zapale po neki splav a nas ministar policije se bavi pilitikom

izuzetno

pre 7 godina

elokventan i mudar gospodin čovek,nprimer afirmativne i pozitivne kampanjenn

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija