• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.03.2017

20:15

KOME VEROVATI POSLE NAPADA NA PREMIJERA: Vulin zabrinut za Vučićevu bezbednost u Sarajevu?!

Politika

KOME VEROVATI POSLE NAPADA NA PREMIJERA: Vulin zabrinut za Vučićevu bezbednost u Sarajevu?!

Podeli vest

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da je lično zabrinut za bezbednost premijera Aleksandra Vučića, koji će u četvrtak prisustvovati samitu lidera Zapadnog Balkana u Sarajevu

Vulin je novinarima u Banjaluci, gde je prisustvovao premijeri dokumentarnog filma "Zločin bez kazne" izrazio nadu da će u Sarajevu biti priznato da bez Srbije nema stabilnosti u regionu, kao i njeni napori u tom smeru.

- Bilo bi dobro da sa druge strane konačno dobijemo sagovornike koji pođednako cene i mir i stabilnost i život naroda, ali posebno bih voleo da domaćini učine sve da se ne desi ono što se desilo u Srebrenici, pokušaj ubistva Aleksandra Vučića za koji niko nije odgovarao- rekao je Vulin novinarima.

VUČIĆ O POSETI SARAJEVU: Ne plašim se nikakvih napada - brinem šta mogu da uradim za Srbiju!

Vulin kaže da je taj napad na Vučića prošao bez osude tamošnje vlasti i učešće onih koji su trebali da budu domaćini i garant bezbednosti.

- Lično sam veoma zabrinut za njegovu (Vučićevu) bezbednost. Nadam se da se taj nekažnjeni zločin neće ponoviti, ali na nama je da upozorimo i da kažemo da ponavljanje tako nečega ne može ni bez posledica- rekao je Vulin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija Marinac

pre 7 godina

Covek treba da ima pravo da se slobodno krece, a ne da mu neko preti i napada ga zbog razlicitog misljenja. Hrabro Vucicu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija