• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2017

10:17

HIT! ŠEŠELJ ODGOVORIO KOLINDI: Dolazim u Zagreb DA TI SKINEM GAĆE i da ti pokažem ko su srpski četnici!

Politika

HIT! ŠEŠELJ ODGOVORIO KOLINDI: Dolazim u Zagreb DA TI SKINEM GAĆE i da ti pokažem ko su srpski četnici!

Podeli vest

Lider radikala Vojislav Šešelj u izjavi za Informer poručio je hrvatskoj predsednici Kolindi Grabar Kitarović da će lično da ode kod nje u Zagreb, skine joj gaće i pokaže ko su srpski četnici!

Šešelj je tako, u svom prepoznatljivom stilu, uzvratio Kitarovićevoj na skandalozne optužbe na račun Srbije. Kolinda je, naime, gostujući u sredu uveče na RTL, ocenila da se Srbiji priviđa bujanje ustaštva u Hrvatskoj (!?!).

PODUČAVANJE
Objasniću ja mojoj Kolindici koja je razlika između srpskih četnika i hrvatskih ustaša
Vojislav Šešelj, lider SRS

- Nemojmo skidati gaće ni pred kime! Srbija je ta koja potencira ustaštvo u Hrvatskoj. 'Za dom spremni' je legalan logo koji nikad dosad nije doveden u pitanje, a odjednom je postao glavna tema u Hrvatskoj. Ne razumem ni zašto ambasada SAD u Beogradu nije isto tako oštro osudila Šešelja i radikale kad su demonstrirali podršku predsedniku Trampu, kao što je Vašington osudio nedavni skup u Zagrebu (ustaški i antisrpski, prim. aut.) - prokomentarisala je Kitarovićeva.

Na drugoj strani, šef SRS primećuje da uopšte nije slučajno to što je skidanje gaća prva metafora koja pada na pamet hrvatskoj predsednici.

- Ko o čemu, Kolindica o skidanju gaća! Doći ću ja u Zagreb da lično mojoj Kolindici skinem gaće i objasnim joj kakva je razlika između srpskih četnika i hrvatskih ustaša - zaključio je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija