• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2017

21:48

TAJKUN SE BAŠ OSILIO: Mišković tužio Informer, traži 12.300.000 dinara!

Politika

TAJKUN SE BAŠ OSILIO: Mišković tužio Informer, traži 12.300.000 dinara!

Podeli vest

Tajkun Miroslav Mišković, vlasnik "Delte" koji je prvostepenom presudom osuđen na pet godina robije zbog utaje poreza i novčanu kaznu u iznosu od osam miliona dinara, tužio je Informer zbog objavljivanja informacije da je glavni finansijer predizborne kampanje dosovskog NATO kandidata Vuka Jeremića!

Mišković od naše redakcije zahteva da mu isplati 12.300.000 dinara na ime pretrpljenog duševnog bola!?!

Pritisak na medije
Ovo može biti pritisak na medije, a liči i na predizborni trik kojim Mišković želi da se ogradi od politike
Svetozar Vujačić, advokat

"Navedene informacije su neistinite, senzacionalističke i zlonamerno prenete. Ovim informacijama tužilac se predstavlja javnosti kao čovek koji se navodnim finansiranjem političke kampanje Vuka Jeremića, ali i ostalih kandidata za predstojeće predsedničke izbore u Srbiji želi umešati u političku vlast u državi i tako uticati i na postupak koji se protiv njega vodi pred Specijalnim sudom u Beogradu. Objavljivanjem netačnih informacija, tuženi čini nenadoknadivu štetu tužiocu u svim sferama života, a posebno na socijalnom i poslovnom planu, jer je tužilac konstantno primoran da svojim poslovnim partnerima i ljudima iz njegovog okruženja objašnjava da takve tvrdnje nisu istinite", navodi se Miškovićevoj tužbi protiv našeg lista.

Advokat Svetozar Vujačić, s druge strane, kaže da je svačije pravo da nekog tuži, ali je pitanje koliko je tužba osnovana.

- Mišković i njegovi advokati su postavili enormno visoki zahtev za nadoknadu štete. Ovo može biti pritisak na medije, a meni liči i na predizborni trik kojim Mišković želi da se ogradi od politike. Svako može da tuži, ali je pitanje koliko je ta tužba osnovana - zaključuje Vujačić.

Public

mojugao

MARIO SPASIĆ
SAVEZ TA MONITORING

Ovo je suluda Miškovićeva odluka usmerena ka cenzuri. Osim toga, poznato je da je učestvovao u političkim aktivnostima. A i pitanje je zašto Jeremić to nikad nije zvanično demantovao.


MIŠKOVIĆ URLAO OD BESA: Živ neću u zatvor, VUČIĆU ĆU JE*ATI SVE PO SPISKU!


MIŠKOVIĆ MISLI DA JOŠ UVEK VLADA SRBIJOM! Tajkun tužio Informer, traži 12,3 miliona!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mara

pre 7 godina

Pa ako je osudjen zasto nije uzatvoru nego se tuzaka po Beogradu i jos trazi milione od urednika Informera.Covek navikao na milione i dalje ga drzi pohlepa,da li njega ili njegove advokate.\n

AS

pre 7 godina

VIDI DA OD NJEGOVIH KANDIDATA NEMA VAJDE GUBE U PRVOM KRUGU OD VUČIĆA PA BI DA MU DRAGAN VRATI DEO NOVCA KOJI JE POGREŠNO SPISKAO

Stepa

pre 7 godina

Ne razumem zasto se osilio?Zato sto je tuzio Informer?Ispada da je Iformer sveto pismo pa niko nesme da ga tuzi.Pre ce biti da se informer oseca silno.

zoran miljkovic

pre 7 godina

ТРАЖИ ЧОВЕК ДА МУ ВРАТИШ ШТО ТИ ЈЕ НАЈВЕРОВАТНИЈЕ ДАО.ЛЕПО СИ ГА СЛУЖИО АЛИ СИ ЗАБОРАВИО ДА ЈЕДНОМ СЛУГА УВЕК СЛУГА.

jovan

pre 7 godina

Dokle ce oval lik da bude na slobodi.Tuzno je da on nekome sudi i trazi da mu se isplati ova velika suma kada je javna tajna da on finansira DS i jankovica. Sto se tice tuzbe za pretrpljen bol i ja bih voleo nekog da tuzim za tu svotu samo za pretrpljeni dusevni bol,mada je to neostvarivo.Podrsak informeru i njegovm uredniku

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija