• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2017

16:10

NOVI FAJT U OPOZICIJI! MARŠIĆANIN: Vukadinoviću sram vas bilo - političke hijene i srebroljupci opanjkavaju DSS!

Politika

NOVI FAJT U OPOZICIJI! MARŠIĆANIN: Vukadinoviću sram vas bilo - političke hijene i srebroljupci opanjkavaju DSS!

Podeli vest

Potpredsednik DSS Dragan Maršićanin žestoko je opleo po bivšem članu poslaničkog kluba te stranke Đorđu Vukadinoviću, nazvavši ga političkom hijenom i srebroljpcem, zbog kritika iznetih na TV N1!

Vukadinović, koji je na TV N1 gostovao kao analitičar i direktor Nove srpske političke misli izjavio je da "Svaki ishod sem pobede Aleksandra Vučića u prvom krugu bi bila prava senzacija".

Vukadinović je istakao da u opoziciji ne postoji samo jedan "Trojanski konj", već smatra da "postoji čitava trojnska ergela u opoziciji".

- Mislim na dosta njih, i sa levog i sa desnog spektra. To je ono što Vučiću treba, konstruktivna lojalna opozicija - rekao je Vukadinović, uz opasku da je među tim strankama LDP, SRS, ali i DSS.

To je očigledno iznerviralo Maršićanina koji mu je danas na Tviteru žestoko uzvratio:

- Političke hijene i srebroljupci opanjkavaju DSS. Ko zna istinu,a širi laži, moralni je nitkov. Vukadinoviću, sram Vas bilo!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija